Cari di sini

iklan

Sunday, 8 September 2013

Sabun Cerah Ketiak....Marince Essence


Assalamualaikum w.b.t
 Perkongsian kali ini mengenai sabun cerah ketiak atau nama betul nya sabun marince essence.


Sila baca dulu perkongsian dari seorang adik angkat yang juga menjadi idola saya sebab sangat pandai dan cemerlang membuat bisnes PB ..Premium Beautiful. Ini memang saya copy dan paste sahaja selepas minta izin dari pemiliknya.

Blog asal: www.salleharoslan.com

Terima kasih sebab sudi singgah ke blog sal ni ye ;)
Mesti uol tengah tercari-cari testimoni pengguna sabun marine essence ni kan?

Jadi kat sini sal nak share kan lah testimoni diri sendiri dulu.
Sejak beberapa bulan pregnant ni sal tak boleh pakai full set premium beautiful, so alahan eczema pun datang balik setiap kali sal pakai jam, brooch atau cincin. Pelik ye apa kena mengena pb dengan eczema? eczema ni kan ada sangkut paut jugak dengan darah, bila pakai full set pb, asid darah dan toksin badan kita banyak di buang keluar oleh sistem FIR pb jadi memang tak de masalah eczema untuk sal sepanjang pakai full set premium beautiful selama ni.

 Yang ni gambar pergelangan tangan sal akibat hari-hari pakai jam. Biasa nye orang eczema ni memang tak boleh pakai something yang berunsur keras dan melekap lama di kulit, bila pakai mesti naik gatal-gatal dan bila gatal mula lah nak menggaru. Lepas garu ni la akibat nye..mesti ada kesan hitam pada kulit.

Tapi Alhamdulillah lepas dua minggu rajin mandi dengan sabun putih ketiak @ marine essence beauty bar ni, pergelangan lengan akibat bekas garu eczema tu makin cerah dan kurang dah masalah gatal-gatal lepas hari-hari bersabun dengan sabun ketiak ni.
So buat uols yang ada masalah eczema sal suggest kan boleh la cuba dulu sabun hijau ni yang wangiiiiiii tak hingat ni. At least dapat membantu atasi masalah eczema dan gatal-gatal kulit uol selama ni.
Selain untuk eczema, sabun marine essence ni sesuai jugak untuk sesiapa yang ada masalah ni :
Ruam badan
Jerawat belakang badan
Celah ketiak dan kelengkang gelap
Leher berkerak
Perut hitam gelap lepas bersalin
Jeragat muka
Kulit kering
Dan MALAS MANDI…
heheee..yang malas mandi ni sesuai untuk sesiapa yang susah sangat nak ajak anak-anak uol ke toilet. Lepas bagi diorg pakai sabun ni sure berdesup masing-masing nak masuk toilet sebab kan kesan segar dan wangi sabun ketiak ni lepas mandi memang buat badan rasa fresh dan bertenaga je.
Harga sabun marine essence :

Seketul RM35
Sekotak ada 3 Ketul RM105


kandungan bahan-bahan dalam sabun marine essence

Kelebihan sabun marine essence 
 Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hotttttt!


Berminat untuk mencuba?
Boleh hubungi 
 
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog : wanrokiah.blogspot.com
Facebook : Wan Rokiah

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357

Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.