Cari di sini

iklan

Friday, 18 October 2013

Kenapa MAB Tidak Mendapat Kelulusan KKM?

Assalamualaikum w.b.t,

Agak terlewat untuk menjawab pertanyaan beberapa pelanggan saya, tetapi biar terlambat daripada tiada langsung kan. Sebenarnya dah draft tetapi dah lama baru dapat sambung balik. Ada sedikit kekangan masa di situ.

Pertanyaan itu adalah seperti tajuk di atas. Maajun Anggun Bistari ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia  atau MAB lulus KKM ke tak?

Jom kita baca sesama maklumat berguna di bawah.

Maklumat mengenai kelulusan Maajun Anggun Bistari.

kredit untuk :  http://maajun-mab.blogspot.com/2012/01/maajun-anggun-bistari-dah-dapat.html


Ramai yang bertanya, kenapa MAB ni xde kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)?
Maajun Anggun Bistari (MAB) adalah buatan orang kampung (homemade). Untuk mendapatkan kelulusan KKM, perlu ada kilang bertaraf GMP yang menelan kos ratusan ribu ringgit di mana prosesnya amatlah rumit sekali. Antara sebab lain, owner bimbang ramuan asli maajun ni akan jatuh ke tangan orang lain.

Kalau ada kelulusan KKM, harga MAB juga akan naik berkali ganda. Anda tidak perlu bimbang dan ragu-ragu dengan produk MAB ini kerana MAB sudah ada sejak 35 tahun lepas, yang makin lama makin ramai peminat setianya.

Tiada campuran bahan kimia dan selamat kerana ia adalah ramuan orang-orang tua nenek moyang zaman dahulu untuk merancang keluarga sebab dulu tiada lagi kaedah moden seperti yang ada sekarang.

Dengan ini kami mengambil pendekatan utk jual secara online dan melalui dealer2 yg sah sahaja. Buat masa ini owner belum terbuka hati untuk apply KKM atas sebab2 di atas. Dan apa yang pihak kami buat adalah berhubung terus dengan pihak KKM untuk memastikan keyakinan pengguna dan mendaftar cap dagang yang telah pun didaftarkan tahun lepas utk memonopoli nama MAB..
Jadi pastikan anda mendapatkan yg original di mana sticker kite hanya satu yang dikeluarkan oleh pihak pembekal... yg ada logo TM di atas nama MAB. Selain dari itu adalah bukan dari syarikat kami.

Ok, diharapkan semua pembaca atau pelanggan saya sudah tahu dan faham akan jawapan yang diberikan.




 Anda berminat untuk membeli Maajun Anngun Bistari dengan saya? Boleh hubungi seperti berikut.


Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah


Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi