Cari di sini

iklan

Wednesday, 2 April 2014

Tambah Stok MRS 10ML

 Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah, semoga semuanya dalam keadaan sihat dan tenang saja.

Saya nak kongsikan berita gembira, macam ini baru best untuk berniaga jika banyak stok di depan mata. Baru semangat itu datang lain macam saja, macam satu aura besar yang muncul untuk habiskan stok produk tersebut dengan segera. Sedikit tips dari saya untuk anda yang nak berniaga.

Jom lihat stok MRS iaitu Miracle Refreshing Spray yang saya baru tambah, tak ada lah banyak tetapi cukup mengujakan diri saya sebagai peniaga sambilan ini, bukan apa, mudah jika ada pelanggan terdekat dari kalangan rakan-rakan di tempat kerja yang pesan terus boleh kita bagi.


Cantik tersusun dalam rak span macam ini

Suka tengok banyak-banyak macam ini

Maka tak perlu tertunggu stok lagi dan boleh cepat puaskan hati pelanggan kita. Kena ingat juga, kadang-kadang hati manusia ini tidak boleh diduga. Kerana mudah berubah-ubah mengikut peredaran masa, ada yang dah pesan dan kita ambil pesanan mereka, mereka batalkan kerana menunggu terlalu lama, maka ini satu tips lagi bila ada pelanggan yang order atau membuat pesanan, kita haru segera menunaikan apa yang mereka mahu sebelum mereka berubah fikiran.

Tetapi kena ingat di sini bagi yang berjual beli secara online, harus pastikan yang transaksi bayaran dibuat terlebih dahulu, barulah kita sebagai peniaga boleh sediakan produk, seterusnya membungkus dan bersedia untuk dipos. Jangan bungkuskan terlebih dahulu sebelum pelanggan membayar dan selitkan bukti pembayaran.


Bagi anda yang nak merasa dan belum pernah cuba MRS, boleh hubungi saya untuk cuba dan gunakan, banyak kegunaan nya, boleh baca di sini: 



Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah