Cari di sini

iklan

Sunday, 13 October 2013

Aura Slim Shake Termurah

  Assalamualaikum w.b.t,

Tak lengkap rasanya bila jual Aura White tetapi tidak jual sekali rangkaian produk nya yang lain seperti Aura slim seperti di bawah. Jadi bagi anda yang nak cantik,slim dan sihat sentiasa, boleh lah order produk Aura Slim dengan saya.

Macam biasa harga untuk pembaca blog saya mestilah termurah dari harga pasaran.

Harga pasaran RM180. Anda akan dapat murah dengan huungi saya. 
Kurang dari RM150.

Jom lihat dulu iklan akan khasiat Aura Slim Shake ini.












Baca lagi penerangan mengenai produk Aura Slim sebelum beli, mesti tahu dulu apa khasiat dan faedahnya untuk tubuh badan kita, barulah tidak rugi.

4 fungsi penting 4 in 1 (Detox,Burn,Slim,Shape)
1. Detox
Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.

2. Burn
Makan lemak untuk membakar lemak, kalau Betul Caranya ia pasti akan membuat anda langsing lebih cepat, tetapi jika anda tidak memahami keadaan keseluruhan dengan baik, kemungkinan besar bukan sahaja ia akan menjadikan kita makin gemuk tetapi juga membunuh kita lebih cepat. Yang Penting kena faham bagaimana lemak Boleh Membantu DALAM penurunan Berat Badan (atau sebaliknya) dan jenis-Jenis lemak Yang PERLU diambil dan dielak. Jadi dengan minum aura slim ni, pasti akan membakar lemak anda dengan cara yang sihat! APA tu cara yang sihat? "MAKAN LEMAK UNTUK  BAKAR LEMAK"

3. Slim
Mungkin anda telah biasa mendengar kata-kata, " Ambil sebiji epal sehari, anda akan menjauhi doktor ". Maknanya anda akan kekal sihat dan tidak perlu jumpa doktor. Sekarang pula sebiji epal boleh melakukan lebih daripada itu. Satu bekalan epal yang besar kira-kira 5 gram serat, akan mengisi perut untuk tempoh yang lebih lama, mengenyangkan. Selain itu, gula yang terdapat dalam epal tidak mempengaruhi paras gula darah sebanyak kanji carbo melakukannya, bermakna anda akan  mengurangkan risiko darah manis, diabetes.
Baru lah diet anda berkesan!


4, Shape
Bila dah rasa slim, barulah dia akan membentukkan tubuh anda. Dalam aura slim, ada satu bahan yang berfungi seperti gam dan ia diumpamakan bahan yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap. Membentuk  dada dan sebagainya, kiranya akan naikkan dan cantikkan aset penting anda.





KEBAIKAN AURA SLIM...TERJAMIN HEBAT..
1 - 7 hari pengambilan:
♢ Memudahkan pelawasan bahan kumuhan
♢ Detoksifikasi pembuangan toksin
♢ Meningkatkan kadar metabolisma

8 - 15 hari pengambilan:
♢ Pembuangan air besar yang konsisten
♢ Kesegaran & tahap tenaga bertambah
♢ Proses pembakaran kalori lebih cepat

16 hari dan ke atas
♢ Sistem penghadaman lebih baik
♢ Badan sihat & ketahanan lebih baik
♢ Berat badan menurun berperingkat
♢ Perut buncit mengurang & bentuk badan langsing
 
KEBAIKAN:
*meningkatkan tenaga & metabolisma
*kesan yg cepat effective & mudah untuk menurunkan berat badan
*dapat mengawal berat badan
*menyingkirkan toksin
*membakar lemak yg berlebihan
*membentuk badan yg unggul
*diadun menggunakan 100% bahan semulajadi
*sesuai untuk lelaki dan wanita
*rasanya yg lazat dan mudah disediakan
 
Nak beli atau pesan Aura Slim, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah