Cari di sini

iklan

Tuesday, 4 June 2013

Pantai Buatan di Putrajaya???

Salam kembali....

kali kedua .....untuk cuba menulis sesuatu yang ceria....
kali ini nak share sesuatu yang ceria dan baru berlaku hujung minggu yg lepas...

Anda percaya atau tak yang Putrajaya ada pantai....??
Pertama kali dengar mcm hairan jugak..tapi percaya sebab yang info tu adalah kawan dan dia siap post gambar lagi kat Fb....a.k.a Facebook..
terus sms Cik Abe kita bagitau hujung minggu ini nak pergi ke pantai kat putrajaya...dia bagitau mana ada Pantai...Hotel adalah.....
saya pun ada google jugak beberapa blog dan baca ada yang share photos diaorang kat situ...
so turn ni, saya pulak yg share..hehe

Siap bawak perkakasan mainan pasir Si anak sulung.... tak sangka dia suka gak main pasir...


 Tengok...bersungguh betul dia main...seronok jer tengok dia ceria begitu....Si adik pun bukan main lagi tengok si Abang main...mesti dalam hati tunggulah aku besar nanti...siap lah...

Isi jangan tak isi..kasi penuh muatan lori dengan pasir pantai....


Tunjuk gambar yang ada pantai dan air sikit....supaya betul-betul nampak yang ini adalah pantai bukan hanya pasir pantai jer....

Tapi kami tak mandi pun sebab Cik Abe kata macam kotor je air ...tak mengalir kan...
si Anak pun macam tak nak main air...dah tanya nak mandi & main air tak...dia jawab tak nak..

so sesiapa yang berminat nak bawa family main air pantai yang tak nak g jauh-jauh..boleh la ke Presint 6, Putrajaya...atas sikit dari PICC....mula-mula kami silap masuk jugak...kami terus ke Hotel Pullman Lakeside....nasib baik tanya pekerja hotel ada lalu dan info kena ke depan sikit

dan sedikit info tambahan...ada kolam renang tau...tapi kena caj untuk dewasa RM2 dan Kanak2 RM1..murah la tu kan..hehe
Sila la pergi yer...


Cukup la untuk entri kali ni..
sehingga berjumpa lagi di lain waktu...
Semoga ceria-ceria sentiasa.....
tak mau moody2 yer....