Cari di sini

iklan

Sunday, 8 December 2013

Gunakan Produk Yang Kita Jual @ Jual Produk Yang Kita Guna Harian

Assalamualaikum w.b.t,

Tajuk yang saya terfikir semasa bangun pagi pada hari Jumaat yang lepas, "Gunakan Produk yang kita jual" Maka kita akan tahu khasiatnya, faedahnya dan keberkesanan produk tersebut. Maka apabila kita berkongsi testimoni diri sendiri ia akan nampak lebih jujur dan yang sebenar berlaku. Dan kita sebagai peniaga dan pengguna ini akan lebih memahami setiap produk itu sebab kita juga menggunakannya, maka proses untuk menjual lebih mudah.

"Jual produk yang kita guna harian" maknanya, kita gunakan produk yang kita jual, bunyinya seakan sama dan maknanya pun sama. Kita membeli sendiri produk yang kita jual. bukankah untung di situ.

Baik, saya ingin ceritakan seawal pagi, apa produk yang saya jual dan saya secara automatik menjual nya juga. Jadi bagi anda yang nak membeli dan bertanya mengenai produk ini, sangat dialu-alukan, tidak sabar saya nak menjualnya kepada anda.

Bangun saja pagi, pasti kita akan mandi. Maka produk pertama yang digunakan adalah syampu d'herbs superlebat. Sebelum itu cuci muka dengan Sabun Ajaib @ Sabun Marine Essence @ Sabun Hijau yang muka dipakaikan Bedak Tanaka sebelum tidur.Lepas itu, mandi dengan sabun hijau tersebut atau sekarang saya sudah ada mandian Marine Essence Bamboo Salt juga sama seperti sabun Hijau itu cuma yang ini dalam bentuk cecair.

Kemudian, lepas mandi, lumurkan rambut dengan Krim Rambut d'herbs superlebat. Kepala masa ini rasa sangat nyaman, sejuk dan berangin semacam ada orang yang tengah mengurut kepala. Lepas itu sapu muka dengan Bedak Arab supaya jelita dan macam minah Arab. Sapukan bibir dengan Lipstik Fantasiola keluaran DCL.Sarapan pagi pula dengan minuman kopi sihat lagi mengenyangkan Red Guara Cafe.Ok cukup dulu untuk entri kali ini, ada masa yang lain kita sambung semula.
Sekian.


Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah