Cari di sini

iklan

Sunday, 22 December 2013

Nak dapatkan Tiket Penerbangan Air Asia Percuma

Panduan Mendapatkan Tiket Penerbangan AirAsia Percuma

AirAsia adalah merupakan syarikat penerbangan terulung yang menawarkan tiket murah dan juga servis yang menarik. Disamping itu, AirAsia menawarkan tiket percuma kepada sesiapa yang memenuhi syarat untuk mendapatkannya.Bagi rakan-rakan yang sering menggunakan penerbangan AirAsia khususnya pelajar yang sering berulang-alik dari Semenanjung Malaysia Ke Sabah /Sarawak(dan sebaliknya) dan ke destinasi pelancongan dalam dan luar negara serta sesiapa sahaja yang sering /ingin menggunakan penerbangan ini,anda harus tahu syarat untuk mendapatkan tiket penerbangan percuma tanpa sebarang bayaran.Ia amat mudah dilakukan.

Adakah anda tahu bahawa anda boleh mendapatkan tiket penerbangan AirAsia Secara Percuma?Mahu melancong ke destinasi idaman anda dengan penerbangan AirAsia percuma?Kini tidak mustahil asalkan anda memenuhi syaratnya.

Kali ini saya mahu berkongsi rahsia dan panduan mendapatkan tiket penerbangan AirAsia secara percuma tanpa ada bayaran langsung.Mungkin ada yang tertanya-tanya betul ke boleh dapat tiket penerbangan percuma?Jawapannya ialah “YA” jika anda tahu syaratnya.Ini bukan penerbangan percuma yang ditanggung oleh kerajaan.Sama sekali bukan.Ok,tanpa membuang masa,saya terus kongsikan panduan dan rahsia untuk mendapatkan tiket penerbangan percuma AirAsia ini.

Toneexcel adalah anak syarikat AirAsia.TuneTalk ini sebahagian besarnya dimiliki oleh Tune Group,yang mengandungi AirAsia,Tune Hotel,Tune Money,TuneTalk dan juga Tune Insurans.Ia juga dimiliki oleh Celcom sebanyak 38%.Oleh itu,di mana ada line Celcom,di situ ada line TuneTalk.

Toneexcel adalah satu-satunya syarikat telco yang menawarkan pelbagai kelebihan untuk pengguna simkad Tunetalk Toneexcel.Salah satunya ialah,sebagai pengguna Tunetalk ToneExcel ini,setiap kali anda topup,anda akan mendapat point.Point-point tersebut kalau dikumpulkan,boleh ditebus dengan tiket kapal terbang AirAsia.Contohnya,jika anda topup di kedai sebanyak RM5,anda akan mendapat 8 point,RM10 dapat 20 point,RM30 dapat 70 point dan seterusnya.Point-point tersebut akan dikumpulkan dan bila dah banyak,anda boleh tebus dengan tiket AirAsia.

Contohnya :
Dari KL ke Penang memerlukan 2000 point
Dari Kota Kinabalu ke KL memerlukan 4000 point
Dari KL ke Surabaya memerlukan 6000 point
Dari KL ke Dhaka memerlukan 4000 point
Dari KL ke Myanmar memerlukan 4000 point
Dari Taiwan ke Kota Kinabalu memerlukan 4000 point

Asalkan ada penerbangan AirAsia,maka adalah point-point tertentu yang boleh anda tebus.

Selama ini,anda topup dapat point tak?Dapat tiket penerbangan AirAsia secara percuma tak?Cuba fikirkan,anda menggunakan simkad lain dan topup melebihi RM30 sebulan,apa yang anda dapat?Tak dapat apa-apa kan melainkan SMS dan Internet,habis kredit habis lah,tak dapat apa-apa pulangan!

Selain tu,point yang anda dapat dari topup tu boleh ditebus untuk mendapatkan Smartphone secara percuma.

Sebenarnya simkad Tunetalk Toneexcel ini banyak kelebihan.Antaranya ialah :

1.Tiket Penerbangan Percuma(tebus point)
2.Smartphone percuma(tebus point)
3.Insuran Kemalangan Bernilai RM100 000
4. Corporate rate Hotel Tune
5. Cabutan bertuah
6.Komisen 6 % dari topup anda sendiri
7.Ia boleh dijadikan modal berniaga dan menjana pendapatan

Jadi,bandingkan kelebihan simkad yang anda gunakan sekarang dengan simkad ini ya.Jadilah pengguna setia yang bijak.


Seperti biasa untuk tahu lebih lanjut, boleh hubungi saya 010-9336935 atau rujuk di sebelah kanan blog saya untuk emel dan lain lain