Cari di sini

iklan

Saturday, 12 April 2014

MRS Minyak ubat untuk Asma/Semput

Assalamualaikum w.b.t,

Saya ambil maklumat asal dari fan pages Miracles Refreshing Hana.

[SEMPUT TAK JADI NAK SINGGAH]



Bagi keluarga yang ada sejarah asthma atau semput boleh cuba cara Pn Erna. Kedua-dua anaknya ada semput. Alhamdulillah MRS berjaya menghindari masalah tersebut. Anaknya juga kreatif, nak mudah letak MRS yang 10ml di asthma chamber. Jom baca ceritanya,

"Kedua-dua hero kecil saya ni ada semput. Bila mula je kena selsema dan batuk saya kena standby.....
Standby ape?..standby kena bawa pi klinik la jawabnya..kena ambil nebulizer...sebab mesti kena semput lah...
Tapi, sejak saya join MRS ni byk petua-petua yg saya dapat, salah satunya petua utk selsema dan batuk ni....tuang air panas dlm mangkuk kemudian titikkan setitik dua Miracle Refreshing ke dalam air panas tu..lepas tu suruh hero berdua ni hidu wap air panas tu...alhamdulillah...dlm masa 2 hari dah berkurangan selsema dan batuk hero-hero saya ni...jadi sang semput tak jadilah nak singgah...
Hero yg seorg ni pula ada idea lain...digunakan Asthma Chamber dia masa bayi dulu letakkan trial pack 10ml pd tmpat letak inhaler tu lepas tu hidu..."

Lepas ni bolehlah para suri cuba. Tak payah susah2 ke klinik atau hospital. Standby MRS yang sangat awesome ni kat rumah je..

Cakap kat kawan sebelah, ekau ado ke?
Den ado dah...cepat order kalau tak do laghih!

Credit to Erna Ahmad (tuan punya testimoni yang sebenar)


Baik, bagi anda yang belum mengenali MRS, inilah di antara kegunaannya, sebenarnya ada banyak lagi.



Pilihan pek atau botol anda boleh pilih yang 60ml tu sebenarnya hanya 50ml lebih (ada pembetulan di situ dari pihak MRS), botol 30ml dan pek percubaan (trial) 10ml. Yang 2ml hanya tester, jika nak cuba ada baiknya ambil yang 2ml dan ketiga-tiga bau. Hanya RM15 belum campur caj pos.

Harga bagi yang 60ml (sebenar 50ml lebih) : RM69.90 ~ RM70
30 ml : RM39.90 ~ RM40
10 ml : RM9.90 ~ RM10
2 ml : RM5.00







Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah