Cari di sini

iklan

Saturday, 16 November 2013

Perniagaan Pilihan


Assalamualaikum w.b.t,

Perniagan bagaimanakah pilihan anda?

Adakah MLM iaitu multi level marketing atau trading atau konvensional?

 

Mana atau jenis apa perniagaan pun yang menjadi pilihan anda, terpulang kepada diri anda sendiri. Apa yang penting, anda lakukan untuk diri sendiri kerana minat, kerana ada target tertentu yang anda ingin capai. Bukan kerana terpengaruh dengan kawan-kawan atau tarikan kekayaan yang ditonjolkan oleh seseorang individu.

Jika anda lakukan kerana orang lain, mungkin anda tidak akan bertahan lama dalam bisnes atau perniagaan yang anda lakukan. Jadi di sini apa yang perlu disetkan dahulu adalah tujuan apa anda lakukan bisnes? Adakah kerana keterpaksaan? Atau kerana minat? Selama mana minat akan bertahan?

Ya minat mungkin akan berubah dari semasa ke semasa tetapi jika anda sudah berada di kalangan kelompok orang yang mempunyai minat yang sama, ia akan bertahan lama. Bagaimana untuk berada dalam kelompok tersebut? 

Alah, zaman sekarang terlalu moden dan canggih, gunakan sahaja teknologi yang sudah ada. Contoh yang terbaik adalah di facebook, whatsApp, dan lain-lain yang memang ada kumpulan pelbagai. Boleh cipta kumpulan yang baru atau anda boleh join sahaja kumpulan sedia ada.

Nak tahu lebih lanjut, jom lah join kumpulanbesar kami yang sudah melebihi 200 blog yang bersiaran secara online. Hubungi saya wan rokiah.

Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sekian.


 
Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah