Cari di sini

iklan

Monday, 24 June 2013

Kerepek Terbaik Untuk Raya


Assalamualaikum w. b.t

Walaupun raya masih lambat lagi, tetapi saya kira sudah ramai yang telah membuat persiapan raya kan..o ada yang belum membuat persiapan rupanya, dan ada yang mendahulukan persiapan untuk berpuasa dahulu.

Apa-apa pun sama ada anda sudah membuat persiapan atau belum, saya di sini hanya nak berkongsi atau mempromosikan kerepek yang biasanya menjadi makanan untuk hari raya, bukan sahaja biskut yang menjadi idaman tetapi biasanya kerepek atau kekacang juga adalah antara makanan sampingan yang menjadi minat tetamu yang berkunjung ke rumah.

Untuk tidak membuang masa pembaca dengan terlalu banyak celoteh, saya teruskan dengan senarai kerepek yang ada dijual di sini.Boleh tengok-tengok dulu gambar kerepek untuk cuci mata dan pilih yang mana berkenan.


Ada yang ada dalam senarai tetapi tiada dalam gambar di atas, contohnya jagung pilus. Jarang dengar nama ini kan, jom berkenalan bagi yang belum kenal. Andakah anda berminat?
Boleh terus pm saya dengan segera kerana tarikh tutup untuk order adalah hanya 1/7/2013. Tinggal beberapa hari lagi bukan, jadi apa anda tunggu lagi? sila pm saya  kerepek mana yang berkenan dengan kuantiti sama ada setengah kilo atau sekilo.


Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog : wanrokiah.blogspot.com
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Kedaionlinecikroki

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357

Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.