Cari di sini

iklan

Wednesday, 19 March 2014

Tune Talk Tone Excel

Assalamualaikum w.b.t,
 Info asal dari web Tune Talk Tone Excel

Saya Dengan Ini Memperkenalkan….
Peluang perniagaan TUNETALK-TONEEXCEL! Apa itu TUNETALK-TONEEXCEL ? Pernahkah anda mendengar bahawa hanya dengan menjadi pengguna handphone anda boleh mendapat pendapatan yang sangat lumayan, tanpa anda perlu berhenti dari kerja yang anda lakukan sekarang, atau tanpa menjual apa-apa barangan, malah anda boleh senang-lenang menjana 4 hingga 5 angka sebulan?

Pernahkah juga anda terdengar bahawa dengan hanya satu talian handphone sahaja ianya mampu memberikan seribu manfaat kepada penggunanya? Untuk memudahkan kefahaman anda, mari lihat video di bawah…. Sila teliti satu persatu apa yang ingin saya sampaikan kepada anda!
Bagaimana dah lihat sebentar tadi video yang saya berikan? Apa pendapat anda? Hal ini suatu perkara baru yang pasti akan membantu anda!!

Cuba Anda Berfikir Sejenak!
Cuba anda selami dalam fikiran bahawa bagaimana dengan handphone ANDA sahaja boleh menjana wang malah dapat menyelesaikan masalah kewangan anda? Cuba anda jawab persoalan yang saya utarakan di bawah..
  • Adakah anda seorang pengguna handphone?
  • Berapa lamakah anda telah menggunakan handphone dalam kehidupan anda?
  • Berapa banyak dah wang yang anda habiskan dalam menangung bil ataupun prepaid?
  • Adakah anda terfikir bahawa pulangan wang boleh diambil dengan hanya melalui handphone?
  • Adakah anda mahu saya ajar anda satu persatu bagaimana menjana wang 4-5 angka dengan hanya menggunakan handphone sahaja?
  • Tahukah anda bahawa kajian yang dilakukan oleh SKMM mengesahkan lebih 30 juta pelanggan adalah pengguna handphone di Malaysia!
  • Adakah anda mahu keluar dari kesempitan wang yang berpanjangan?

    Mari Saya Bantu Anda Untuk Menyelesaikan Kesemua Masalah Ini!!

Jika anda menyertai program perniagaan Tunetalk- Toneexcel ini, saya akan bantu anda 100% peratus dan itulah jaminan daripada saya. Apa kelebihan buat anda jika menyertai program perniagaan seumpamanya pertama di Malaysia ini? Apakah kebaikan program yang menggunakan talian prabayar (Prepaid) TuneTalk melalui program ToneExcel ini?

Kelebihan dan Kebaikannya ialah:

 Sebagai pengguna prabayar atau sim kad tunetalk sebenarnya, anda akan disertakan satu insurans kemalangan sebanyak 100k. Banyak tu.. Mana nak dapat kalau guna prepaid lain?


insurance

 Jikalau anda risau no lama anda hilang, yelah no lama tu kan dah ada ramai no kawan-kawan! Dengan simkad tunetalk ini, anda tak perlu risau kerana no lama anda itu boleh dikekalkan!

kekal-no-lama

 Setiap kali anda topup, anda akan mendapat mata ganjaran untuk tiket Air Asia. Jika anda mengumpul mata ganjaran secukupnya, Air Asia serta merta akan memberikan penerbangan juga PERCUMA buat anda! Masa nilah nak naik kapal terbang!
 table-point-tune-talk

Anda sebenarnya boleh topup di mana-mana sahaja di kedai yang menjual topup. Malahan anda boleh memberi secara online menerusi Maybank2u, CIMB ATAU menggunakan kad kredit anda!

topup

 Selain ganjaran yang sangat banyak, nak buat duit pun boleh. Anda akan mendapat komisyen jika ramai pelanggan yang mendapatkan talian tunetalk daripada anda. Bagaimana? Setiap kali mereka topup, setiap itulah komisyen akan bertambah-tambah masuk ke dalam akaun anda! Ini sudah menjadi pendapatan sampingan anda!!


bonus-insentif-chart

Apa yang perlu anda tahu lagi mengenai program tunetalk-toneexcel ini? Meh saya terangkan maklumat penting mengenai simkad /Talian TuneTalk melalui Program ToneExcel:
- Sekeping Kad Sim Toneexcel bernilai RM90 dan di dalamnya terdapat topup RM30
- Talian yang digunakan ialah talian Tunetalk yang juga dimiliki oleh Tunegroup dan Celcom. Jadi terbukti program ini turut melibatkan syarikat telekomunikasi yang terbesar dan tidak akan lumpuh sama sekali!
 Di Mana Pejabat ToneExcel ini?
Opss, lupa pula saya ingi beritahu kepada anda. ToneExcel adalah syarikat yang menjalankan program ini dan menggunakan service provider dari TuneTalk. Pejabat utama mereka terletak di:

Ibu Pejabat Tone Excel
office
B-2-8 & B-3-8, Jalan 3/149/E, Taman Sri Indah,
Bangunan Endah Promenade, Bandar Baru Sri Petaling,
57000 Sri Petaling, KL
Tel: 010 – 5000 969 atau 010 – 5333 969
Email: info@toneexcel.com
Jika anda ada sebarang masalah , boleh sahaja rujuk di alamat dan no telefon yang tertera di atas. Nak memudahkan anda lagi, terus sahaja hubungi saya untuk saya bantu anda!
Apa kata anda, kalau saya kata…………..

Serius Saya Mahu Bantu Anda Jana Wang Juga Sama Seperti Saya!

2) CERITA SAYA
Asssalamualaikum w.b.t,

Setelah penat bercuti di kampung,sibuk dengan urusan kenduri kendara dan majlis perkahwinan makcik, sekarang sudah mula balik ke kediaman untuk mulakan aktiviti rutin seperti  biasa.

Alhamdulillah pagi ini dikejutkan dengan berita gembira setelah periksa baki akaun dan periksa pergerakan duit dalam akaun, keluar masuk kerana baru dapat tahu ada yang telah membayar untuk membeli produk dengan saya. Berita gembira tersebut adalah saya mendapat komisen, ini yang kali kedua kerana menaja orang baru untuk bulan Disember.

Laporan dari akaun Maybank saya


Dalam diam-diam, tak ada lah diam sangat pun sebab selalu juga mempromosikan kepada kenalan dalam talian dan di luar talian, ada ubi berisi rupanya.
Alhamdulillah, dalam buat secara santai dan sambilan sahaja, masih dapat pendapatan yang berupa komisen atau bonus dalam syarikat Tone Excel yang mana saya salah seorang pengguna prepaid Tune Talk.

Tidak kira lah sama ada sedikit atau banyak. Yang penting ini menjadikan motivasi untuk saya lebih berusaha dengan lebih gigih lagi. Ini baru permulaan kerana menaja, jika yang ditaja terusan menggunakan prepaid Tune Talk sebagai talian utama mereka, maka komisen tersebut akan saya dapat selama mana mereka gunakannya. Yang penting saya harus berusaha dan membantu mereka untuk lebih berusaha juga jika inginkan kejayaan yang sama.

Ya, tidak dinafikan talian Tone Excel agak mahal jika dibandingkan dengan talian lain walau kadarnya sudah diiktiraf antara yang termurah.  Bagi sesetengah orang yang belum tahu bagaimana untuk mendapatkan pendapatan melalui ini, memang akan terasa mahal tetapi oarang sperti saya yang telah merasa manisnya Tune Talk ini, semakin saya banyak menggunakannya, semakin banyak yang saya dapat bonusnya. Untuk anda yang masih belum tahu caranya, boleh terus hubungi saya untuk saya ceritakan kepada anda bagaimana mahu lakukan. Seperti kata pepatah, hanya ikut orang yang telah lakukan dan telah berjaya jika kita juga mahu berjaya seperti beliau.




Anda boleh hubungi saya untuk tahu secara lanjut mengenai Tune Talk Tone Excel ini.

3) TUNE TALK TONE EXCEL DI DADA AKBAR
Gempak tak gempak tengok lah makin lama makin ramai yang mengakui kehebatan prepaid No.1 ini
iaitu Tune Talk Mobile Prepaid. Semakin lama, berita tentang Tune Talk Tone Excel semakin tersebar melalui media bukan saja elektronik namun juga media 'hard copy' seperti dada-dada akhbar dan sebagainya.

Ini antara berita terbaru yang diterbitkan 8 April 2014 iaitu semalam, dan gambar yang dipilih tersebut adalah Puan Jahlilawati yang mana bagi saya pemegang pendapatan kedua tersebar dalam bisnes ini selepas En Mazelan Abas. Nama dua orang Melayu ini memang sangat terkenal di kalangan kami yang menjalankan bisnes Tune Talk Tone Excel tak kira sebagai ahli biasa atau ke peringkat lebih tinggi iaitu stokis.



Bai penduduk di Kelantan, Puan Jahlilawati inibaru sahaja mengadakan program di sana. dengar nya sehingga ke Terengganu pun. Untung lah bagi siapa yang mengikuti dan bekerja dekat denga beliau.

Saya rasa anda yang telah mengikuti blog saya pasti dah selalu dengar tentang kebaikan Tune Talk Mobile Prepaid ini dari segi bagaimana menjana pendapatan dari sen sen sehingga puluhan ribu ringgit serta mencecah ratusan ribu ringgit. ia bukan menjadi khayalan tetapi sudah pun dikecapi oleh En Mazelan Abas dan Puan jahlilawati.

Jika anda ingin tahu lanjut mengenai kebaikan  Tune Talk Mobile Prepaid, boleh klik ke sini. Atau boleh like fan pages saya Tune Talk Prepaid, ada banyak info yang saya selalu kongsikan di sana.

Dan jika anda ingin tahu lanjut mengenai bagaiman mahu bermula, boleh hubungi saya

Boleh hubungi saya



Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah