Cari di sini

iklan

Thursday, 3 March 2016

Cerita Si Peniaga :Rice Smart & Enhancement Tank Water Filter

Assalamualaikum w.b.t,

Ya hari ini dah pun hari Selasa, jika ditanya apa yang kita lakukan semasa hari cuti yang lepas, mungkin ada yang ingat-ingat lupa sudah. Jika ditanya apa yang dimakan sepanjang hari Sabtu dan Ahad yang lepas lagilah dah lupa apa yang dah dimakan bukan. Jadi di sini ada pentingnya kita merekod jika kita inginkan ia sebagai kekal dalam ingatan kita, jika kita ingin jadikan catatn supaya kita dapat rujuk kembali pada satu masa yang akan datang yang kita sendiri tak tahu pada masa itu kita perlukan ia atau tak.

Baiklah, saya nak ceritakan kenangan saya semasa Jumaat yang lalu semasa saya perlu menghantar produk yang dibeli oleh pelanggan saya ke rumah beliau. Memang pelanggan ini sudah ulang beli dengan saya sehingga 3 kali termasuk yang ini dan ketiganya juga saya memang hantar ke rumah. Dia selalu beli tangki penapis air, enhancement tank dan nano ceram utnuk penapis air bermineral atau Nano nature Water Filter dari Tupperware Brands. Kebiasaan setahun sekali atau setiap 5000L tangki perlu ditukar mengikut kesesuaian kita. Jadi dalam 1 tahun mungkin 1 atau 2 kali saja saya ke rumah nya. Kali ni dia beli sekali Rice Smart atau tong beras yang sangat popular dan canggih,

Rice Smart Tupperware RM308, Call 010-9336935 for discount


Cerita Petang Semalam
Usahanya seorang peniaga picisan
Cari rumah customer tak jumpa
Padahal ini kali ke3 dah ke rumah nya
Pertama kali masuk memang yakin betul rumahnya tapi sebab nampak pagar lain jadi konpius
Jadi ke lorong sebelah, agak betul lah sebab pintu pagar terbuka
Sekali tuan rumah balik dan masuk parking dalam rumah, bukan customer kita rupanya
Perempuan tidak bertudung, nak bagi salam pun kita teragak-agak
Siap ada beg carlsberg lagi di halaman rumah
Memang sah lah salah rumah
Watsap dan call si tuan punya barang yang dah dibeli dan dibayar tak dibalas
Dibalas ya tapi silap
Mungkin dia pun kalut sebab dalam perjalanan balik dari tempat kerja
Nasib badan pusing-pusing dalam taman yang sama
Saja nak cerita susah senang peniaga part time
Dah tua banyak perkara mudah lupa
Masa untuk rehat rehat di hujung minggu konon nya lah
Padahal otw nak hantar rice smart lagi ke Taman Teknologi Kajang





Sila hubungi saya seperti di bawah bagi anda yang ingin membeli sebarang produk jualan saya,
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah