Cari di sini

iklan

Wednesday, 11 February 2015

OFFER: SET WATER FILTER TUPPERWARE DENGAN FREE GIFT

Assalamualaikum w.b.t,

Kali ini saya nak buka tawaran HEBAT untuk anda yang sedang mencari-cari water filter atau penapis air untuk kegunaan di rumah, Memang zaman sekarang dah menjadi satu keperluan untuk anda ada penapis air sendiri di rumah memandangkan yang sekarang memang air yang masuk ke rumah untuk kegunaan minum, masak tersangat lah kotor/tak selamat walaupun airnya nampak jernih sahaja. Dan paling elok kena ambil kira nak air yang biasa atau air bermineral. Biasa di kedai kita kan beli air mineral kerana khasiat nya walaupun air RO atau biasa tu murah saja. Tetapi di rumah anda akan dapat lebih murah air yang bermineral kerana Water Filter dari Tupperware Brands Murah saja.

 Dan yang menarik baik anda beli sekarang dengan saya kerana saya saja yang tawarkan anda dengan harga murah dan dengan FREE gift yang anda tidak akan dapat jika terus membeli di lain tempat.

Jika berminat tetapi tiada bajet, anda boleh bayar duit pendahuluan dahulu untuk tempah hadiah anda sebelum orang lain ambil dulu. Apa-apa pun boleh hubungi saya untuk pertanyaan.

Dapat FREE turbo chopper bernilai RM139

Dapat FREE Prism Bowl 1 set yang bernilai RM150

Dapat FREE freezer mate 3 biji yang 2.3 L dan 650ml 2 biji

Dapat FREE modular mate yang bernilai RM114.20

Dapat FREE One Touch Purple 1.4L dan 600ml 2 biji

Ini bahagian dalam Water Filter mudah sangat digunakan dan pemasangan





Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
 
Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah