Cari di sini

iklan

Wednesday, 28 January 2015

Tong Beras Tupperware Baru

Assalamualaikum w.b.t,

Adakah di rumah anda dah ada tong beras dari Tupperware produk?

Rice Dispenser baru warna merah

Rice dispenser oren yang masih ramai mencari dan mahu miliki


Jika dulu saya langsung tak ambil kisah dan tak pernah terfikir akan miliki sebuah tong beras yang sangat mahal, perasaan saya pada suatu ketika dulu.
Rupanya bila tahu dan faham sebenarnya bukan lah harga nya mahal sangat sehingga tak mampu untuk dimiliki, bila dah tahu dan faham rasa nak miliki bukan saja satu tetapi nak setiap rumah mampu miliki dan gunakan tong beras dati tupperware. Nak rumah mak, rumah mertua, rumah jiran tetangga dan kengkawan semua pun harus miliki tong beras yang seperti ini. Baik, mari kita ambil tahu sebab apa perlu sangat tong beras dari tupperware ini, masukkan dalam wish list anda semua ya, terutama surirumah tangga.

Mengapa perlunya Rice Dispenser ni ada di setiap rumah?
*Beras ialah makanan ruji kita, seeloknya dan sebaik2nya beras tidak berada di bawah. Biasa orang letak dalam bekas (yang biasa di jadi kan bekas tong sampah) dan di letakkan di bawah

*Untuk amek beras, kita perlu tunduk@duduk-kurang selesa
*Biasa kita akan basuh periuk dahulu sebelum kita amek beras, so, air akan menitik ke dalam beras kerana kita perlu ceduk
*1st in,1st out -->mknanya beras yang kita ambil sentiasa fresh,beras yang bawah dahulu akan keluar bukan kita ambil dari atas, jika ambil dari atas,kat bawah makan beras yang lama. Jadi kita ambil yang sangat fresh dan makin bawah makin kurang fresh kecuali guna RD. Beras yang lama takkan tersimpan lama sbb kita amek yg sentiasa fresh
*Sangat senang dan mudah.1 tarikan bersamaan 1 cup beras..
*Jimat ruang
*Ada bahagian yang boleh tahu takat beras kita dengan jelas, masih banyak atau dah tinggal sedikit
*kutu beras-kutu beras takkan ada dalam periuk kita kerana jika kita tarik, kutu beras (sekiranya ada kutu beras) akan naik ke atas.kutu beras sifatnya berada di atas. Jika ada tarikan, ianya akan cepat2 naik ke atas. Jadi kutu beras takkan berada dalam periuk nasi kita. dan kita boleh kuarkan kutu dari beras kita dengan buka penutup atas

Sungguh mudah bukan?


Untuk pembelian, ada offer harga sekarang RM298 sahaja 
Tetapi jika anda bayar RM295, anda akan dapat keahlian percuma, dan hadiah percuma iaitu serving dish purple serta tambahan hadiah dari saya yang sebenarnya nilai nya adalah RM490.

Jika anda nak beli  tong ini saja, boleh hubungi saya dan dapatkan harga yang berpatutan dari saya.



Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah