Cari di sini

iklan

Saturday, 17 January 2015

Mi Tarik Warisan Bangi 2 : Makan Dengan Keluarga

Assalamualaikum w.b.t,

Kedua kali datang ke Mi tarik warisan cawangan Bandar Baru Bangi, Kali ini saya bawa keluarga pula ke Mi Tarik Warisan sebab nak bagi anak-anak makan mi sup yang sedap dan nak juga bagi suami merasa. Rupanya memang anak anak suka dan suami pun ajak nak datang makan lagi lain kali.

Orang yang ambil order kami adalah orang yang sama masa saya datang makan bersama rakan-rakan sekerja semasa rehat. Kali ini nasib kami baik sebab pesanan sampai awal kerana mungkin tak ramai lagi pelanggan yang ada. Kami datang dalam jam 6 lebih lepas waktu kerja dan balik sebelum azan maghrib.

Layan dulu gambar-gambar yang siambil semasa sesi makan bersama keluarga.  

Mr suami tengah pilih menu yang dia nak makan.

 Antara pesanan yang kami buat, rupanya patut order 2 menu saja sebab banyak dan kenyang. Anak-anak tak habis makan mi sup, nasib baik boleh bungkus dan bawa balik.

Sementara menunggu makan, layan si kecil ini yang nak tengok orang tarik mi, maka layan dan bawa dia tunjuk tempat orang yang sedang menarik mi.


Maaflah gambar kabur tapi nak masukkan juga sebab ini kenangan. Maklum lah yang tukang ambil gambar tengah mood nak makan dan kita pula minta tolong untuk bergambar.



Sampai saja pesanan yang di order, Mr suami terus makan dengan tak sabarnya, Maaflah snap gambar tanpa disedari. Yang belah kanan itu mi sup yang tiada sambal, sesuai untuk anak-anak. rasanya seakan mi maggie.

Guna chop stick untuk makan, mudah lah sebab mi tetapi lepas tu guna sudu garfu juga lagi mudah.


Taraa ini bahagian saya pula, Wet Mee Braised Chicken yang di order oleh 2 rakan saya dan saya cuba sedikit, sedap. Itu sebab kali ini saya terus order tanpa pilih menu lain. Rupanya suami pun suka menu ini. Katanya nak makan yang ini bila datang lagi nanti.


Ini si anak, Amirul Hakim memang makan dengan garfu tetapi mi nya yang panjang kena guna tangan juga untuk mudah makan, Ternyata dia sangat sukakannya.


Ini pula gambar si comel Ammar husaini, siap buat gaya pejam mata lagi, konon comel lah itu.
Sekian dulu, entri kali ini lebih kepada untuk muatkan dan lekatkan kenangan makan bersama keluarga. Selebihnya seperti biasa, kita ada iklan dari penaja blog.

Layan.....


Ada yang berminat untuk dapatkan semua dalam gambar? Ini satu set yang boleh dibeli dengan percuma Keahlian, harga sebenar RM318.30. Jika nak join ahli biasa tambah RM70 menjadikannya RM388.30. Tetapi sekarang, Promosi Januari hanya bayar RM280, jimat RM108.30, anda dah dapat semuanya dengan kit bag sekali dan juga percuma keahlian yang melayakkan anda mendapat diskaun sebanyak 25%. Anda bayar hanya 3/4 dari harga di katalog jika anda adalah ahli, sungguh jimat.

Harga sebenar RM388.30+RM70
Harga sekarang OFFER RM280 sahaja
JIMAT RM108.30
Pakej Keahlian hanya bayar RM280 dapat semua, dan ada kit bag serta hadiah tambahan dari saya
Sungguh berbaloi bukan, jadi tunggu apa lagi terus hubungi saya Wan Rokiah 010-9336935 ya.



Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah