Cari di sini

iklan

Tuesday, 27 January 2015

Kenali Produk Tupperware

Asslamualaikum w.b.t,

Saya ulangi entri lama yang saya dah pernah tulis dan kongsikan dengan pembaca, sekarang saya nak ulangi untuk anda di luar sana mengenali produk Tupperware dan kenapa kita semua perlu menjadikan produk Tupperware sebagai keperluan untuk rumah. kehidupan seharian kita.
Yang pertama kali Tupperware ini tiada toksid dan bahan kimia, ada yang beritahu saya produk tupperware lama-lama akan mereput. Ya sebab itu lah kita guna kan sehabis baik, jangan simpan dan biarkan tak berguna. Sebab utama kita sendiri tahu yang tupperware ini tiada bahan kimia dan mudah diurai tidak seperti bahan plastik lain yang ada bahan kimia dan walau ditanam berpuluh tahun di dalam tanah, masih berada pada keadaan hampir sama dengan asal.

Sebenarnya Ahad lepas saya ada buat satu majlis Tupperware yang mengajak anda yang dekat dengan kita datang ke (maklumat seperti di bawah), ulung kalinya kami buat FREE kemasukan tanpa dikenakan bayaran dan yang seronoknya anda dapat bawa balik hadiah kedatangan sebagai tanda terima kasih kerana datang meriahkan. Ada banyak lagi hadiah lain, jemput tengok gambar ya.

Ayat Iklan di facebook saya:
Jom jemput datang ke Kompleks Pendidikan Islam Bangi ( KPi Bangi ) atau Sekolah Agama Bdr Baru bangi yang bersebelah Maybank Seksyen 16 berdekatan juga dengan Pejabat Pos Seksyen 16 Ahad ini 25hb dari jam 2 petang hingga 4 petang
*Ada aktiviti memasak soft pizza tanpa uli doh
*Ada cabutan bertuah, hadiah penghargaan
*Ada demo produk Tupperware, belajar cara guna yang betul untuk elakkan tak rosak dan tahan lama
*Ada produk baru yang menarik hati


Pm saya untuk maklumat lanjut
010-9336935

 Bagi anda yang nak join lagi aktiviti sperti yang kami adakan ini, boleh set masa dengan saya dan kita adakan kelas demo masak pizza, janji semua gembira kerana dapat ilmu dan dalam masa yang sama boleh rasa pizza yang seda dan sangat lazat.

Jom jemput tengok gambar-gambar mereka yang dapat hadiah dari Tupperware Brands,

Tahniah, join ahli dengan Treasure Box hari ini

Tahniah, join ahli dengan Treasure Box hari ini

Hadiah dari upline untuk saya, meriah oren dan kuning, warna penaik semangat

Hadiah cabutan bertuah, untung FREE saja dapat

Hadiah sebab jawab soalan, janji rajin buka mulut, dah dapat hasil

Tahniah, join ahli dengan Treasure Box hari ini

Sesi demo pizza, semua berkerumun

Bakal-bakal director dengan surat akur janji masing-masing, ada dapat hadiah midget lagi dari Ratu tupperware

Chef in action
Barisan hadiah di belakang


Antara tetamu yang hadir, Kak Leny Masayu sedang memberikan kata-kata hikmat

Lucky draw session




Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah