Cari di sini

iklan

Thursday, 15 January 2015

Mi Tarik Warisan Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum w.b.t,

Tak sangka terpengaruh dengan cerita kawan sekerja yang bercerita akan kesedapan dan kehebatan mi tarik warisan yang membuatkan saya mencubanya. Rupanya memang sedap dan lain dari mi biasa, rasa nya seakan maggie rebus, dah la saya penggemar maggie, lepas ini boleh beralih arah kepada mi tarik pula. Maggie kan tak elok dimakan selalu sebab makanan ringan yang tidak sihat. Sebab saya order mi sup yang tak pedas, memang rasa seakan maggie ayam tapi lebih sedap dan sihat mi tarik ini.

Saya boleh tahu mi ini sebab dari kawan bercerita dan gatal tangan men'google' akhirnya dan baca beberapa view dari pelanggan dan buatkan saya sendiri rasa nak cuba. Maka masa rehat kami berempat ke Kedai yang baru buka katanya cawangan Bandar baru bangi, Bangi sentral tempatnya. Berhadapan dengan Mohd Chan kedai makan.

Antara menu mi yang ada

Jenis minuman

Serba hijau kerusi dan meja, sungguh tenang

Dengan rakan sekerja yang banyak mulut, suka bercerita

Mi sup kari order dari kawan

Saya punya mi sup biasa

Mi goreng seakan spaggeti, harus cuba di masa akan datang

Bil makan 4 orang


Antara menu lain, katanya lamb chopstick tu sedap

Kawan sekerja yang suka makan

Snap gambar orang sedang buat mi pakai tangan saja

Makanan lambat sampai gara-gara pakcik ambil order salah letak order


Sekian dulu dan macam biasa saya nak buat iklan sedikit, bagi siapa yang berminat untuk dapatkan produk Tupperware dengan harga murah dan juga jika berminat nak mendapatkan komisen tambahan dari Tupperware, boleh hubungi saya Wan Rokiah 010-9336935. Tak kira anda sudah join ahli atau belum, boleh ya.

Bagi yang belum join, ada beberapa pakej menarik untuk anda join, semurah RM70, RM280 saja, boleh pilih ikut bajet anda. Yang menarik Bulan Januari ini ada lagi pakej bekas susu, set meal untuk anak-anak, sesuai untuk kaum ibubapa.

Pakej ahli RM70

RM280





Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah