Cari di sini

iklan

Thursday, 25 December 2014

Plastik Tupperware Bebas Bahan Kimia

Assalamualaikum w.b.t,

Terasa nak berkongsi kebaikan produk plastik dari Tupperware Brands walaupun dah banyak kali bercerita namun tak ada rasa bosan sebab niat saya nak sedarkan masyarakat tentang kepentingan menjaga kesihatan kita dari bahan plastik yang kita guna terutama dari Dapur rumah kita.

Apa yang saya tahu ramai yang memilih Tupperware kerana produk yang cantik dari segi warna dan bentuk yang pelbagai selain kedap udara tapi yang paling penting adalah anda semua dan saya juga perlu tahu adalah produk tupperware itu tiada bahan kimia, bebas toksik dan selamat digunapaki untuk semua dari generasi ke generasi.

Baik, saya kongsikan sedikit kelebihan tupperware:


Kelebihan Produk Plastik dari Tupperware Brands
-tiada BPA
-bebas Toksid
-selamat untuk anak-anak kecil
-tahan panas dan sejuk, kembali ke bentuk asal bila berada di suhu bilik
-produk khas untuk freezer, tahan sejuk, simpan barang lama
-produk khas untuk microwave, selamat untuk makanan anda dipanaskan

Jika difikirkan dari kesihatan kita dan keluarga untuk jangka masa yang panjang memang patut dari awal kita sendiri mendidik diri dan keluarga untuk memilih produk tupperware, Guna dan pakai dengan cara yang betul supaya jangka hayat produk ini kekal dan dapat dipanjangkan dan turun ke generasi kita yang akan datang. Lagi satu yang best tentang produk ini adalah Life Time Warranty, maknanya  boleh TUKAR bila ada kerosakan atau produk sudah mereput. Tertakluk pada terma dan syarat.

Bagi anda yang suka dan gemarkan produk ini, boleh hubungi saya 010-9336935 untuk join ahli dan dapatkan harga dengan 25% less semua produk Tupperware, Nutrimetics, Nature Care, Tupper Chef dan water filter.

Selingan iklan bagi yang nak tambah pendapatan melalui perniagaan online atau dengan blog juga bagi anda yang nak berniaga Tupperware dan nak tahu lebih lanjut mengenai produk, kita ada demo masakan dan demo produk, boleh datang dan join, hubungi saya


 Iklan Produk tupperware

Clear mate set RM120, OFFER RM96, nak murah lagi 25% join ahli

Twinkle Sunshine Set, RM318.30, OFFER RM270.50, nak diskaun lagi jom join ahli

Snowflakes Gift Set, RM274, OFFER RM199 sahaja, Nak murah lagi boleh join ahli dulu



Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

 

Allah: Selamatkanlah Mangsa Banjir

Assalamualaikum w.b.t,

Saya ingin mengajak semua pembaca blog saya untuk sama-sama berdoa

YA Allah kau makbulkan doa-doa kami, hentikan lah hujan yang tidak memberi manfaat, surutkan lah banjir di negeri-negeri kami. Ampunkan dosa-dosa kami yang telah lalu. Mohon makbulkan doa kami, Ya Allah. Cukupkan lah bala dan musibah yang Kau berikan, sekarang ampunkan dosa kami dan surutkan lah banjir kali ini, jangan Kau besarkan lagi. Amin



Wednesday, 24 December 2014

Pengalaman Road Show Tupperware Pertama Kali : Manis nya

Assalamualaikum w.b.t,

 Alhamdulillah akhirnya berakhir lah road show saya bersama geng Tupperware yang pertama kali nya. Sujud syukur ke khadrat Illahi walau pada awlnya penuh dengan rintangan namun dengan rahmat dan belas ihsanNya saya dan kawan-kawan seperjuangan dapat mengadakan dan meneruskan road show ini sehingga ke hari terakhir.

Seronok mendapat pengalaman baru untuk pertama kali. Seronok dan gembira lagi apabila stok Tupperware yang lama terutamanya licin dibeli oleh peminat Tupperware. Rupanya sangat mudah utnuk menjual pada mereka yang benar-benar memerlukan dan minat yang sama untuk menjaga kesihatan serta ada juga yang tertarik kerana bentuk dan warna Tupperware yang menarik.
Paling penting memang mudah rupanya untuk bertemu mereka di luar sana yang gemarkan produk Tupperware. Dan yang paling mudah lagi kerana produk ini telah pun dikenali ramai, jadi tak perlu kita untuk terangkan atau perkenalkan lagi, sangat menarik aktiviti seperti ini.

Bukan saja jualan laris dan laku dijual namun aktiviti untuk menarik orang ramai supaya join ahli juga berjaya sebab mereka baru nampak peluang untuk dapat harga diskaun yang sangat murah berbanding harga yang dijual di luar dan juga harga di katalog.

Apa yang dapat dipelajari adalah jika orang yang dah terkena tipu oleh kawan atau saudara yang kata jual harga ahli namun sebenarnya jual harga di katalog atau lebih mahal dari itu, mereka akan mudah datang untuk join ahli dengan kita sebab apabila diberitahu kelebihan ahli mereka terbuka mata dan hati, pendek kata nak berniaga kena jujur. Ya kita tak boleh jual harga ahli kepada mereka yang belum ahli, tapi jangan kata yang kita jual harga ahli, bagitau saja kita jual dengan harga diskaun yang lebih murah dari harga di katalog namun lebih tinggi sedikit dari harga ahli untuk melayakkan kita dapat sedikit untung runcit, jika nak harga ahli, baik join ahli saja ya.

Sekian dulu cerita manisnya pengalaman Road show kali pertama.
Iklan sikit,

Bagi yang berminat dengan produk ini, boleh dapatkan dengan saya. Jika nak harga ahli, sila join ahli dulu ya, lebih lanjut boleh hubungi saya.

Offer murah sempena Krismas
Offer murah saja semepena Krismas




Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah
 

Tuesday, 23 December 2014

Tupperware Bekas Plastik Berkualiti Tinggi dan Bisnes yang Baik

Assalamualaikum w.b.t,

Semoga semua pembaca blog ini dirahmati Allah dan diberi kesihatan yang berpanjangan untuk meneruskan kehidupan di hari-hari yang serba mencabar.

Perkongsian di laman muka buku saya mengenai Tupperware:

Uish adik kakak
Orang lain dari zaman nenek mereka lagi guna tupperware
Awak baru nak guna?
Sadis kan dengar ayat macam tu?
Jadi apa kata yang mana belum pernah cuba dan guna koleksi dari Tupperware Malaysia Products, jom mula guna supaya nanti cucu-cucu anda tak kan dikata orang dengan ayat di atas lagi
Saya walau nenek saya tak guna produk tupperware tapi mak saya tahu je produk ni, saudara-mara jiran miran ada je yang guna tapi mereka tak pernah kongsi kan yang tupperware ini adalah bisnes yang boleh buat duit jika anda rajin untuk dapatkannya,
Ada kawan saya yang jual dan saya pun pernah beli tapi setakat itu sajalah
Sekarang (bulan Mei lepas) baru mata hati saya terbuka luas rupanya dapat komisen jika jual dan buat bisnes tupperware ni
Anda pun sama?, memang langsung tak pernah guna atau beli tupperware sebagai aset? Jom mula beli sekarang
kenapa aset? sebab life time warranty, anda dah mati pun, anak cucu masih boleh warisi peninggalan anda
Atau anda memang peminat tupperware dan selalu duk beli tapi tak pernah tahu bagaimana nak dapatkan komisen dari nya? Jom boleh pm saya ya 010-9336935
Ingat ya Tupperware bebas toksik dan BPA Free, selamat digunakan
Berbanding yang RM2 yang anda boleh beli di mana-mana saja tu (bahaya untuk kesihatan anda bagi jangka masa panjang-terutama pada organ dalaman kita)


Jadi kita semua ada pilihan untuk memilih yang terbaik bagi kehidupan kita.

Iklan dulu sesaat:

Set hangat untuk anak-anak kerana lengkap 
 Harga Asal  Gift Set for kids RM318.30
Tapi OFFER hanya RM270.50
Boleh dapat murah lagi 25% jika anda ahli
Atau boleh dapatkan dengan harga berpatutan dengan saya, 010-9336935



 Harga Asal  Gift Set Snow Flakes ini RM274
Tapi OFFER hanya RM199
Boleh dapat murah lagi 25% jika anda ahli
Atau boleh dapatkan dengan harga berpatutan dengan saya, 010-9336935






Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah