Cari di sini

iklan

Tuesday, 23 December 2014

Tupperware Bekas Plastik Berkualiti Tinggi dan Bisnes yang Baik

Assalamualaikum w.b.t,

Semoga semua pembaca blog ini dirahmati Allah dan diberi kesihatan yang berpanjangan untuk meneruskan kehidupan di hari-hari yang serba mencabar.

Perkongsian di laman muka buku saya mengenai Tupperware:

Uish adik kakak
Orang lain dari zaman nenek mereka lagi guna tupperware
Awak baru nak guna?
Sadis kan dengar ayat macam tu?
Jadi apa kata yang mana belum pernah cuba dan guna koleksi dari Tupperware Malaysia Products, jom mula guna supaya nanti cucu-cucu anda tak kan dikata orang dengan ayat di atas lagi
Saya walau nenek saya tak guna produk tupperware tapi mak saya tahu je produk ni, saudara-mara jiran miran ada je yang guna tapi mereka tak pernah kongsi kan yang tupperware ini adalah bisnes yang boleh buat duit jika anda rajin untuk dapatkannya,
Ada kawan saya yang jual dan saya pun pernah beli tapi setakat itu sajalah
Sekarang (bulan Mei lepas) baru mata hati saya terbuka luas rupanya dapat komisen jika jual dan buat bisnes tupperware ni
Anda pun sama?, memang langsung tak pernah guna atau beli tupperware sebagai aset? Jom mula beli sekarang
kenapa aset? sebab life time warranty, anda dah mati pun, anak cucu masih boleh warisi peninggalan anda
Atau anda memang peminat tupperware dan selalu duk beli tapi tak pernah tahu bagaimana nak dapatkan komisen dari nya? Jom boleh pm saya ya 010-9336935
Ingat ya Tupperware bebas toksik dan BPA Free, selamat digunakan
Berbanding yang RM2 yang anda boleh beli di mana-mana saja tu (bahaya untuk kesihatan anda bagi jangka masa panjang-terutama pada organ dalaman kita)


Jadi kita semua ada pilihan untuk memilih yang terbaik bagi kehidupan kita.

Iklan dulu sesaat:

Set hangat untuk anak-anak kerana lengkap 
 Harga Asal  Gift Set for kids RM318.30
Tapi OFFER hanya RM270.50
Boleh dapat murah lagi 25% jika anda ahli
Atau boleh dapatkan dengan harga berpatutan dengan saya, 010-9336935



 Harga Asal  Gift Set Snow Flakes ini RM274
Tapi OFFER hanya RM199
Boleh dapat murah lagi 25% jika anda ahli
Atau boleh dapatkan dengan harga berpatutan dengan saya, 010-9336935






Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah