Cari di sini

iklan

Friday, 5 December 2014

Hadiah Sempena Perayaan Krismas

Assalamualaikum w.b.t,

Kebiasaan memang setiap kali perayaan krismas akan ada sesi beri dan terima hadiah, memang adat untuk perayaan ini. Jadi di kesempatan ini kita buka peluang dan tawaran untuk anda yng meraikan perayaan ini untuk membeli produk yang berkualiti tinggi dan bewarna warni dari Tupperware Brands. Memang sangat mampu dengan harga dan bajet yang ada sebab ada pelbagai pilihan.

Jom kita tengok yang paling menarik

Sangat cantik dan mewah untuk hadiahkan atau jadikan koleksi sendiri

Sangat berbaloi beli sebab ada gift box: Mudah nak kasi gift wedding, home warming

Bukan saja untuk perayaan Krismas tetapi hadiah sebegini memang sangat sesuai untuk dihadiahkan kepada pengantin baru sebab senang tak susah lagi nak cari kotak, terus balut saja atau sedia diberi begitu saja dengan lekatkan reben yang comel. Kan mudah tu.

Jom kita tengok yang murah lagi mengikut bajet masing-masing,ada yang serendah RM50 saja namun jika anda beli dengan saya memang akan ada yang lagi murah dan yang peling seronok dan terbaik ada lagi hadiah tambahan dari saya untuk anda ya.



Apa tunggu lagi, pilih apa dan mana yang anda berkenan dan terus hubungi saya untuk dapatkan anda punya sebelum kehabisan dibeli oleh orang lain. Pasti raya kali ini lebih meriah dengan hadiah tupperware yang diperolehi. Memang sekarang orang dah ramai mula membeli dan buat order sebab dah gaji dan sebelum duit habis untuk keperluan lain, baik penuhi dulu keperluan untuk hadiah anda.

Sekian dulu.



Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah