Cari di sini

iklan

Thursday, 20 November 2014

Pakej Keahlian Murah Masih Ada

Assalamualaikum w.b.t

Dah join tupperware sebagai ahli? Duk beli tupperware saja dari kedai yang berdekatan , tak pernah tahu pun yang ahli tupperware dapat murah 25% kurang dari harga katalog. Malah jika ada yang OFFER, kadang dapat lagi murah dari separuh harga. Nak tahu bagaimana, tengok saja di katalog ada less 20%, 25% malah ada yang 30% dan 40%. Jadi jika ditambah lagi dengan less harga ahli 25%, memang sangat berbaloi-baloi dan murah.

Itulah sebab kenapa SANGAT PENTING UNTUK ANDA JOIN AHLI DAN TAHU APA KELAYAKAN DAN KELEBIHAN SEBAGAI AHLI. Maka jangan ambil terlalu banyak masa untuk berfikir, terus hubungi saya untuk join ahli hari ini.

Ada pakej yang memang pihak syarikat sudah tetapkan seperti
Pakej RM70, dan anda kena buat belian sebanyak Retails RM150, jika ikut duit yang kena keluar untuk beli hanya RM112.50 sahaja

Yang kedua pakej Treasure Box RM280, ramai yang pilih pakej ini sebab dapat kit bag dan barang tupperware sekotak besar yang nilainya RM514.50 tapi kita dapat dengan harga yang murah. Hanya untuk mereka yang baru nak join saja. Macam kami yang dah ahli, tak boleh nak beli lagi pakej ini
Yang ketiga adalah pakej Water filter( Penapis air Tupperware) yang bernilai RM1999, anda akan dapat set water filter, dapat Treasure Box sekotak besar itu dan juga kit bag

Atau

Anda boleh pilih pakej sedia ada yang saya tawarkan. Senang tak usah banyak fikir, cakap saja pakej mana nak dan anda akan automatik menjadi ahli tupperware dan dapat semua kelebihan sebagai ahli.






Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah