Cari di sini

iklan

Saturday, 30 November 2013

Testimoni Pengguna Tune Talk


Assalamualaikum w.b.t,

Jom kita baca apa kata orang-orang yang telah menggunakan tune talk sebagai talian telefon mereka.




Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

salam teman teman...
06.11.2013 hari ini genablah sebulan saya bersama dengan teman teman yang menyertai Tune Talk dan Alhamdulillah saya sudah dapat menyesuaikan diri bersama sama up line saya membina empayer Tune Talk..ucapan terima kasih saya kepada Roza Rozakiah dan Andrew Lim yang banyak memberi peluang dan tunjuk ajar mengenai Program yang simple dan santai begini serta hasil yang semakin hari semakin meningkat..

Kita tidak mengejar hasil yang beribu ribu pada mula tetapi akan menjadi ribu ribu kemudian..yang mana hasil yang bermula dengan modal yang besar tetapi untung yang sedikit..tetapi di Tune Talk amat berbeza kerana setiap orang akan menggunakan nya setiap masa..

Terima kasih juga kepada Ros Izan (isteri) yang banyak membantu dari segi masa dan tenaga..in sya Allah nanti kita akan terus menjana pendapatan berganda dengan adanya Program TuneTalk yang menjanjikan pendapatan yang pasif dan boleh di warisi selagi downline menggunakan Tune Talk.. mana hendak dapat insuran kemalangan percuma, fast bonus, new year bonus, lucky draw, point dan yang paling saya suka bila level topup saya dapat komisyen topup..

Apa yang paling saya suka apabila penat lelah saya terbayar dan saya akan berusaha dengan lebih hebat lagi bersama downline untuk membina empayar saya..dan akan mengikuti segala tips serta nasihat idola saya iaitu Tuan Mazelan Abas.. terima kasih Tune Talk dan Tuan Mazelan...
.

Razarul Hisham B.Kamaluddin
Kuantan
Pahang Darul Makmur



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Salam sejahtera,

Saya Madris berasal dari Kudat Sabah. Program ini diperkenalkan oleh sahabat saya dari Sarawak. Sebelum menyertainya, saya kurang yakin dengan program ini maklumlah baru berjinak-jinak dengan dunia perniagaan seperti ini. Namun setelah saya memahaminya dan memperkenalkan kepada semua ahli keluarga, ternyata ia memberikan pulangan yang tetap setiap bulan. Buat permulaan, saya memperkenalkan program ini dengan keluarga dan saya sudah mendapat komisyen, kini saya akan luaskan lagi kepada rakan dan sahabat handai. Saya tidak boleh bayangkan komisten yang akan saya perolehi nanti setiap bulan.

Terima kasih Tunetalk.

Madris Asadan
Sikuati Kudat,
Sabah.



Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Nama saya wong yeak hua , saya bukan orang kaya atau terkenal , nama saya lansung tidak dikenali oleh orang , tapi di sini saya ada sedikit pengalaman yg ingin dikongsikan kepada semua. Saya mula kerja pada tahun 2002 – 2013, sesudah 12 tahun saya berkerja, gaji saya dalam linkungan RM 2k – 3k saja, dan masa tu saya ingin mencari wang lebih dan berjumpa banyak peluang direct sale, selling financial product, tapi semuanya 0, cuma bayar member fee saja.

Selepas itu saya ceburi bidang  telemunikasi  sebagai Business development excutive dan mencari syarikat lain untuk mengguna talian perkhimatan syarikat tu di seluruh Sarawak dan Sabah. Saya didapati sebenarnya perniagaan dibidang  telemunikasi amat menguntungan. Keuntungan tu bukan 1 atau 2 bulan saja, kenapa saya cakap begitu?

Masa tu saya berjaya cari lebih kurang 2000 buah syarikat kecil besar menguna talian perkhimatan syarikat saya tu , dan cuba anda kira jika 1 syarikat atau seorang itu memberi RM10 keuntungan bersih, berapakah akan diperolehi setiap bulan jika anda pemilik syarikat tersebut? Bukan satu sekali tetapi setiap bulan. Sayangnya masa tu saya cuma dapat gaji dan sedikit komision saja, tiadaprofit sharing. Saya amat bersyukur dapat menyertai program Tune talk tone excel pada 2012 akhir tahun. Saya sangat gembira kerana saya tolong syarikat saya kerja tu 6 tahun dan tengok syarikat  tu untung duit, saya cuma ambil gaji saja.

Sekarang saya mahu buat keuntungan untuk sendiri. Saya percaya  dan yakin program ni akan  tolong saya dalam segi kewangan  kerana isteri saya tak kerja, kalau saya tak dapat  kerja siapa mahu tanggung keluarga? sebab tu saya sertai Tune talk tone excel, kalau suatu hari nanti saya mungkin tidak kerja lagi, mahu pencen, dalam keadaan  sakit  saya juga dapat pendapat  juga. Kalau suatu hari nanti saya meniggal dunia, saya percaya komision yang saya dapat dari  Tone excel setiap bulan dapat tanggung dan  diwaris kepada keluarga saya. Cuba fikir ! mana syarikat yang kami kerja, gaji kami boleh diwaris? gaji boleh terus bank in walaupun 1 bulan cuti (tak termasuk cikgu atau wanita bersalin).

Gaji boleh bertambah dengan cepat sampai puluh ribu –ribu. Saya percaya tone excel boleh bantu saya semua ni. Saya pun percaya tone excel boleh juga tolong semua  rakyat  Malaysia termasuk kamu.  Dan  isteri  saya bernama Tang  dan anak saya bernama Brayden baru berumur 3 tahun saja, walaupun isteri dan anak saya tak kerja, tapi setiap bulan ada income masuk ke bank isteri dan anak saya dari Tune talk tone excel.

Terima kasih Tune talk tone excel.


Wong Yeak Hua
Johor.




Testimonial



Apa yang telah saya perolehi selama menyertai program ToneExcel ini:

Saya menyertai program toneexcel 28/12/2012. saya percaya program ini akan memberi saya peluang untuk pendapatan yang sangat bagus. Saya dah kerja lebih dari 28 tahun. tak pernah gaji saya naik macam begini. Kalau kita konsistent setiap bulan, bulan2 komision kita naik dan juga bonus tahunan kita.

Selama ini saya sendiri sahaja menyara keluarga saya. short sikit bulan depan susah. adoi……… dengan program toneexcel saya ada sudah pendapatan kedua. komision saya tetap jalan  walapun saya berehat atau bercuti.

Untuk jadi ahli tunetalk toneexcel tak perlu modal yang besar. kos panggilan, sms atau internet tak lah mahal sangat, tapi apa pun, semua ini akan jadi percuma bila komision kita meningkat dan dapat lebih lagi….

Saya dan isteri menyertai program ini baru 6 bulan. komision kami dah mau sampai rm2xxx. tolak reload rm200 ada lebih lagi untuk kami.

Mau taja ahli masuk program ini bukan lah susah sangat. di malaysia ada lebih dari 28 juta pengguna prebayar. hanya kita yang tahu berapa yang kita mau taja. jangan tunggu2 lagi yakin kan diri jadi ahli program ini.

Terima kasih toneexcel kerana memberi peluang yang hebat ini.


Pascalis Lim
Kota Kinabalu, Sabah
Juara Penaja Terhebat Jun 2013

 Jom kita join tune talk sebagai parabayar telefon bimbit kita. Anda mahu? sila hubungi saya:




Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah


Sekian.

Friday, 29 November 2013

Talian Telefon Terbaik


 Assalamualaikum w.b.t,

Ada satu soalan bermain di fikiran saya tentang talian telefon yang sedang anda gunakan sekarang, adakah maxis? celcom? digi? u mobile?

Apa yang anda dapat faedah daripada anda bayar topup bulan-bulan?
Jom kita lihat perbezaan pengguna yang bijak dan kurang bijak.


Yang manakah anda? adakah pengguna A ? atau anda ingin menjadi pengguna B? Ok, anda topup dengan nilai yang sama RM30 setiap bulan tetapi anda mendapat banyak kelebihan yang lain jika menjadi pengguna B. Yang anda tidak akan pernah dapat jika menjadi pengguna A.

Jom  gunakan  prepaid tune talk:



 TuneTalk/ToneExcel telah mengadakan satu program dimana sebagai pengguna talian Tune Talk, anda juga boleh menjual simkad ini kepada orang lain, dan setiap kali orang tersebut topup dimana-mana kedai sekali pun, anda akan dapat komisyen setiap bulan di rumah.

Mahu tahu lebih lanjut? Boleh hubungi saya seperti berikut:


Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

Thursday, 28 November 2013

Jualan Laris

Alhamdulillah itu yang mampu diucapkan apabila semua barang jualan laris dan laku, malah bila stok sudah habis licin pun masih ramai yang nak membeli, ini yang membuatkan seorang penjual atau peniaga itu lagi bersemangat untuk menjual dan teruskan perniagaan

Assalamualaikum w.b.t wahai pembaca blog saya dan yang mana masih setia mengikuti apa yang saya coretkan di entri.

Ok di sini sedikit tips yang saya nak berkongsi terutama kepada penjual atau peniaga, sila promosikan barangan jualan anda semasa pekerja-pekerja sedang atau baru mendapat gaji, sudah semestinya barang anda akan mudah laris. Lihat saja saya yang mungkin ada sedikit stok sahaja sudah pun habis.
Imej: carian Google



Yang penting kena giat memberitahu melalui mulut jika bisnes offline dan melalui blog dan fan pages untuk bisnes online. Anda nak belajar bina blog dan fan pages yang asas, boleh hubungi saya (lihat maklumat di kanan blog ini), pemilik blog ini.

 

Ini kerana biasanya orang ramai ada mood atau perasaan ingin membeli apabila dapat duit dalam jumlah yang banyak tak kira sama ada bonus, gaji bulanan dan sebagainya. Maka ini lah masa yang sesuai untuk kita wahai peniaga.

Saya berani memberi tips ini kerana saya juga berpengalaman membeli selepas dapat gaji, masa itu suka sangat berbelanja, belum jadi peniaga lagi. Bila dah jadi peniaga ini sedikit sebanyak tips-tips seperti itu boleh diguna pakai.

Satu lagi tips ialah, apabila ada pelanggan yang bertanya tentang sesuatu produk tetapi ingin menunggu gaji barulah hendak membeli, maka sebagai peniaga kita mesti jangan lupa untuk follow up atau ingatkan semula bakal pembeli kita. Jika betul mereka ingin membeli, sudah semestinya rezeki kita pada kali itu.

Ok buat masa ini, sekian dulu.



Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah