Cari di sini

iklan

Monday, 2 March 2015

Alkisah dompet Kosong

Assalamualaikum w.b.t,

Cerita yang benar-benar berlaku kepada diri saya sendiri dan saya rasa ramai lagi di luar sana pun ada alami perkara yang sama seperti ini. Kisah biasa di hujung bulan. Ni kisah benar hujung bulan lepas, jadi jangan nak kata saya ni sentiasa berduit dan ada duit banyak, duit saya banyak tetapi ada pada penghutang yang belum bayar dan ada sedikit pada stok yang dah saya beli, maka bila ada orang yang beli terus bayar dan dompet saya penuh kembali lah.

SEMALAM DAH LICIN MALAH HAMPIR BERSIH DUIT DALAM BEG
DAN SEMALAM JUGA ALHAMDULILLAH DUIT DATANG KEMBALI
SERONOK KAN MAIN KEJAP ADA KEJAP TIADA NI


Sebab itu saya suka berniaga, bukan duit itu datang begitu saja tetapi datang sebab ada orang bayar apabila beli barang dengan kita dan kita pula mungkin tak dapat bayaran pada masa itu terus, biasalah berniaga pada kawan-kawan, ada yang bayar nanti gaji, ada yang tiada duit kecil masa itu dan ada juga yang kita tak jumpa tuannya, main beli guna orang tengah yang tukang tolong hantar dan ambil. Jadi kuasa Allah itu cantik, Dia bagi di saat yang tepat mungkin masa itu kita tengah perlukan.

Itu saja kisah dompet kosong, cerita pendek saja nak kongsikan dan nak beritahu yang kita kena sentiasa berusaha untuk dapatkan apa yang tiada mengikut keperluan dan keampuan, penuhkan semula yang kosong, ibaratnya begitu lah.

Sekian dulu, saya ada iklan untuk pakej keahlian tupperware bagi anda yang berminat untuk mendapatkan diskaun sebanyak 25% bagi setiap pembelian produk tupperware dalam katalog semasa dan juga produk regular item (yang mana sentiasa ada dijual walau tiada promosi di dalam katalog).
Bagi anda yang berminat untuk menjana pendapatan melalui perniagaan tupperware, boleh juga ambil pakej ini sebagai permulaan untuk mendaftar sebagai ahli dan yang penting hubungi saya 010-9336935 untuk pendaftaran dan dapatkan  FREE Gift yang bernilai lebih dari RM40.








Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah