Cari di sini

iklan

Thursday, 17 July 2014

Hamper Tupperware nak bagi FREE

Assalamualaikum w.b.t,

Saya nak tunjuk bekas plastik yang mahal yang saya beli sebab ia bukan bekas biasa yang boleh dibeli di mana-mana kedai sekita kita tetapi ia adalah bekas plastik berjenama tupperware yang sudah ramai sedia tahu tiada toksik, tiada bahan kimia dan jangka hayat produknya adalah seumur hidup. Dah rosak pun masih boleh tukar dengan yang baru mengikut syarat yang ditetapkan.

Jadi tak ada apa jika kita nak kata Tupperware mahal, bekas plastik biasa murah. Ya murah tetapi jika rosak memang tak ada boleh tukar ganti yang baru secara PERCUMA. Berlainan dengan tupperware. memang boleh secara Percuma sahaja. Dan dah sah sah produk tupperware terjamin tahan lama sebab kualiti dia sangat tinggi.  Ini mengikut pengalaman saya sendiri kerana saya dulu pun hanya guna bekas plastik biasa yang dibeli di Kedai RM2, nama saja kedai RM2 tapi bekas plastik besar kat sana belas-belas ringgit juga buka semua pun RM2.

Baik, jom layan gambar yang saya nak kongsikan di sini.


Cawan kecil molek berwarna warni

Digabungkan dengan bekas promosi kini dalam katalog Julai 2014, cun melecun

Dibungkus dalam hamper nampak lagi menarik


Inilah hasilnya bungkus hamper tak sampai 10 minit


Menarik kan?
Itu belum tambah reben yang merah menyala atau pink lembut untuk bagi naik seri lagi. Hari ini akan cari reben itu dan tampal.

Ini memang niat saya untuk bagi percuma kepada mereka yang mana dah ahli bawah saya dan dapat cari ahli baru yang lain dalam masa seminggu
Atau
saya boleh juga bagi percuma pada anda di luar sana yang teringin nak join ahli dengan saya.
Atau
saya boleh gunakan untuk hadiah lucky draw semasa majlis tupperware yang saya anjurkan
Malah
Pelbagai cara lagi
Yang penting memang nak kasi FREE untuk anda yang berminat dan sanggup sahut cabaran saya.


Peluang terbuka luas, yang penting usaha terlebih dahulu,
Bila sudah ada target yang kita nak capai, jalan nampka lagi mudah. Belajar pula cara nak dapatkannya.

Ingat sebarang kerja yang kita lakukan jika berseorangan ia akan susah dan kadang kita tak nampak caranya. Namun apabila sesuatu kerja kita lakukan secara berkumpulan dan ikut tips yang orang lebih dahulu dan telah berjaya lakukan, maka ia akan menjadi mudah.

Memang jika kita tawakan hadiah begini ia namapak sperti keduniaan yang memberi penghargaan sementara. Tetapi kebanyakkan manusia bekerja untuk benda dan hanya sedikit bekerja untuk pahala sebab apa, sebab benda boleh dilihat dengan mata kasar sedangkan pahala, hanya Allah S.W.T yang tahu besar atau kecil yang kita dapat. tapi sebaik-baik usaha dan kerja kita niat kerana Allah, kita lakukan kerana Dia dan mudah-mudahan kita akan mendapat pahala serta keberkatan di situ.

Sekian dulu.



Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah