Cari di sini

iklan

Thursday, 10 July 2014

Promosi Tupperware Julai

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah dipertemukan lagi kita di sini dan saya kali ini ada tawaran serta promosi yang sangat baik untuk anda semua. Jom ramai-ramai beli sempena jualan murah dari Tupperware. Ye lah kan, Tupperware ramai yang dah tahu kualiti nya sangat baik dan tiada toksin atau bahan kimia walaupun bekas plastik. Sebab itu harganya agak mahal berbanding bekas plastik lain yang kita sering beli di kedai-kedai RM1.99 dan sebagainya.

Jika anda adalah orang yang sayangkan diri sendiri, anak-anak, ibu bapa dan orang sekeliling sudah pasti anda akan memilih yang terbaik untuk anda bukan sahaja beli kerana murah dan cantik namun tahan lama dan dari segi kesihatan ia bebas toksin.

Baik ramai yang dah tak sabar nak tahu apa promosi Tupperware untuk bulan Julai. Sempena puasa dan balik kampung untuk beraya. Jangan ingat pasaraya besar-besar dan kedai-kedai online saja giat buat promosi RAYA untuk barangan jualan mereka. Tupperware pun sama. Maka inilah peluang untuk kita mendapatkan barang murah-murah. Jom demi untuk produk terbaik (tahan lama, life time warranty dan bebas bahan kimia), marilah kita sedarkan diri sendiri dan masyarakat mengenai kepentingan perkara ini.

 Untuk pembelian, boleh emel saya atau sms/watsap ke no 010-9336935 untuk balasan yang cepat.
Nyatakan nama produk yang anda nak beli dan kuantiti yang nak.
Contoh "set ramadhan, (3)" dan hantar ke 010-9336935


1) Set Ramadhan
Ada beg ketupat -1
Ada Botol air 470ml -1
Ada  Bekas Besar 1.5L -1
Harga Promosi RM46.10
Harga Sebenar RM57.70
JIMAT 20%

Beg ketupat menarik






2) Pink Pour Serving Set
1 Jag besar pink 4.2L -1
Tray - 1
Ada 4 cawan besar

Harga Promosi RM123.80
Harga Sebenar RM154.80
JIMAT 20%





3) Snack N All
Ada 4 biji bekas saiz 550ml (2 warna)
Harga Promosi RM44.80
Harga Sebenar RM64.00
JIMAT 30%






4) Large Deep Plates 
Ada pinggan 6 biji
2 warna oren
2 warna hijau lembut
2 warna hijau terang

Harga Promosi RM72.00
Harga Sebenar RM90.00
JIMAT 20%







5) Jumbo Modular Keeper with Grid 
Bekas sayur-sayuran besar 15L
Harga Promosi RM92.40
Harga Sebenar RM132
JIMAT 30%
Sangat sesuai untuk mengisi sayur-sayuran lepas dibasuh untuk kegunaan raya atau majlis-majlis akan datang







6) Snack It!
Ada 2 bekas kuih yang ada pembahagi di tengah, untuk isi 2 jenis biskut raya
Harga Promosi RM94.80
Harga Sebenar RM119.80
JIMAT lebih 20%







7) Purple Water Dispenser
Bekas Air besar 14.5L
Harga Promosi RM131.20
Harga Sebenar RM175
JIMAT 25%





8) One Touch Vibrance
Ada 6 biji bekas One Touch
4biji yang 1.4L
2 biji yang 3.0L
Harga Promosi RM144.90
Harga Sebenar RM181.2
JIMAT 20%





Set akhir ialah set patut dimiliki
Beg ketupat dengan ramadhan set dan Snack N All
Warna sedondon yang cantik, sama warna dengan beg

Harga Promosi RM90.90
Harga Sebenar RM121.7
JIMAT 25%

 Cepat sambar produk yang dikehendaki sebelum promosi berakhir.






Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah