Cari di sini

iklan

Thursday, 29 May 2014

Bangi Car Boot Sale

Assalamualaikum w.b.t

Ini aktiviti hari cuti setiap minggu saya sekarang ini, sebenarnya bukan saya yang sepenuh masa menjaga gerai ini tetapi jiran saya sendiri yang mana telah menyewa tapak dan membayar segala wang sewa dan pendaftaran untuk CAR BOOT SALE ini.

Kerja saya adalah mempromosikan untuk ramai pengunjung akan datang dan singgah membeli segala barangan yang dijual di gerai No 29 berada betul-betul belakang Maybank Bandar Baru Bangi Seksyen 16. Kena hebahkan dan bagitau ramai orang kerana Car Boot Sale ini baru bermula di Bandar Baru Bangi dan masih ramai yang belum tahu mengenai ini.

Sedikit info mengenai CAR BOOT SALE ini
Tempat: Tapak pasar malam fasa 1 
( Berhampiran Maybank Bandar Baru Bangi Seksyen 16)

Waktu Jualan: dibuka dari jam 7am-1pm
Barang jualan: Seperti dalam gambar, tambahan : tempoyak, sayur, ikan pekasam, baju kurung, baju muslimah, jersi bola dan pelbagai lagi, dijemput datang sendiri untuk tengok dan beli.

Anda boleh lihat di dalam gambar ada sabun dobi 10kg untuk mencuci baju , kain pasang, beg tangan dari japan, barang hiasan rumah, bunga-bunga gubahan, biskut pelbagai aneka, kurma badam dan walnut, chocodate, sejadah kompas, nasi arab segera.


Ada anak patung beruang yang cantik-cantik juga dijual di sini, tambahan ada lamb chop dan chicken chop frozen keluaran Hartinie Kitchen.

Ini lah tuan punya tapak No 29, masih kelihatan muda dan anggun. Sangat peramah dan baik hati orang nya, Boleh singgah dan bertanya khabar ya anda sekalian di luar sana. Nak buat tempahan gubahan bunga, jahit manik pada baju atau tudung pun boleh dengan Kak Gee ini. Sangat kreatif orang nya.

Ini antara barang atau produk jualan saya yang ditumpangkan ke gerai Kak Gee. Kelompok sebelah kiri tersebut ada sejadah kompas, nasi arab, chocodate gift bag, kurma walnut, kurma badam.


Jika ikutkan hati banyak lagi produk yang nak letak di tapak ini sperti maruku johor, sambal kentang, bedak arab dan bedak tanaka, barang keluaran dherbs seperti syampu dan krim lebat serta pelbagai produk jualan Kedaionlinecikroki. Tapi tengok keadaan juga, tak kan produk saya lagi banyak dari tuan punya, hihi pening nanti tuan tapak.

Sekian dulu kali ini.


Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah