Cari di sini

iklan

Tuesday, 3 June 2014

Korset Premium Beatiful

Assalamualaikum w.b.t

Untuk pengetahuan anda semua, saya telah pun berdaftar sebagai ahli kepada syarikat yang menjual Premium Beautiful Corset dan orang atasan saya yang telah bertanggungjawab membawa saya masuk adalah Nursalleha binti Roslan iaitu adik angkat saya serta bekas jiran di kawasan rumah sewa saya sekarang. Walau kami jarang bersua kerana kekangan masa dan kesibukan kerja namun selalu berhubung melalui media sosial yang ada sekarang ini.

Sebenarnya dah lama teringin nak beli dan pakai korset ini dan akan join ahli dengan membeli korset glamor ini namun takdir sudah tersurat yang saya join lebih awal dengan sabun ajaib sabun marine essence. walau dah lama saya menjual sabun ini biarpun bukan ahli namun kerana keberkesanan dan sambutan yang menggalakan menyebabkan saya menjual dan kini saya secara rasmi join ahli.

Mengenai korset ini, belum masa nya lagi untuk saya dapatkan nya. Semoga rezeki saya dipercepatkan untuk bertemu jodoh dengan premium beatiful memandangkan yang saya memang dalam keadaan memerlukan, nak betulkan balik perut yang buncit ke depan dan berat badan yang semakin menaik ini.

Baik kita ketahui dulu sedikit maklumat mengenai premium beautiful.
Sumber asal dari blog salleha roslan (upline saya dalam syarikat ini)



Apa itu premium beautiful?

Premium Beautiful adalah corset pembentukan badan.
Ianya merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada :

Long Bra or Short Bra
Waist Nipper
Long Girdle


Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset

Mempunyai teknologi FAR INFRARED RAYS yang di sulam pada setiap bebenang premium beautiful. Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabric corset biasa.

The only corset yang dapat pengiktirafan SUPERBRAND.
Superbrand haanya akan diperolehi oleh sesuai product atau service yang high quality dan high quantity.

Diiktiraf PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yaang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.

ONE STOP CENTRE di mana ianya di reka khas sebagai pakaian dalam yang memberi 30% kecantikan 70% kesihatan dan memberikan 100%  keyakinan dan keselamatan pada pemakai.

Mampu dimiliki oleh semua orang yang bercita-cita untuk mempunyai bentuk badan yang kemas dan cantik.

Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi corset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau pun tetulang corset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.

Mempunyai kuasa regangan 360 darjah di mana bila pakai premium beautiful corset, pergerakkan kita tak mungkin seperti robot ataupun kayu ;)
kerana dengan kuasa regangan ni kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam dan sebagainye.

Premium beautiful ni buatan mana?
Buaatan Malaysia dear ;)
Dengan menggunakan teknologi tiga buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN, maka terhasillah premium beautiful corset yang sangat selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.
BAGAIMANA FIR BERFUNGSI?
FIR menembusi kulit dan sel ->
 Tindak balas resonan terhadap molekul air -> 
molekul bergetar lebih kuat -> 
lebih banyak tenaga digunakan ->
 lebih haba dihasilkan -> 
saluran darah mengembang -> 
peredaran drah lebih lancar -> 
penghantaran nutrien dan pembuangan toksid lebih efisien -> 
sel sel lebih aktif ->
 badan segar, cergas dan ceria. 

Nampak kan betapa penting nye pengaliran darah yang baik untuk tubuh badan kita. Jangan kata kereta, badan kita ni pun perlu aliran darah yang baik supaya tidak ada geseran dan sekatan yang akan membuatkan enjin badan jadi jem.


KEISTIMEWAAN FIR
Membetulkan semula aliran darah dalam badan.
Tingkatkan metabolisme. 
Memulihkan sistem pernafasan.
Membantu membersihkan toksin dari badan.
Mengekalkan kesegaran badan especially untuk sesiapa yang mempunyai masalah badan berbau.
Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan.
Untuk keterangan lanjut mengenai premium beautiful, boleh segera hubungi :
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
 
Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045  
(Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357  
(Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran 
(masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah