Cari di sini

iklan

Friday, 29 August 2014

Bonus 6 bulan yang lumayan

Assalamualaikum w.b.t,

Hari ini saya bermotivasi untuk ceritakan perkara ini pula kepada anda pembaca saya di luar sana, biarpun ia bukan cerita mengenai bonus saya. Namun saya tahu sesiapa saja pasti bercita-cita untuk mendapatkan bonus yang lumayan sebegini walau dalam hati ada niat. Tapi betul saya cakap jika niat saja tapi tanpa usaha yang bersungguh dan berdoa pada Nya pasti anda langsung tak akan dapat 1 sen pun. Walau anda lakukan kerja apa pun, bisnes apa pun, pasti terdetik wah seronok jika aku yag dapat nilai bonus sebegini.



Hei kawan-kawan, saya cakap pada anda dan diri saya sendiri, jika anda berada di takuk yang sama, dan anda hanya makan gaji sahaja, jangan mimpi untuk anda dapatkan pendapatan yang sebegini. 5 anagka pun setahun sekali mungkin dapat, mungkin tidak jika syarikat bermurah hati nak bagi. Tapi ini bukan rekaan, tapi kenyataan yang saya dan anda semua harus terima. Bonus yang hanya 26K saja lagi untuk cecah sejuta, 7 angka wei.

Ya saya berunutng kerana saya berada di dalam kumpulan yang betul, saya ada role model yang menjadi ketua saya, Ms Shireen Tan (tuan punya kepada bonus yang bombastik ini) dan boleh ajarkan bagaimana cara beliau lakukan sehingga mendapat jumlah bonus yang banyak seperti ini. Tapi jika hanya cukup sekadar tahu dan tidak ada apa-apa tindakan yang saya ambil. Maka saya tetap akan berada di takuk yang lama, Pendapatan yang sama. Kerja yang sama.

Ya, saya bukan minta dan paksa anda semua berhenti kerja dan buat bisnes secara sepenuh masa tapi jika anda dapat buat begitu alangkah seronoknya, dan saya juga berimpian yang sama. Namun saya bukan orang yang cukup kuat untuk hadapi rintangan perniagaan buat masa ini. Saya hanya mampu buat separuh masa saja dulu, kerana saya memerlukan wang tetap untuk saya penuhi segala keperluan yang saya ada sekarang.


Jom jangan buang masa yang banyak, kita teruskan usaha. Yang mana dah buat sepenuh masa teruskan, yang mana buat separuh masa macam saya ayuh teruskan juga.

Jadi bagaimana nak bermula? Boleh hubungi saya 010-9336935 untuk balasan yang cepat.

Paling baik adalah anda join ahli dengan saya sekarang, join ahli Tupperware yang RM280 dan dapat produk bernilai RM514 beserta hadiah tambahan.


Atau jika anda belum ada Water filter dirumah, boleh join dengan pakej RM1999 juga dapat percuma hadiah tupperware yang bernilai RM250.








Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah