Cari di sini

iklan

Friday, 31 July 2015

Promosi Hamper Tupperware Ikut Bajet Anda

Assalamualaikum w.b.t,

Semoga anda sentiasa di dalam rahmat Allah dan lindungan Nya. Hari ini saya nak buat promosi jika ada di antara anda semua yang mencari hamper atau hadiah mengikut bajet RM50, RM100 dan RM200. Jadi saya ada idea untuk anda dan anda boleh pilih dari produk yang berkualiti tinggi dan tidak asing lagi di mata dunia lebih-lebih lagi masyarakat di Malaysia.

Datangnya idea ini setelah ada permintaan dari kakak yang saya segani yang juga dalam kumpulan yang sama dengan saya. Saya ambil masa yang lama juga untuk menyiapkan permintaannya kerana kekangan masa dan saya sendiri kurang idea. Saya bersyukur apabila sentiasa didekatkan dengan orang yang positif dan Allah berikan idea dari mereka kepada saya.

Jadi tak perlu nak berceloteh panjang lebar, jom kita tengok apa barang atau hadiah yang boleh kita dapat dengan bajet RM50, RM100 dan RM200. Barangnya tidak lain dan tidak bukan adalah dari Tupperware Brands, yang memang boleh dikatakan semua orang pun ingin miliki semua barangan dari produk ini jika anda mengetahui kelebihannya.

Bajet RM50Bajet RM100
Bajet RM200Harga ini mungkin tidak akan sama dari masa ke semasa, apa yang saya boleh janjikan harga ini kekal sehingga September ini sahaja. Atau mungkin lebih, jika ada naik nya saya akan beritahu kemudian apabila anda hubungi saya.

Jadi bagi mereka yang sedang mencari hadiah sesuai dengan bajet di atas yang ramai sedia maklum produk Tupperware ini berkualiti tinggi sebab itu nilai harganya sangat boleh tahan. Dan kualiti nya juga terjamin seumur hidup, ada waranti lagi. 3 barangan yang saya nyatakan di atas, Eco Bottle, Freezer mate dan modular mate adalah produk yang tak lekang dek panas tak basah dek hujan sebab sentiasa mendapat permintaan semasa, ia juga adalah item regular dalam Tupperware Malaysia. Jadi memang sangat sesuai lah untuk anda dapatkan dan milikinya sendiri dan untuk dijadikan hadiah pada orang lain.
 Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi

Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah