Cari di sini

iklan

Wednesday, 27 May 2015

Serius saya Nak Jual : Water Filter TerbaikAssalamualaikum w.b.t,

Sekejap saja masa berlalu, dah 5 hari saya tak jenguk blog saya atau update entri baru untuk catatan sendiri dan bahan bacaan untuk anda yang berminat untuk baca. 

Jadi hari ini, saya ada misi penting iaitu saya nak kongsi kan kepada anda sebab saya rasa ini adalah tanggungjawab saya sebagai konsultan yang nakkan anda dan masyarakat sekeliling kita memahami dan mengambil berat akan kepentingan air yang kita minum seharian untuk keluarga kita selain dari diri sendiri.  

Ada pelbagai pilihan untuk air minuman yang ada di muka bumi ini :
Jadi terpulang untuk kita memilih yang mana kita rasa dan sedar ia sihat untuk diminum oleh badan kita, saya kongsikan jenis air yang ada dan selamat untuk diminum
1-Air putih bermineral
2-Air putih jernih yang ditapis
3-Air dari proses berosmosis terbalik (RO)

Jika anda diberi pilihan untuk memilih antara 3 air tersebut, yang manakah harus anda pilih?
Bagi saya dan saya sangat syorkan anda minum air yang no 1 iaitu air yang putih dan ada mineral. 

Dan nak yang paling murah, perlulah ia datang dari rumah anda sendiri, bermakna anda tidak perlu lagi untuk beli di pasaraya atau kedai -kedai yang menjualnya. Kerana jika anda perasan dan ambil tahu, penutup botol air putih yang dijual di pasaran ada pelbagai warna terutama hijau, biru dan putih.
Untuk pengetahuan anda, puith adalah RO water, air RO yang datang dari proses osmosis terbalik, manakala penutup yang biru dan hijau adalah air yang mineral dan seharusnya ia menjadi pilihan kita untuk dijadikan air minuman. 
Ini yang saya syorkan sebab saya ada sedikit pengetahuan dalam bab air minuman ini, Bukan kata RO water tidak selamat diminum tetapi jika diberi pilihan, pilihlah mineral water sebab elok untuk badan kita. Saya kongsikan sedikit pengetahuan saya ya, air RO water lebih sesuai untuk hospital dan klinik yang digunakan untuk orang sakit, terutama sakit buah pinggang yang tidak dapat lagi memproses bahan mineral dalam badan. Jadi kita yang masih sihat dan kuat ini perlu sangat minum air mineral. Dan untuk pengetahuan anda, harga air mineral yang dijual di pasaran lebih mahal berbanding RO water.

Pilihan yang paling baik adalah anda adakan penapis air di rumah anda sendiri, untuk kegunaan minum seharian dan memasak serta mencuci syuran serta buahan untuk dimakan. Kerana ia lebih jimat dan selamat untuk seisi keluarga.

Saya serius syorkan Water Filter atau penapis air dari Tupperware Brands, iaitu Nano Nature Water Filtration System (NNWFS), bukan kerana sahaja kerana saya seorang konsultan Tupperware, maka saya harus promosikan produk ini tetapi ia lebih kepada nak mendidik diri dan masyarakat supaya memilih yang terbaik untuk keluarga.

Jadi jika berminat nak dapatkan sati biji water filter yang hasilkan air mineral ini, anda boleh hubungi saya seperti yang tertera di bawah. 

Ini rupa water filter yang saya tengah promote dan saya serius mahu jualkan sebanyak mungkin supaya lebih ramai yang menggunakannya.

Water Filter ini simple dan sangat mudah digunakan, air yang berkualiti mineral terhasil

Baik harga asal Penapis Air ini ialah RM2950 tetapi harga yang saya tawarkan hanya RM2100 dan anda akan dapat RM600 lebih barangan lain dari Tupperware Brands, menarik bukan, tetapi ada terma dan syarat lah. mudah saja hubungi saya dan dapatkan info mengenainyaUntuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah