Cari di sini

iklan

AMWAY

Saya mula join sebagai ahli Feb 2016

Mula serius nak berniaga September 2016

Jika berminat nak beli atau nak join perniagaan ini, hubungi saya 

Produk Amway lebih dari 800 produk. pelbagai jenama bergabung seperti Noxxa, Philips dan pelbagai lagi. Antara produk dari Amway adalah seperti di bawah.JENAMA AMWAY HOME™


DIPERCAYAI BERZAMAN-ZAMAN
Selama lebih 50 tahun, AMWAY™ telahpun menghasilkan produk pembersihan barangan di rumah yang hebat dan sensitif terhadap alam sekitar.

Pada 1959, AMWAY telah melancarkan Pencuci Pelbagai Guna L.O.C.™ – produk pembersihan organik lagi terbiodegradasi yang pertama untuk kegunaan dalam rumah. Sehingga hari ini, ia kekal sebagai satu daripada produk pembersihan dalam rumah AMWAY yang paling laris di seluruh dunia.
 
LEBIH MESRA ALAM, LEBIH SELAMAT, LEBIH BERSIH
Mengguna kuasa teknologi BioQuest Formula™, rangkaian produk AMWAY HOME yang barumengandungi bahan kandungan aktif yang diperoleh daripada sumber-sumber semula jadi. Bahan-bahan ini memberi prestasi pembersihan yang berkuasa namun tetap lembut untuk diguna oleh keluarga anda dan terhadap alam sekitar.
 
AMWAY Home menawarkan rangkaian lengkap produk-produk yang sensitif terhadap alam sekitar untuk menangani kerja-kerja pembersihan barangan di
rumah dengan lebih baik.
• Produk-produk serba guna yang dirumus khas menjadikan seluruh rumah anda bersih bersinar-sinar.
• Formula yang khusus untuk mengawal kekuatan pembersihan.