Cari di sini

iklan

Wednesday, 17 June 2015

Crystal Bowl Tupperware Cantik dan Murah

Assalamualaikum w.b.t,

Sekejap sahaja dah pertengahan bulan jun dan telah pun memasuki bulan Ramdhan Al Mubarak. Bila dah tengah bulan Jun, itu juga membawa maksud yang kita berada pada pertengahan  tahun.

Baik, saya nak promosikan Mangkuk cantik seakan kaca sebab namanya pun dah Crystal Bowl, bila sebut kristal pastilah seakan sifat kaca kan, nampak jelas dan bersinar. Tapi jangan tak tau yang mangkuk ini adalah diperbuat daripada plastik Tupperware yang berkualiti tinggi sesuai dengan namanya. 

Harga sebenar untuk 8 biji mangkuk dalam 1 kotak atau kita panggil 1 set ada;lah RM88 ringgit, jatuh RM11 1 mangkuk, cantik dan murah. Jadi anda boleh dapatkannya dengan harga jauh lebih murah jika anda adalah ahli kepada Tupperware.

Jika anda masih dan selalu membeli produk Tupperware  tetapi belum pernah join sebagai ahli, anda boleh hubungi saya untuk dapatkan harga diskaun anda. Yang penting anda tau hak anda untuk dapatkan produk tupperware terutama Crystal Bowl yang cantik ini 8 biji dengan harga ahli @ offfer yang sedang berlangsung dan sangat murah.


8 biji dalam 1 set Crystal Bowl

Dalam kotak yang cantik sesuai untuk dijadikan gift




Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah