Jumlah Pengunjung

Cari di sini

iklan

Monday, 10 August 2020

Pencuci mekap, perlu ke?

 Assalamualaikum w.b.t,

Salam kebahagiaan untuk semua pembaca blog saya.

Hari ini kita nak kongsi sedikit ya





Uols kalau pakai make up tu, tahu tak kena bersihkan make up dengan bersih supaya kulit muka kita tidak jadi "break outs".

Saya suka pencuci make up jenis krim. Saya pakai Artistry creamy make up remover. Bukan apa, senang nak pakai dan sangat melembapkan kulit. Perasan tak, ada make up remover yang mengeringkan kulit. Bila pakai muka rasa pedih, itu tandanya tak sesuai dengan kulit. Mungkin kandungan dalam tu mengandungi alkohol atau terlebih asid.


Creamy make up remover ni ada minyak biji meadowfoam yang bertindak sebagai emolien. Ada setengah produk, selain cuci make up dia cuci minyak dan kelembapan kulit muka juga 😂 Itu yang bila lepas pakai muka rasa kering dan pedih tau 😏


Penting ke pakai make up remover ni?


Bagi saya, memang penting sangat sebab make up ni menutup liang pori kulit muka so kalau tak dibersihkan dengan bersih, lama-lama akan tersumbat. Jadi jangan peliklah kalau muka tu tetiba jerawat bertambah atau muka terlebih minyak 💧

Creamy make up remover ni mudah sangat dibawa ke dalam 👜. Dah pakai, nak bilas pun senang!

Jika mau dapatkan creamy makeup removal ini, boleh roger saya tau

Wasap atau call jer 010-9336935



 

No comments:

Post a comment