Jumlah Pengunjung

Cari di sini

iklan

Sunday, 10 January 2021

Vitamin Organik pilihan ramai

 Assalamualaikum w. b. t,


Vitamin awak ju al mahal lah


Hebat pilihan vitamin Nutrilite 



Vitamin mahalkah atau mindset kita terlalu murah😅

Kalau sakit akan lebih perlu belanja yang lebih besar🙄


Kenapa vitamin kat farmasi atau drug store lebih murah, sanggup beli kat sana sebab ia campuran sintetik🙄

Vitamin kita sepenuhnya organik😊


Macam uols cubalah kalau amek bio c plus tu, uols bia kat luar, akan jadi kehitaman😢

Cuba amek vitamin sintetik dan biarkan kat luar😁

Biar kena udara luar, cuba tengok bezanya

Konpem macam kebal gitu je rupanya 


Uols nak pilih yang penuh pengawet, pewarna dan perasa tambahan atau nak yang sepenuhnya asli

Tepuk dada tanya ilmu ❤️🙏


Satu tips lagi💪

Cuba potong 2 ke 3 ke, nak potong lapan pon ikut suka mung

Pastu uols tengok dalam dia, kalau vitamin bio c plus kita ke vitamin nutrilite lain pun sama luaran dan dalaman macam sebijik orang Amway, tak fake punya, dalam dan luar serupa 😍

Tapi cuba pulak kat vitamin sintetik dari farmasi, potong gak dan tengok beza luar dan dalam, biasa warna luar terang sebab nak tarik menarik kedebom, ada beza gais😏


Jadilah prosumer yang bijak

Sekarang offer untuk pakai produk harga ahli hanya RM 20 saja untuk setahun diskaun

Pakai sampai habis semua 700,800produk yang ada

Kalau bijak, sesilap boleh FREE saja tanpa perlu bayar RM 20, nak tau

Haruslah consult dengan cikroki ya

010-9336935 

💕💪❤️

No comments:

Post a comment