Jumlah Pengunjung

Cari di sini

iklan

Sunday, 29 August 2021

Resepi Sup Tulang gaya Cikroki

 Assalamualaikum w.b.t,

Apa kabar semua pembaca, kita di zaman PKP, disebabkan pandemik covid19, harap sihatlah semuanya ya. 

Bagaimana dengan puasa kalian ya, semua Okay.

Di bawah adalah gambar sup Tulang yang cikroki masak dan sudah tentulah kita nak kongsikan resepi cara buat, siapa di kalangan pembaca yang dah miliki periuk noxxa yang ohsem sangat tu?

Sebab apa ohsem, sebab saya sendiri dah guna pakai dan nampak sangat beza jika rebus tulang secara periuk biasa yang makan masa berjam jam malah hampir separuh hari. Tapi dengan Noxxa selama 45minit sudah siap dengan hidangan daging serta tulang yang empuk, silap silap daging terburai dari tulang dan mudah dimakan. Sukanya kan,

Sebab itu cikroki suka jika anda tahu kelebihan periuk noxxa dan cuba miliki. Setiap kali saya masak pakai noxxa, saya doakan semua kawan-kawan saya, surirumah atau yang bekerja harus dan mampu miliki satu periuk noxxa paling kurang di rumah masing-masing. Mudah sangat kalau para pembaca sekalian nak tahu.

Baiklah, gambar selingan sayur goreng kubis dengan udang dan bebola ikan, nak habiskan stok dalam peti, ini pun mudah pakai noxxa sebab noxxa ada fungsi untuk menggoreng (stir fry)


Menggiurkan, betul? sapa minat, sukalah ni

Sup tulang kesukaan Encik Suami
Ini urat keting, mencabar uols nak masak

Bila dah nak masak, masukkan potongan kentang

Terus tumis dalam periuk noxxa-stir fry mode


Cara Buat Sup Tulang mudah gaya cikroki

ofcoz kita nak tulang lembut dan sedap di. Akan

Elak Covid dengan Tingkatkan Imuniti

 Assalamualaikum w.b.t



Bonda Prof Muhaya bercakap tentang imuniti, katanya hanya 2 cara untuk meningkatkan imun badan


1-makanlah suplemen

2- cegah stress


sebab kata beliau, ini cara yang paling berkesan untuk elak dijangkiti covid-19, tambah beliau lagi doktor dulu tersilap ajar bagitau tak boleh makan suplemen

Hanya makanan alami sahaja yang kita makan sehari hari takkan cukup untuk lindungi dan jaga badan kita


Kawan kawan jangan la masih takut nak makan supplemen terutamanya yang organik macam Nutrilite brand


Peliknya makan supplemen takut tapi tak takut makan process food, instant food


Bonda merayu rayu suruh ambik supplemen

jangan la masih kata tak perlu

itu je cara nak tingkatkan imuniti daripada mudah kena jangkitan, sebab kata beliau yang makan supplemen susah nak kene covid berbanding yang tak makan, bukan takkan kena tapi payah nak kena, kalau dah terkena pun simptom nya tahap 1,2 saja


Jadi kita ikhtiar, Allah jaga kita

Sunday, 1 August 2021

Protein dan Kolagen : Testimoni Diri Sendiri dan Sahabat

 Assalamualaikum  w.b.t,

Dah lama nak kemaskini testimoni sendiri dan sahabat yang dah makan dan minum produk nutrilite protein dan vitamin untuk kulit. Sebab kita dah duk amal kolagen dan protein dari Nutrilite. 

Disertakan juga testimoni anak team yang dah minum protein dan kolagen. 

Boleh lihat gambar gambar testimoni sebenar. 


Diri sendiri


Anak team di Kajang


Leader di Kuala Pilah




Sedikit info untuk protein beri 


Bio c plus ni vitamin organik 


Bila dah ada kesan yang dapat, kita diminta untuk ceritakan pengalaman sendiri dan jadikan testimoni untuk semua ahli dalam kumpulan. Kita cerita apa yang kita amal, tiada tokok tambah, ia sama seperti mana yang kita duk amal. Kalau anda pun mahu, boleh cuba cari kita untuk tunjuk ajar dan konsultasi. 

Alhamdulillah antara produk duk amal



Perawat Udara untuk Covid19

 Assalamualaikum w.b.t,

Rasa selesa dan lapang bila bernafas

Kata covid19 fighter stage ke4πŸ’ͺπŸ‘πŸ‘

Kalau sape ingat arwah tuan guru Haron Din juga pernah gunakan sky besar sebab ada masalah pernafasan, jantung ada masalah

Uols, kalau Kita diberi pilihan nak sihat atau nak simpan duit, mana satukah Kita pilih?

Kalau tak tahu, uols Cuba bertanya orang yang pernah sakit, perit nyaπŸ˜”



Tadi cikroki jumpa Leader Kita kat Line production

Peritnya dia kata kena covid, dia takmau kena lagi dah

Kita saja usik dia, akak tak perlu takut, akak tak kan kena lagi dalam masa 3 Bulan ini

Geleng kepala dia takmau kena dah. Serik πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™


Kalau anda rasa perlu consult untuk pilih perawat dan penulen udara, boleh hubungi saya ya. 


Wan Rokiah 

010-9336935

Wednesday, 9 June 2021

Cekodok Kentang Mudah Dan Sedap

 Assalamualaikum w.b.t,

Benda mudah cam gini pun kadang jadi susah jika tak reti nak buat kan. Siapa setuju dengan saya, boleh komen kat bawah.


Masa buat ini, memang dah niatnak kasi kawan-kawan anak makan sekali, sebab tu terus bancuh banyak. Kebetulan ada baki 2 ketul kentang yang Encik Suami dah kupaskan untuk dimasuk ke dalam sup tulang paginya. Maka untuk tak buang saja, jadi kita masukkan dalam cekodok. Jadilah cekodok kentang mudah dan sedap.

mula ingat nak goreng sikit saja

Sekali goreng habis semua terus lah

Resipinya simple saja. 
Gandum 2 cawan (lebih sikit pun OK)
Air lebih dari 2 cawan, kita agak-agak saja bancuhan nya
Kentang 2 biji dipotong dadu
Bawang holland setengah biji juga dipotong dadu
Garam 1 sudu kecil
Gula dalam 5sudu besar (nak manis lagi boleh tambah, nak kurang manis, kurangkan lah)
sedikit soda bikarbonat

Cara buat:
Bancuh semua dalam bekas, gaul sebati
Biar seketika bagi adunan rehat dulu 
Panaskan minyak (pakai minyak baru ya)
Goreng lah ikut saiz yang nak

Tips:
Saya pakai 2 sudu semasa mengoreng
1 untuk cedok, 1 untuk bentukkan cekodok semasa nak curah kan ia dalam kuali
kerja jadi mudah, cekodok terbentuk elok
Tapi kali ini dia jadi ikut suka dia sebab adunan agak cair dari biasa

Tapi masa dah siap, alhamdulillah sedap sebab ranggup di luar tetapi moist di dalam, ketika gigit kentang, rasa manis kentang dan kerangupan nya.
Cubalah wahai pembaca semua.

Kalau dah cuba, boleh lah kongsikan di komen ya.

1 pesanan ringkas:
Setiap hari, fikirkan apa kita boleh beri manfaat pada diri sendiri dan orang lain.


Wednesday, 24 March 2021

Lempeng Kesukaan Anak

Assalamualaikum w.b.t, 


Bila lama tak layan selera anak-anak, bila ada masa dan ketika memang akan turutkan apa yang mereka suka. 


 Lempeng macam macam kata Ammar

Saja buat kecik kecik dan pelbagai bentuk sebagai tarikan anak anak makan


Ammar makan sekeping cukup tapi saiz besar, siap suh tabur gula sekeliling pinggan, turuti jer

Dia kata nak satu memang satu jela dia makan.


Setiap hari sepanjang cuti duk rumah memang dia anak yang paling awal bangun tidur

Kalau mood ok, suruh ajer dia wat apa dia akan buat

Hari ini dia tolong mama cedok pasir dan tanah dalam longkang tepi rumah

Dapat separuh baldi, kita tuang kat pangkal pokok pokok yang ada

Bila hujan lebat, memang penuh pasir dan tanah dalam longkang

Tak korek kasi clear kan banjir pula kang


Tunggu si Amin bangun, nak bagi makan lempeng dan telur rebus

Semalam jam 3 lebih dia tidur, dah mula balik perangai tidur lewat




Bisnes yang Bertahan Era Covid19

 Assalamualaikum w.b.t,


Salam kasih sayang, salam apa khabar semua ya





Alhamdulillah berada di syarikat yang betul

Syukur Allah ya syakur


Inilah biz networking yang sebenar

Anda masih mencari cari haluan

Inilah dia tujuannya

Mari pm tepi untuk tau lebih lanjut

Jika anda benar benar berminat

Sunday, 10 January 2021

Vitamin Organik pilihan ramai

 Assalamualaikum w. b. t,


Vitamin awak ju al mahal lah


Hebat pilihan vitamin Nutrilite 



Vitamin mahalkah atau mindset kita terlalu murahπŸ˜…

Kalau sakit akan lebih perlu belanja yang lebih besarπŸ™„


Kenapa vitamin kat farmasi atau drug store lebih murah, sanggup beli kat sana sebab ia campuran sintetikπŸ™„

Vitamin kita sepenuhnya organik😊


Macam uols cubalah kalau amek bio c plus tu, uols bia kat luar, akan jadi kehitaman😒

Cuba amek vitamin sintetik dan biarkan kat luar😁

Biar kena udara luar, cuba tengok bezanya

Konpem macam kebal gitu je rupanya 


Uols nak pilih yang penuh pengawet, pewarna dan perasa tambahan atau nak yang sepenuhnya asli

Tepuk dada tanya ilmu ❤️πŸ™


Satu tips lagiπŸ’ͺ

Cuba potong 2 ke 3 ke, nak potong lapan pon ikut suka mung

Pastu uols tengok dalam dia, kalau vitamin bio c plus kita ke vitamin nutrilite lain pun sama luaran dan dalaman macam sebijik orang Amway, tak fake punya, dalam dan luar serupa 😍

Tapi cuba pulak kat vitamin sintetik dari farmasi, potong gak dan tengok beza luar dan dalam, biasa warna luar terang sebab nak tarik menarik kedebom, ada beza gais😏


Jadilah prosumer yang bijak

Sekarang offer untuk pakai produk harga ahli hanya RM 20 saja untuk setahun diskaun

Pakai sampai habis semua 700,800produk yang ada

Kalau bijak, sesilap boleh FREE saja tanpa perlu bayar RM 20, nak tau

Haruslah consult dengan cikroki ya

010-9336935 

πŸ’•πŸ’ͺ❤️

Masak Lebih Mudah dengan Air Fryer

 Assalamualaikum w.b.t,


Mak mak tahulah kalau petang je mesti sibuk nak siapkan juadah makan malam sekeluarga.

Nak berkejar ambil anak-anak di sekolah lagi

Nak siapkan anak-anak kecil mandi dan suap makan lagi

Mujurlah ada #gadgetbestformummies

philips air fryer twin turbo star


Sangat sangat membantu 



πŸ‘‰ Mudah nak bakar ayam, sekor pun muat tau, nak bakar ikan, daging pun boleh

πŸ‘‰ Tak payah pakai minyak untuk menggoreng.. Bolehlah sediakan menu sihat

πŸ‘‰ Yang penting mudah untuk digunakan.. Anak-anak pun boleh goreng 🍟 sendiri.. Nugget sendiri

πŸ‘‰ Dapur tak sepah ngan minyak.. Best kan.. Warna air fryer pun cun melecun sangat


Nak pinang tak? boleh hubungi Wan Rokiah 010-9336935


Saranan saya untuk yang belum miliki Air Fryer pilih lah yang berbaloi, jangan pandang harga saja tetapi tengok sekali kualiti, tahap waranti, safety produk elektrik itu sendiri,  money back guarantee dan paling penting friendly user, juga boleh masak apa saja makanan viral dan kita diberitahu suhu dan masa yang perlu kita setkan, mudah gais. Kalau paling best, ada orang sedia untuk tunjuk ajar bila bila masa kita nak pakai. 

Tuesday, 5 January 2021

Promosi Murah Air Fryer dapat Hadiah Percuma

 Assalamualaikum w.b.t,


Uols yang tengah mencari air fryer marilah roger iols ya.

Saya nak mudahkan anda yang sedang mencari, kita buat kira sampai jadi ya, sudah tentu anda akan rasa sangat berbaloi bila memilikinya.

Dah la cantik dipandang, memang jadi penyeri dapur lah.

Fungsi dan ciri cirinya

Sangat mengancam dan simple aje
Siap kuih bingka segera

Sesuai untuk eat clean tanpa minyak 

Boleh di jadikan hantaran


Memang semudah ABC weh




Memang rata rata yang dah miliki, berpuas hati dan mudahkan kerja memasak mereka. 

Bagi yang suka eat clean dan nak Kurang kan pengambilan minyak dalam masakan, sangat disaran untuk dapatkan Air fryer murah dengan saya.

Sebab apa?

Sangat kecik molek 0.8kg saja kapasiti

Versatil, pantas dan kompak

Boleh goreng, bakar, grill, panaskan lauk

Universal pemegangnya senang handle, senang nak tukar aksesori

Mudah di bersihkan

Ready untuk digunakan bila bila masa

Bawa ke mana mana vacation pun mudah sangat, senang urus gitu 


Jom saya bantu anda

Boleh roger saya Wan Rokiah 0109336935. 

Sekian dulu ya


Gigi Putih Berseri, Bau Wangi

 Assalamualaikum w.b.t,


Bangun pagi gosok gigi

Pakai ubat gigi Glister

Beli 1 pek boleh guna setiap masa di mana jua!!


Gais gais


Bestnya pek Glister Smile a mile ni

πŸ‘‰ Ada ubat gigi Glister, ada pek mini ubat gigi Glister, berus gigi Glister, penyegar pudina, pembersih mulut antiplaj Glister.. Fuuhhh complete set penjagaan mulut ni πŸ‘„


πŸ‘‰ Senangnya nak bawa balik kampung ke travel ke, takde dah nak tertinggal ubat gigi ke berus gigi ke.. Yang penting Glister.. Ko hado??


πŸ‘‰ Semburan penyegar pudina tu serba boleh. Time mengantuk, haaa ko sembur sket atas leher.. Mahu terus melompat terjaga πŸ˜‚πŸ˜‚


Meh saya nak bagi harga kasih sayang ni...Yang penting Glister gais Glister


Lelaju wasap link ni πŸ‘‡

πŸ“² www.wasap.my/0109336935/nakbeliglister


Semua rangkaian glister


Paling best bila uols guna dan ajak kawan guna pakai juga, boleh dapat bonus bulanan, dapat income dari usaha Kita mengajak dan membantu.
Mudah lah, mudah sangat. Ya, semudah itu saja.
Jom kita bersama- sama berjaya dunia dan akhirat.
Alhamdulillah



Monday, 4 January 2021

Salmon Omega untuk kanak kanak

 Assalamualaikum w.b.t,

Mak mak


Mudahnya sekarang bila dah ada gula gula berperisa dengan DHA. Bukan apa... Nak bagi dekat anak-anak pun takdelah rasa bersalah sangat.


Kanak-kanak sangat perlukan DHA untuk perkembangan otak dan kesihatan mata anak-anak. Maklumlah zaman sekarang asyik tengok gadget je, jadi perlu dapatkan nutrisi yang sihat supaya kesihatan mata pun terjaga! 


Nak tak saya offer satu produk best iaitu Nutrilite flavoured Gummy dgn DHA


✅ Setiap gula gula ada 50DHA

✅ Vegetarian

✅ Bebas gluten dan gula

✅ Tiada pewarna dan perisa tiruan

✅ Boleh dikunyah dan perisa oren


Best kan?


At least kita tahu kita beri yang terbaik buat anak-anak


Siapa nak beli untuk beri pada anak-anak meh saya bantu

πŸ‘‰ www.wasap.my/60109336935/nakbeligulagulaDHA


Boleh tengok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡















Monday, 28 December 2020

Makan sihat: Suku suku separuh

 Assalamualaikum w.b.t,

Yang bercakap itu adalah seorang doktor perubatan namanya Dr Izzat Danial yang juga speaker untuk event Kita 3 January nanti

Jadi kenapa doktor sarankan Kita amek supplemen?

Bukan bergantung pada ubat semata bila sakit?

Taukah anda beza ubat dan supplemen?


Perlukah amek supplemen lagi walau dah amalkan pemakanan sihat 3S?

Suku suku separuh?


Oh, banyak persoalan kan!

Kalau anda reti dan tau jawab, alhamdulillah ❤️😘

Kalau tatau, boleh bertanya, jangan segan silu uols

Aii ready untuk jawab bagi andaπŸ’ͺ🀭

Kalau saya sendiri taktau, takpe, ada ramai doktor doktor boleh tolong jawabkan😍

Meh masuk event 3 January nanti yaπŸ‘πŸ₯°




#hanNutrilite #cantikPulakPingganPinkColor

Air Mineral Murah Di Rumah Anda

 Assalamualaikum w.b.t,


Adakah kita kena jaga kesihatan apabila kita sakit? 

Atau kena jaga masa sihat?


Bagi saya masa sihat lah kena jaga! 

Apatah lagi jika dah sakit, kena lebih lagi jaga dan rawat sehinggalah bebas dan tak sakit lagi


Tau kenapa kita demam?

Sebab sistem badan kita tak sihat

Berlaku perbezaan suhu dalam badan dengan suhu luar badan

Masa demam kita akan banyak rehat dan jaga badan supaya cepat sihat kan?


Sama juga bila kita sakit apa pun

Kita mesti rawat dan jaga

Betapa kita rasa nikmatnya kesihatan itu


Petang ini ditemukan dengan pesakit breast cancer yang dah selamat membuang

Dan buat kimoterapi

Allahuakbar sesungguhnya aku insaf dan sangat bersyukur masih diberi kesihatan dan boleh berbakti kepada semua

Kata kawan kita itu yang juga jiran sebelah taman, walaupun dah bebas kanser tapi berkemungkinan akan kena balik sangat mudah

Sekarang pun katanya tiap kali bangun pagi, tumit dan tapak kakinya sakit bila pijak lantai

Bila tanya tumit pecah ke, tak pun


Berkemungkinan besar kerana darah tak sampai pada hujung kaki yang menyebabkan sakit

Kemungkinannya juga saraf

Mungkin juga disebabkan toksin


Apa pun boleh berlaku

Kita hanya boleh iktiar dengan jaga pemakanan kita

Jaga lifestyle kita ke arah lebih sihat.

Betulkan mindset

Makan bukan nak sedap tekak dan perut

Tapi badan yang menderita


Tapi pilihlah makanan yang baik untuk sel badan kita

Untuk sistem dalam badan kita

Ambil air mineral yang cukup sesuai untuk keperluan badan kita




Nak air E spring bermineral, roger cikroki ya, 010-9336935.

Nak produk kesihatan pun boleh roger

Kita consult ikut apa yang kita dah belajar

Carilah ilmu sebab ia takkan pernah merugikan

Sunday, 27 December 2020

Networking

 Assalamualaikum w.b.t

Berapi api dan terbakar semalam dengar perkongsian leader hebat, seorang teacher English yang mengajar di sekolah Cina kat Selangor


Ramai kan cikgu cikgu buat biz ini, yang tak cikgu pun ramai juga, apa adanya dalam biz hebat ini sampai ada doktor lah, cikgu lah, engineer lah


Bermula dengan tukar barang, pakai barang, kemudian nampak peluang dan terus berkongsi sehingga beroleh kejayaan transform diri, income yang lebih bagus, bantu orang lain untuk hidup lebih baik


Apakah anda dalam biz hebat ni sehingga semua boleh jadi lebih baik neh

Meh roger







Selagi bernama manusia, kena sentiasa bermotivasi dan beri manfaat kepada sesama manusia lain.


Sekian dulu.

Kesan Sampingan Pakai Artistry

 Assalamualaikum w.b.t,


Saya sendiri memula tak perasan yang kesan sampingan yang saya perolehi setelah kosisten pakai produk skincare artistry, rangkaian youth extend, saya pilih pencuci dan toner saja. 3 Bulan kebelakangan ini baru saya tambah pelembap Youth Extend Ultra, sangat best kesannya.


Uols jika teringin nak kenal dan konsult produk penjagaan kulit muka, wajah ke, boleh hubungi saya Wan Rokiah 010-9336935. 

Kesan sampingan bukan saja terjadi bila kita jadi pengguna tetapi ia secara tak langsung menjadikan Kita Ada pengukur tersendiri, best uols bila Kita pakai dan Kita berkongsi kebaikan produk, ramai terutama kawan kawan ikut Sama berbuat seperti Kita.


Obses dengan wajah sendiri?

Taklah!


Tapi terpegun bila sendiri melihat perbezaan dan perubahan

Ya, dulu tak reti dan tiada ilmu penjagaan wajah

Alhamdulillah sejak 2018 Ada sedikit ILMU dan up skill untuk jaga wajah sendiri

Makan supplemen untuk sihat sejahtera


Allah bantu mudahkan

Tujuan gambar ini sekadar untuk ajak kawan kawan dan semua Sama Sama menjaga

Sebagai tanda kesyukuran Allah bagi Kita wajah yang sempurna

Lawa tu mungkin tak, manis dan sejukk Mata pasti Ada

Syukran ❤️πŸ™!


#nutrilite #artistry #artistrypersonalizedserum #artistrypersonalizedMasker


Disclaimer:

(Seperti katanya, maybe kamera, lighting berbeza, tapi diri sendiri dan orang terdekat tau ianya benar, beza beb Kita menjaga dan Kita tak menjaga, jadi jom lah sesama menjaga)


Sendiri tak sedar, dia mari dengan semulajadi


Chia Seed Organik Kesukaan Ramai

Assalamualaikum w.b.t,


Pernah makan chia seed?

Ada yang langsung tak pernah tau pun apa itu chia seed kan, zaman sekarang mudah je, kalau ada apa kurang tau dan nak tau, Google ajer. Semuanya ada di hujung jari.


Begitulah.


Beginilah rupanya organik chia seed

Campur dengan air suam dan hirisan lemon

Nutrilite chia seed dalam sachet
Sedap dan mengenyangkan



  • Antara maklumat yang dapat dari Google;
  • Membantu Menurunkan Berat Badan. Kandungan serat dalam chia seed terbilang cukup tinggi untuk melancarkan pencernaan, sehingga dapat membuat berat badan cepat turun. ...
  • Menurunkan Kadar Kolesterol dan Menjaga Kesehatan Jantung. ...
  • Menjaga Kesehatan Tulang dan Gigi. ...
  • Mencegah Kanker. ...
  • Menjaga Kesehatan Kulit

Pertama Kali saya Cuba jenama ini, boleh sangat nak dijadikan rutin pagi, sangat membantu diet harian.
Uols berminat, boleh hubungi saya 010-9336935.


Sekian dulu.


Saturday, 26 December 2020

Masak Cuti Krismas

 Assalamualaikum w.b.t,


Apa kabar semua pembaca blog ini?

Semoga semua terus kekal sihat sejahtera di samping keluarga tersayang, yang berseorangan, semoga selamat dan bahagia bersama orang sekeliling. 

Hargai apa yang kita ada, menjadikan Kita manusia yang sangat bersyukur. Sesungguhnya dengan mensyukuri apa yang kita ada menjadikan kita manusia yang lebih bahagia.

Serius kawan-kawan, ianya betul.

Jadi sudahkah anda menulis apa saja kebahagiaan anda pada hari ini?

Tulis ya!


Sempena bercuti hari ini, Kita menyambut perayaan krismas bagi orang beragama Kristian, Kita masak masak dan makan makan lah ya.

Jom layan

Sekali goreng terus 3 ketul-senang kerja

Lauk simple sahaja

Kegemaran semua,mudah dan sedap



Hari cuti gais

Cutiiiii


Ha


Jadi masaklah extra rajin sikit

Masak sikit tapi pelbagai lauk

Bagi mereka lebih berselera


Ayam tu beli 3 ketul

Perap dan goreng semua tiga

Pak dia tanya berapa harga

Tak sampai 10 hinnggit pun

Cikroki tau dah, dia nak compare ayam KFC aaa tuu

Ahaks


Masak udang goreng buh garam, kunyit, bawang putih, tambah bawang besar masa goreng, Kasi wangi

Masak sayur goreng udang kupas kulit siap buh lobak merah

Sayur air kesukaan anak anak,bayam petik depan pintu dapo rumah

Ayam goreng tepung bistari

Done lunch jam 11 pagi tadi weh


Selesai kemaskini blog dengan entri baru.

Alhamdulillah. Saya ingin sangat memberi manfaat kepada semua pembaca, dialukan Komen anda untuk saya tambah baik penulisan saya. Semoga semua yang membaca dapat manfaat kan sesuatu untuk diri sendiri dan orang terdekat 


Sekian dulu. Senyum selalu. Terus jalan ya.



Thursday, 1 October 2020

Periuk Noxxa Percuma Bekas Kaca 3Liter

 Assalamualaikum semua, 

Noxxa datang lagi 






Mak mak surirumah tu wajib ada #gadgetbestformummies untuk bantu mudahkan keje memasak di rumah tau.


Meh saya nak rekemenkan #noxxaPressureCooker


Nak masak sup ke bubur ke nasi ke tekan-tekan je siap!


Dapur tak kecah..


Paling penting harga masih masuk akal.


Nak tahu berita best tak????


↙️↙️↙️↙️


Bulan ni beli Noxxa Pressure Cooker dapat *FREE* kaserol kaca 3L dgn penutup


Berbaloi sangat


U gais kena cepat tau sebelum promosi habis.. Nanti melepas


Meh wasap saya bantu ugais dapatkannya!


πŸ“² www.wasap.my/60109336935/nakbelinoxxa