Cari di sini

iklan

TUPPERWARE

Assalamualaikum w.b.t,

Saya tahu ramai yang telah tahu dan berminat dengan barang atau produk Tupperware tetapi masih ragu-ragu dan tidak ingin join ahli sedangakan jika anda tahu kelebihan menjadi ahli, anda mesti sanggup bayar pendaftaran sebanyak RM70 dan dapat semua kelebihan ahli tersebut. 

Dan sekarang sangat lebih baik kerana Tupperware Brands sedangkan adakan promosi keahlian yang mana layak untuk ahli baru sahaja.

Ada beberapa pakej keahlian yang anda baru nak join boleh ambil dan pilih
Pakej ini adalah privilege (keistimewaan yang dinikmati oleh ahli yang baru nak register..ahli yang sedia ada dah tak boleh nak beli)

Daripada keistimewaan ahli tiada beza..cuma privilege utk membeli sesuatu item tu adalah jauh lebih murah daripada ahli yang biasa dapat beli... ahli yang mendaftar akan mndapat 25% less discount...daripada ahli biasa sehingga ke dealer or ke owner stokis tetap dapat 25% less..namun semasa register ahli baru ini dapat membeli barang-barang promosi keahlian dengan diskaun yang tinggi lagi...ada sesetengah barang mendapat diskaun daripada 40%- 55% less..diskaun yg tidak diperolehi oleh ahli yang sedia ada..hanya new member yang nak daftar sahaja akan dapat..


PAKEJ PERTAMA RM1999 sahaja dapat 1 water filter Tupperware yang mempunyai SIJIL NSF & WQA (bernilai RM2750) + FREE Membership + FREE SET TREASURE BOX (semuanya bernilai RM500) + FREE HAMPER Tupperware bernilai RM250 daripada saya..BOLEH KLIK LINK DI BAWAH UNTUK MELIHAT ITEM YANG DIMAKSUDKAN http://www.tupperwarebrands.com.my/nnwfs_malaysia2.phpPAKEJ KEDUA RM280 sahaja dapat FREE MEMBERSHIP berserta barang-barang keahlian kit + 1 set lengkap treasure box + free gift bernilai RM50-RM100 (semua ini bernilai lebih daripada RM500 TAPI PROMOSI SEKARANG HANYA RM280 SAHAJA).


PAKEJ KETIGA

 Pakej ini akan melayakkan anda mendapat benefits ahli secara automatik..kerana promosi ini datang dengan FREE MEMBERSHIP.
Di bawah merupakan benefits keahlian TUPPERWARE daripada saya untuk anda nikmati.
===========================
 FAEDAH KEAHLIAN TUPPERWARE
==========================
✔ mendapat KAD DISKAUN 25% untuk semua produk di bawah Company Tupperware Brands walaupun item terbabit sudah ada special less & kad ini boleh digunakan di seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.
✔ mendapat KOMISEN (sebahagian duit anda dikembalikan semula kepada anda) untuk pembelian barang-barang seperti make up/ pencuci muka/krim (PRODUK NUTRIMETICS), bahan pencuci domestik (PRODUK TUPPERCLEAN) & makanan kesihatan (PRODUK NATURECARE).
✔ mendapat REBATE untuk pembelian barang-barang tertentu.
✔ mendapat VOUCHER setiap 2 bulan sekali (setahun 18 keping) yang sangat menjimatkan.Nilai penjimatan RM300-RM500 setahun.
✔ mendapat katalog & flyer promosi sentiasa (Anda tidak akan terlepas sebarang promosi).
✔ mendapat sms & email alert drp company tentang promosi khas & happy hour yg dibuat secara tiba2..(Anda tidak akan terlepas sebarang promosi).
✔ SAMPLE produk-produk baru.
✔ JEMPUTAN untuk majlis jualan murah & lelongan Tupperware di stokist-stokist seluruh Malaysia.
✔ Boleh join event/program Tupperware di seluruh Malaysia yang diadakan setiap tahun seperti ; ❥Party Tupperware, ❥Director Recognition Rally (ada jualan murah semasa event ni), ❥Tupperware Carnival (adajualan murah juga semasa event ni) & ❥Tupperware Jubilee (program ini ada juga jualan murah & ada cabutan bertuah sehingga RM75K barangan kepada ahli).
======================================================
JIKA BERMINAT PN BOLEH MENGHANTAR DETAILS SPT DI BWH UNTUK STAFF KAMI DAFTARKN ANDA & COMPANY AKAN MENGHANTAR KAD MEMBERSHIP BESERTA VOUCHER TAHUNAN.
1. Nama penuh
2. No. Ic
3. Alamat semasa (alamat boleh diubah sekerap yg boleh di website or call customer care kami)
4. Bangsa
5. Pekerjaan
6. No.telefon
 7. No.Telefon ofis
8. Email (yg aktif coz promosi khas & happy hour akan dihantar melalui email oleh company) 9.Nama suami (jika berkenaan)
10. No. ic suami (jika berkenaan)
11. Pekerjaan suami (jika berkenaan)
12. sila whatsapp snap ic (diri sendiri shj) ke 010-9336935 or email kepada wanrokiahwannor@gmail.com
======================================================
PAYMENT BOLEH DIBUAT DI AKAUN DI BAWAH:
Maybank (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor) 112269080045

PASTIKAN SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN, SILA PRINTSCREEN TRANSACTION OR SNAP BANK SLIP UNTUK BUKTI PEMBAYARAN.BUKTI PEMBAYARAN BOLEH DIHANTAR KE WHATSAPP 010-9336935 or email kpd wanrokiahwannor@gmail.com
Sekian terima kasih.
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah