Cari di sini

iklan

Tune Talk Prepaid

Assalamualaikum w.b.t,
 Info asal dari web Tune Talk Tone Excel

Saya Dengan Ini Memperkenalkan….
Peluang perniagaan TUNETALK-TONEEXCEL! Apa itu TUNETALK-TONEEXCEL ? Pernahkah anda mendengar bahawa hanya dengan menjadi pengguna handphone anda boleh mendapat pendapatan yang sangat lumayan, tanpa anda perlu berhenti dari kerja yang anda lakukan sekarang, atau tanpa menjual apa-apa barangan, malah anda boleh senang-lenang menjana 4 hingga 5 angka sebulan?

Pernahkah juga anda terdengar bahawa dengan hanya satu talian handphone sahaja ianya mampu memberikan seribu manfaat kepada penggunanya? Untuk memudahkan kefahaman anda, mari lihat video di bawah…. Sila teliti satu persatu apa yang ingin saya sampaikan kepada anda!
Bagaimana dah lihat sebentar tadi video yang saya berikan? Apa pendapat anda? Hal ini suatu perkara baru yang pasti akan membantu anda!!

Cuba Anda Berfikir Sejenak!
Cuba anda selami dalam fikiran bahawa bagaimana dengan handphone ANDA sahaja boleh menjana wang malah dapat menyelesaikan masalah kewangan anda? Cuba anda jawab persoalan yang saya utarakan di bawah..
  • Adakah anda seorang pengguna handphone?
  • Berapa lamakah anda telah menggunakan handphone dalam kehidupan anda?
  • Berapa banyak dah wang yang anda habiskan dalam menangung bil ataupun prepaid?
  • Adakah anda terfikir bahawa pulangan wang boleh diambil dengan hanya melalui handphone?
  • Adakah anda mahu saya ajar anda satu persatu bagaimana menjana wang 4-5 angka dengan hanya menggunakan handphone sahaja?
  • Tahukah anda bahawa kajian yang dilakukan oleh SKMM mengesahkan lebih 30 juta pelanggan adalah pengguna handphone di Malaysia!
  • Adakah anda mahu keluar dari kesempitan wang yang berpanjangan?

    Mari Saya Bantu Anda Untuk Menyelesaikan Kesemua Masalah Ini!!

Jika anda menyertai program perniagaan Tunetalk- Toneexcel ini, saya akan bantu anda 100% peratus dan itulah jaminan daripada saya. Apa kelebihan buat anda jika menyertai program perniagaan seumpamanya pertama di Malaysia ini? Apakah kebaikan program yang menggunakan talian prabayar (Prepaid) TuneTalk melalui program ToneExcel ini?

Kelebihan dan Kebaikannya ialah:

 Sebagai pengguna prabayar atau sim kad tunetalk sebenarnya, anda akan disertakan satu insurans kemalangan sebanyak 100k. Banyak tu.. Mana nak dapat kalau guna prepaid lain?


insurance

 Jikalau anda risau no lama anda hilang, yelah no lama tu kan dah ada ramai no kawan-kawan! Dengan simkad tunetalk ini, anda tak perlu risau kerana no lama anda itu boleh dikekalkan!

kekal-no-lama

 Setiap kali anda topup, anda akan mendapat mata ganjaran untuk tiket Air Asia. Jika anda mengumpul mata ganjaran secukupnya, Air Asia serta merta akan memberikan penerbangan juga PERCUMA buat anda! Masa nilah nak naik kapal terbang!
 table-point-tune-talk

Anda sebenarnya boleh topup di mana-mana sahaja di kedai yang menjual topup. Malahan anda boleh memberi secara online menerusi Maybank2u, CIMB ATAU menggunakan kad kredit anda!

topup

 Selain ganjaran yang sangat banyak, nak buat duit pun boleh. Anda akan mendapat komisyen jika ramai pelanggan yang mendapatkan talian tunetalk daripada anda. Bagaimana? Setiap kali mereka topup, setiap itulah komisyen akan bertambah-tambah masuk ke dalam akaun anda! Ini sudah menjadi pendapatan sampingan anda!!


bonus-insentif-chart

Apa yang perlu anda tahu lagi mengenai program tunetalk-toneexcel ini? Meh saya terangkan maklumat penting mengenai simkad /Talian TuneTalk melalui Program ToneExcel:
- Sekeping Kad Sim Toneexcel bernilai RM90 dan di dalamnya terdapat topup RM30
- Talian yang digunakan ialah talian Tunetalk yang juga dimiliki oleh Tunegroup dan Celcom. Jadi terbukti program ini turut melibatkan syarikat telekomunikasi yang terbesar dan tidak akan lumpuh sama sekali!
 Di Mana Pejabat ToneExcel ini?
Opss, lupa pula saya ingi beritahu kepada anda. ToneExcel adalah syarikat yang menjalankan program ini dan menggunakan service provider dari TuneTalk. Pejabat utama mereka terletak di:

Ibu Pejabat Tone Excel
office
B-2-8 & B-3-8, Jalan 3/149/E, Taman Sri Indah,
Bangunan Endah Promenade, Bandar Baru Sri Petaling,
57000 Sri Petaling, KL
Tel: 010 – 5000 969 atau 010 – 5333 969
Email: info@toneexcel.com
Jika anda ada sebarang masalah , boleh sahaja rujuk di alamat dan no telefon yang tertera di atas. Nak memudahkan anda lagi, terus sahaja hubungi saya untuk saya bantu anda!
Apa kata anda, kalau saya kata…………..

Serius Saya Mahu Bantu Anda Jana Wang Juga Sama Seperti Saya!
Boleh hubungi sayaSila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah