Cari di sini

iklan

Sunday, 30 October 2016

Tilam Dreamland Percuma Set Cadar & Comforter

Assalamualaikum w.b.t,

Sementara promosi masih ada untuk nak dapatkan set tilam bujang, queen dan king dengan percuma set cadar dan comforter sedondon ikut saiz tilam yang dibeli, maka lebih baik anda beli untuk kegunaan rumah. Seperti saya juga yang dah mendirikan 8 tahun perkahwinan, tilam yang kami beli seawal perkahwinan dulu dah lunyai dan terkeluar besi spring. Harganya lebih kurang saja dengan tilam Chiromax Fresh Guard yang saya jual sekarang tetapi tilam ini tahan waranti selama 15 tahun, sebab ia memang dah diuji sehingga ketahanan itu. Berbanding tilam yang saya beli 8 tahun dulu, terpaksa dibuang saja lah sebab dah la tiada waranti, tilam memang selalu kena balik-balik supaya ia kekal rata walaupun ada juga tempat melendut.

Bagi yang selalu tidur atas toto dan belum ada tilam, paling elok beli tilam ini sebab sayangi badan anda, dah penat bekerja bagilah reward untuk dia rehat dengan baik. Lagipun sayangi duit anda dari habis tak tahu ke mana, baik beli benda yang boleh digunapakai dan berfaedah untuk diri dan keluarga. Sebab tilam ini bagus untuk kesihatan tulang belakang anda, dah diuji dan diyakini. Sekarang pun sibuk dengan masalah Nyamuk yang bawa penyakit zika, maka dengan beli tilam ini, anda akan terhindar dari gigitan nyamuk, in shaa Allah sebab tilam ini anti serangga seperti nyamuk dan pepijat.

Sebut pepijat, kawan saya dah pernah kena dah la habis badan dia dan anak kecilnya kena merah-merah dan sakit kena gigit, lama pula tu pijat tu bertapa dan membiak di tilam tersebut. Akhir sekali kena b uang tilam dan semua bantal dan cadar yang ada. Maka ini peluang yang baik untuk beli tilam yang anti seranggan seperti tilam chiromax fresh guard dari Dreamland ini. 

Baik, tawaran ini masih ada dan akan berakhir bila-bila saja iaitu dengan pembelian tilam ini, anda layak mendapat percuma set cadar dan comforter yang ada 2 pilihan warna iaitu biru dan merah jambu sama dengan saiz tilam yang anda beli. Sama ada single (bujang), queen dan king.

Tilam ini ada waranti 15 tahun
Tak keluar spring
Tilam tak yah nak balik
Baik untuk tulang belakang
Anti pepijat dan nyamuk (best woooo)
Tilamnya kalis air dan bau

Jika ada air tertumpah atau anak-anak kecil anda terkencing pada tilam, anda boleh lap dengan sapu sahaja dengan kain bersih. Ia tak akan meyerap masuk ke dalam tilam, lagi best bukan? Ini semua dah dibuat kajian dan diuji, kita sebagai pengguna hanya perlu buat pilihan bijak sahaja. 

Tilam ini jika anda beli di luar harganya jauh lebih tinggi dari harga yang kita jual. Ada pernah pelanggan buat survey ke kedai-kedai perabot yang jual tilam dan kembali kepada kita semula kerana katanya, tilam yang setanding kualiti seperti yang kita jual ini 3-4 kali ganda harganya lebih mahal dari harga yang kita jual. Dan biasa tilam tak akan ada waranti selama belasan tahun seperti tilam yang kita jual ini. 
Keratan Rentas Tilam Spring Dreamland
 Gambar yang dikirim oleh pembeli tilam yang dah sampai terus ke rumahnya (alamat yang diberi). Memang puas hati katanya.
Tilam Baru, sedapnya tidur (Tinggi)
 Ini juga salah seorang pembeli tilam yang dah terima tilamnya, siap pasang terus cadar dan comforter, ini kira ready terus untuk tidur lah ye. Seronok kan?

Percuma cadar & comforter (biru @ pink)
Bagi anda yang nak beli tilam atau ada sebarang pertanyaan mengenainya, anda boleh hubungi saya ya. cara paling cepat anda wasap saya ke 010-9336935

Vitamin C untuk Kanak-Kanak

Assalamualaikum w.b.t

Ikuti kisah saya dan anak saya, Amirul Hakim ke HQ Amway dalam minggu lepas untuk ambil Periuk Noxxa kegilaan ramai surirumah sekarang.

" mama, ni lah kan Vit C yang kita makan tu" kata Amirul Hakim kepada saya.
Ya betul! Tepat sekali jawapan saya pada dia.
Kalau anda semua nak tahu Vitamin C keluran Nutrilite rangkaian produk Amway aalah sepenuhnya sumber organik dan tiada tambahan pewarna dan perasa tiruan.
Tahukah anda apa makna organik? organik maknanya tiada unsur campuran bahan kimia, organik bermakna ianya terhasil dari sumber pedalaman, kekampungan tetapi diuji dan diproses dengan alatan canggih di ladang, kilang sendiri.
Berbeza dengan yang terdapat di pasaran dengan pelbagai jenama yang boleh kita dapati dengan mudah di klinik-klinik dan farmasi yang ada.

Perbezaan terbesar adalah jika anda beli yang di luar, akan ada silika gel dalam botol sekali dengan vitamin tersebut, betulkan?
Tahukah apa fungsi silika gel tersebut?
Yang berfungsi untuk menyerap kelembapan dalam botol vitamin tersebut.
Tapi yang nutrilite tak ada!
Sebab ia 100% organik
Warna pon neutral
Tidak seperti brand X yang warnanya terang, menarik anak anak untuk makan
(Biasanya Ammar Husaini, anak kedua saya memang suka brand X), jadi saya dalam proses untuk galakkan dia mabil vitamin C sama seperti abangnya. 
Cerita yang paling best untuk Amirul adalah selera Amirul makin naik dan mudah makan apa saja saya masak. Dia bertambah sihat, badan nampak berisi dari dulu walau ada juga kena selsema tetapi langsung tak demam, Alhamdulillah.
Saya syorkan wahai para ibu-ibu belikanlah untuk anak-anak anda. Ini adalah nasihat saya, saya cerita dari hati seorang ibu dan bukan sekadar peniaga yang mahu untung saja.
Jadi anda boleh hubungi saya jika mahu dapatkan vitamin C yang boleh kunyah untuk anak-anak anda hari ini.

Saya lampirkan gambar kenangan Amirul bersama dengan Vitamin C yang menjadi kegemarannya sekarang.
Vitamin C chewable untuk kanak-kanak
Ini pula gambar Vitamin C untuk kanak-kanak yang saya jual dan saya promosikan dari atas tadi, namanya Nutrilite Chewable Natural C, antarabangsa punya produk.
Vitamin C kunyah-kunyah untuk kanak kanak
Sekian dulu, jika ada sebarang kemusykilan atau nak kongsikan pendapat anda, dialu-alukan di ruangan komen ya.

Friday, 28 October 2016

Sakit Itu Penghapus Dosa Kecil

Assalamualaikum w.b.t,

Dah lama sebenarnya, hampir 2 tahun juga saya tak kena penyakit tonsil ini. Maklumlah saya kan berdiet dan menjaga setiap makanan yang masuk ke tekak dan perut mengikut kalori yang dah diajar oleh jurulatih. Dan kuantiti air putih juga biasanya melebihi dan mencukupi kadar harian yang badan perlukan.

Nak dijadikan cerita seminggu yang lepas memang saya kurang minum air dan saya perasan, banyak makanan yang manis dan agak masin masuk ke tekak. Kebiasaaannya pula Isnin dan Khamis saya berpuasa tetapi tidak dalam minggu tersebut. Kan Allah dah janji siapa nak sihat harus berpuasa, Dengan berpuasa dapat menyihatkan badan kita. Kajian sains juga mengesahkan perkara ini. Kerana apabula kita puasa, sistem pencernaan dan penghadaman kita dapat rehat sebentar daripada melakukan fungsi yang biasa ia lakukan.

Saya mendapat sakit dari hari Sabtu dan melarat ke Ahad, apa yang saya lakukan pada cuti Sabtu dan Ahad tersebut adalah minum air putih sebanyaknya, tak sangka lebih dari 3 Liter saya minum berlawan dengan selsema dan sakit tekak. Ingatkan tak akan berlarutan. Rupanya sehingga Isnin dan Selasa saya masih belum kebah, masih belum sembuh. Maka malam Selasa itu saya sudah berkira-kira untuk ke klinik minta ubat atau MC dari doktor. Memandangkan masa tak cukup kerana ada urusan lain.

Saya buat keputusan untuk jumpa Doktor \pada pagi Rabu. Seawal jam 8 saya dah keluar rumah dan ke klinik. Dapatlah cuti rehat 1 hari dari Doktor itu pun sebab saya yang minta. Kerana tonsil saya kali ini tak perit merah, ia hanya bengkak. Patutlah saya sedap menelan makanan, berselera sungguh sedangkan jika betul-betul kena tonsil yang merah dan bengkak itu, nak telan air putih pun perit.

Sekian dari cerita sakit saya.

Saya nak cerita apa yang saya buat apabila Doktor bagi saya cuti rehat. Ingatnya betul nak rehat dan tidur saja di rumah, rupanya tak. Banyak urusan yang dapat diselesaikan masa saya cuti ini. Antaranya saya hantar periuk Noxxa dan daftarkan ahli terus. Paling seronok dapat bayaran tunai terus. Kalau anda nak beli noxxa dengan saya di alu-alukan kerana point paling penting adalah anda ada kumpulan sokongan dan akan beri pengalaman dan tunjuk ajar cara menggunakan periuk noxxa, tidaklah menjadi tukun saja di rumah. Beli mahal-mahal, haruslah guna pakai sebaiknya kan. Barulah berbaloi-baloi dengan duit yang telah dikeluarkan.


Periuk yang ramai orang idam idamkan dan laku laris sekarang


Selepas hantar Periuk Noxxa, saya ambil stok Maajun Gamat dan posakan terus kepada pelanggan yang dah buat bayaran pada malamnya. Jika ramai yang tak tahu lagi, saya masih menjual maajun gamat. Anda boleh ke page FB, Kedaionlinecikroki untuk melihatnya. Saya menjual RM10 bagi setiap kotak/botol yang ada 30 biji di dalamnya untuk kegunaan 30 hari (sebulan).

Kemudian saya terus ke HQ untuk beli starter kit dan ambil stok periuk Noxxa yang dah di order sebelum ini. Sempat juga saya dan anak saya yang ikut sekali makan dulu di cafe yang disediakan di HQ. Saya kongsi gambar-gambar kami di entri seterusnya ya.

Jika anda berminat nak join sesama berniaga dengan saya, mohon segera pm saya atau hubungi terus saya.
Jika nak buat belian produk jualan saya, sangat dialu-alukan juga.



Sila hubungi saya seperti di bawah bagi anda yang ingin membeli sebarang produk jualan saya,
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog Utama : wanrokiah.blogspot.com
Blog DCL : http://sihatdancantikdengandcl.blogspot.my/
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Kedaionlinecikroki
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini: 
Akademi
Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

Tuesday, 25 October 2016

Air Air Di Selangor : Pilihan Kita rumah Flat @ Teres

Assalamualaikum w.b.t,

Gambar Hiasan dari Google


Alhamdulillah hari ini kembali semula ada air, sebenarnya petang semalam lagi dah ada, pada awalnya kuning kekuningan tetapi pagi ini dah bersih seperti sediakala.
Alhamdulillah rumah ini dah air walaupun ramai para sahabat dan kawan-kawan yang lain masih merungut tiada air di rumah mereka.

Semasa orang lain dah merungut air dah habis di paip rumah mereka, rumah kami masih ada air. Ada pelanggan saya yang duk rumah flat, tingkat atas, air tiada 2 hari lepas lagi, banyak kerja-kerja tergendala tak dapat dilakukan.

 Ada kawan saya yang duk rumah teres di kawasan agak tinggi, berbukit pun mengadu air tiada awal di rumah nya dan sampai sekarang belum ada air masuk ke rumahnya. Sedangkan kita di sini tempoh ketiadaan air sekejap saja.
Rasa saya, inilah untungnya kita tinggal di rumah teres dan kawasan rendah, air mudah sampai melalui saluran yang disediakan.

Apa yang saya nak terangkan di sini, Allah dan tentukan hidup kita. Dan kita pula yang menentukan pilihan kita, nak duk di rumah tinggi seperti flat atau nak duk di rumah teres bawahnya. Ya jika mampu semua tak nak duk rumah teres, tetapi apa daya kan setakat itu saja kemampuannya.
Saya lahirkan rasa syukur sebab walaupun menyewa, tak tahu sampai bila harus hidup menyewa, saya dapat tinggal di rumah teres yang senang dapat air. Semoga kami dapat beli rumah seperti ini biarpun tak ada harapan untuk beli rumah yang kami sewa ini.

Ya ramai tahu krisis air di Selangor kerana loji air, tangki tadahan air dicemari bahan kimia dan terpaksa ditutup. Perkara ini berulang-ulang, sepatutnya 1 kali berlaku, dan ia dapat diselesaikan segera dan tiada ulangan kerana sepatutnya langkah pencegahan diambil supaya rakyat tidak menerima nasib yang sama berulang kali dan membuatkan mereka termasuk saya 'fed up' dengan pemerintah dan pentadbir.

Krisis di Selangor katanya ada kaitan dengan politik dan persekutuan, tetapi saya sendiri tidak tahu sejauh mana kebenaran nya. Hanya spekulasi dan cerita-cerita makcik dan pakcik di kedai kopi dan di jalan-jalan yang sampai juga ke telinga saya.

Itu saja kisah air dan pilihan rumah kita yang saya teringin nak kongsikan pada pagi ini.

Sekian dulu.

Jangan lupa jika ada dari kalangan pembaca yang nak beli produk jualan saya, dialu-alukan ya.

Friday, 21 October 2016

Steamer Noxxa : PengukuS Elektrik

Assalamualaikum w.b.t

Semakin canggih dan mewah mewah barangan jualan saya sekarang ini, Pngukus Elektrik untuk kegunaan di rumah, memudahkan kerja surirumah tangga. Boleh memberikan makanan yang sedap dan menyihatkan, itu yang paling penting.

 Boleh setkan masa untuk tangguh tempoh memasak selama 12 jam. Maknanya, buh siap-siap makanan dan set masa, 12 atau kurang jam kemudian pengukus ini berfungsi dan bagi kita makanan yang siap dimasak panas-panas lagi. Ini perlu jika ada makanan kita yang kita nak naikkan doh dan adunannya. Sangat berbaloi dimiliki.



Penerangan

  • Kaedah memasak secara kukus/stim ialah cara menjalani gaya hidup yang lebih sihat. Nutrien dan rasa dikekalkan sewaktu proses pengukusan
  • Ruang pengukus XL 3 tingkat yang boleh disusun bertingkat
  • Setiap tiub stim menyalurkan stim ke setiap ruang yang mana meminimumkan pemindahan bau makanan dari satu ruang ke ruang yang lain
  • Pemasa digital
  • Pemasa tunda sehingga 12 jam
  • Salur masuk air luar untuk mudah mengisi takungan air
  • Wattan: 1200W
  • Takungan Air: 1.7L


PERCUMA DVD dengan pembelian Pengukus Makanan Noxxa.

Waranti: Satu (1) tahun waranti terhadap kerosakan pengilangan. Peralatan UNTUK KEGUNAAN DI RUMAH sahaja


Sekian dulu.


Jika berminat nak beli hubungi saya ya.

Thursday, 20 October 2016

Kelas Artistry : Belajar Jaga Wajah dan Kenali Jenis Kulit

Assalamualaikum w.b.t,

Pernah dengar jenama produk Artistry?
Ia Setanding malah lebi hebat dari jenama mahal yang lain kerana ianya 100%organik, apa yang kita makan, itulah bahan-bahan yang diguna pakai dalam produk ini. Ia adalah jenama 5 ke atas di dunia.

Ramai kata tak pernah dengar pun. Macam tak glamor je sebab itu tak pernah dengar.
Kita tak pernah dengar sebab kita tak pernah ambil tahu, belum ada orang yang bercerita kepada kita tentang produk ini. Produk ini tidak diiklan di TV seperti jenama besar yang lain seperti Lancome, SKII, Estee Lauder, Loreal dan pelbagai yang lain.

Dulu ingat artis sahaja yang boleh pakai jenama artistry ini. Sebab namanya pun dah dekat-dekat artis.

15hb yang lepas sama hari ulangtahun kelahiran saya, saya hadiri kelas kecantikan untuk belajar cara jaga wajah kita. Setiap dari kita hanya ada 1 wajah di dunia ini sehingga kita mati nanti.
Jadi tanggungjawab kita untuk jaga dengan baik.

Bayar RM30 sahaja untuk kelas belajar bagaimana cara cuci muka dengan betul, pakai toner (penyegar), 2 langkah yang tidak boleh ditinggal, memang asas dalam penjaggan wajah.
Yang paling seronok dalam kelas ini kita boleh guna pakai dan rasai sendiri kehebatan produk yang harganya ratusan dan ada yang cecah ribuan ringgit tau.

Ini muka saya yang dah siap dijalankan asas-asas penjagaan wajah seperti cuci muka dengan makeup removal (penaggal make up), cleanser (pencuci muka), toner (penyegar), krim pelembap, serum dan banyak lagi produknya. Kemudian pakai foundation (bedak asas) dan make up yang ada.
Saya diajar dan kami buat sendiri muka masing-masing.
Balik rumah, terus boleh praktik buat di muka prospek.

Muka saya selepas habis belajar Make Up (Sendiri saja)

Dengan kakak kesayangan Uplineku dalam bisnes ini
 Banyak yang dipelajari, dari asas penjagaan menggunkan set essential (botol warna pink pinky), kepada hydra V yang mana berasaskan air laut dalam (botol bewarna biru), Set ideal radiance yang botolnya bewarna putih, khas untuk penjgaan wajaah bagi yang suka mukanya lebih putih dan cerah. Akhir sekali set lx supreme untuk warga emas dan botolnya pun bewarna emas, produk yang paling mahal dalam rangkaian produk artistry sesuai dengan gold nya. Ada satu lagi youth extend yang mana botolnya seakan warna perang, dan sesuai untuk orang yang berumur 40 tahun dan ke atas.
Ini dia rangkaian produk Artistry (penjagaan dan perapian wajah)
 Selain belian online di web Amway, kita juga boleh terus ke PJ atau ke shop yang ada dalam senarai untuk cuba test produknya dan beli di sana.

Apa yang menariknya, jika kita buat belian dengan produk ini, contoh kita beli lipstik dan rasa warna atau tak sesuai dengan kita atau kita rasa tak selesa dengan produknya, kita boleh tukarkan dan dapat waranti serta merta. Boleh gunapakai untuk beli produk yang lain.
Ini pula Kedai di HQ yang menjual semua produk Artistry

Saya ada promosi, untuk anda yang buat belian produk Artistry pada bulan ini dengan harga RM600 dan ke atas, anda layak dapat beg dalam gambar di atas dengan harga RM69 sahaja, harga sebenar RM299. Jdi jika anda berani nak mencuba, nak membeli produk artistry, tak kira produk jaga muka, produk make up. Sila hubungi saya ya.

Sekian dulu,
Jika anda berminat untuk belajar jaga wajah dan disertai dengan make up, RM30 sahaja kelasnya, anda boleh hubungi saya, kita setkan masa dengan pakar dalam menjaga kecantikan wajah.



Sunday, 9 October 2016

Teruskan Hidup : Jangan Bimbang

Assalamualaikum w.b.t,

Semasa nak pergi kerja, saya selalu buka radio dan dengar siaran IKIM fm, boleh betulka  diri dan selau bernasib baik dengan tazkirah dari ustaz atau ustazah jemputan. Habis saja tazkirah atau diberi nama motivasi pagi, disiarkan lagu yang sangat memberi saya semangat iaitu tajuknya 'Jangan Bimbang'.

Mari kita hayati lirik dan bait-bait dalam lagu ini.

Trak JANGAN BIMBANG dibuka dengan baik dengan berteraskan lirik yang mudah difahami tentang perjuangan  dalam mengharungi setiap cabaran getir yang melanda dalam hidup. Teruskan berdoa dan bertawakal. Muzik yang catchy dan Trak korus yang berulang ulang adalah tindakan yang bijak agar lagu ini mudah diingati. Terus terang pertama kali mendengar lagu ini korusnya sudah bermain diminda.

Teruskanlah hidup walau terluka
Teruskanlah hidup jangan mengalah
Teruskanlah hidup dengan percaya
PadaNya kita berdoa

Rap oleh Altimet merupakan kekuatan lagu ini. Penyampaian yang bersahaja bagaikan mendengar nasihat dari seorang sahabat. Sangat adore dengan part lirik oleh Altimet, kata-katanya bagaikan syair moden:

Rap 1
Mati kutu jalan buntu
Tak tahu langkah seterusnya tapi hati melulu
Mata kalut otak serabut
Usah kabut tapi hasilnya ke laut
Keluh hati siapa perasan
Titik peluh selautan aku berselaman
Mandi air matanya berapa tempayan
Harap mentari esok selepas gelap semalam
Aku terus melangkah satu persatu
Terus kehadapan kalau kamu di sisi aku
Walau nampak tak bergerak aku tak pernah kaku
Tak pernah mengalah hingga mendung ini berlalu

Rap 2
Tiang rumah ku harap ada lima
Kejayaanku kakinya tiga
Pertama usaha gerak kaki tangan kerja
Subuh ke senja ke subuh ke senja
Kedua aku cuma buat doa
Aku pengemis aku meminta semua
Akhir sekali tawakal pada yang Awal
Serahkan segala pada Terhandal
Jadi kerjakan yang ada dalam kawalan
Lepas tu, kita tadah tangan
Lepas tu, kita lepaskan
Itu saja cara
Dah jelaskan?
 
Secara keseluruhannya, lagu ini adalah sesuatu dan sangat istimewa! Secara peribadi, ia juga satu medium ‘self help’ untuk setiap pendengarnya. Setiap seorang dari kita mempunyai isu dalam diri mereka. Mungkin lagu ini dapat diterima sebagai panduan, nasihat dan motivasi.Tahniah KENGKAWAN PROJECT kerana berjaya menerbitkan halwa telinga yang sempurna ini.

Saya salin balik lirik-lirik lagu ini dan jadikan ia perkongsian untuk kita pembaca sesame kita memotivasikan diri kita sentiasa supaya jangan bimbang dengan hidup ini, teruskan saja. Kita ada tempat pergantungan pada yang maha Esa.

Sekian dulu.

 

Wednesday, 5 October 2016

Katalog Tupperware Oktober November 2016

Assalamualaikum w.b.t,

Mari kita cuci mata dengan katalog Tupperware terkini dengan pelbagai variasi barangan yang baru dan bewarna warni. Jika ada teringin, terus hubungi saya dan buat tempahan kerana kebiasaan barang yang hot dan laris akan habis dahulu.



















































Sila hubungi saya seperti di bawah bagi anda yang ingin membeli sebarang produk jualan saya,
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog DCL : http://sihatdancantikdengandcl.blogspot.my/
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah