Cari di sini

iklan

Thursday, 29 January 2015

Motivasi Luar Biasa Dari Aktiviti Tupperware

Assalamualaikum w.b.t,

Seperti biasa untuk berjaya dalam bisnes Tupperware atau apa saja perniagaan lain kena ada aktiviti dan sentiasa ada program yang ada sangkut paut dengan perniagaan kita. Apa yang saya cuba nak sampaikan adalah kena ada selalu aktiviti sepertimana parti tupperware di rumah, roadshow untuk tarik orang luar yang memang minat tupperware dan yang tidak tahu langsung maklumat mengenai tupperware. Bila ada aktiviti seperti ini maka perjalanan atau pertumbuhan perniagaan kita akan menaik dan tidak statik sahaja.

Tetapi harus diingat juga yang buka semua perniagaan atau aktiviti kita menguntungkan, ada juga yang memebri kerugian namun itu semua adat dalam berniaga apa sekali pun. Bak kata mak saya "untung kita galas, rugi kita imbus". Dari dulu lagi memang kena ada fikiran macam ini.


Jika perniagaan kita tak berkembang, untung kita sedikit dan bonus/komisen yang kita dapat tidak memberangsangkan cuba fikir dulu apa dah kita buat untuk perniagaan kita, adakah semua aktiviti untuk naikkan bisnes kita telah kita buat? Jika tidak, nah ini lah masanya untuk berubah dan rancang semula supaya harian, mingguan , bulanan anda penuh dengan aktiviti untuk membangunkan semula perniagaan anda.

Sebenarnya apabila kita lakukan aktiviti tupperware, secara automatik jika ia berjaya dan ia akan membuatkan kita lebih bersemangat dan lebih bermotivasi untuk teruskan kejayaan demi kejayaan bukan saja untuk kejayaan kita namun orang yang di sekeliling kita yang sama-sama nak berjaya.

OK, setakat itu dulu tips saya setakat ini.



Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah


Wednesday, 28 January 2015

Tong Beras Tupperware Baru

Assalamualaikum w.b.t,

Adakah di rumah anda dah ada tong beras dari Tupperware produk?

Rice Dispenser baru warna merah

Rice dispenser oren yang masih ramai mencari dan mahu miliki


Jika dulu saya langsung tak ambil kisah dan tak pernah terfikir akan miliki sebuah tong beras yang sangat mahal, perasaan saya pada suatu ketika dulu.
Rupanya bila tahu dan faham sebenarnya bukan lah harga nya mahal sangat sehingga tak mampu untuk dimiliki, bila dah tahu dan faham rasa nak miliki bukan saja satu tetapi nak setiap rumah mampu miliki dan gunakan tong beras dati tupperware. Nak rumah mak, rumah mertua, rumah jiran tetangga dan kengkawan semua pun harus miliki tong beras yang seperti ini. Baik, mari kita ambil tahu sebab apa perlu sangat tong beras dari tupperware ini, masukkan dalam wish list anda semua ya, terutama surirumah tangga.

Mengapa perlunya Rice Dispenser ni ada di setiap rumah?
*Beras ialah makanan ruji kita, seeloknya dan sebaik2nya beras tidak berada di bawah. Biasa orang letak dalam bekas (yang biasa di jadi kan bekas tong sampah) dan di letakkan di bawah

*Untuk amek beras, kita perlu tunduk@duduk-kurang selesa
*Biasa kita akan basuh periuk dahulu sebelum kita amek beras, so, air akan menitik ke dalam beras kerana kita perlu ceduk
*1st in,1st out -->mknanya beras yang kita ambil sentiasa fresh,beras yang bawah dahulu akan keluar bukan kita ambil dari atas, jika ambil dari atas,kat bawah makan beras yang lama. Jadi kita ambil yang sangat fresh dan makin bawah makin kurang fresh kecuali guna RD. Beras yang lama takkan tersimpan lama sbb kita amek yg sentiasa fresh
*Sangat senang dan mudah.1 tarikan bersamaan 1 cup beras..
*Jimat ruang
*Ada bahagian yang boleh tahu takat beras kita dengan jelas, masih banyak atau dah tinggal sedikit
*kutu beras-kutu beras takkan ada dalam periuk kita kerana jika kita tarik, kutu beras (sekiranya ada kutu beras) akan naik ke atas.kutu beras sifatnya berada di atas. Jika ada tarikan, ianya akan cepat2 naik ke atas. Jadi kutu beras takkan berada dalam periuk nasi kita. dan kita boleh kuarkan kutu dari beras kita dengan buka penutup atas

Sungguh mudah bukan?


Untuk pembelian, ada offer harga sekarang RM298 sahaja 
Tetapi jika anda bayar RM295, anda akan dapat keahlian percuma, dan hadiah percuma iaitu serving dish purple serta tambahan hadiah dari saya yang sebenarnya nilai nya adalah RM490.

Jika anda nak beli  tong ini saja, boleh hubungi saya dan dapatkan harga yang berpatutan dari saya.



Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

Tuesday, 27 January 2015

Kenali Produk Tupperware

Asslamualaikum w.b.t,

Saya ulangi entri lama yang saya dah pernah tulis dan kongsikan dengan pembaca, sekarang saya nak ulangi untuk anda di luar sana mengenali produk Tupperware dan kenapa kita semua perlu menjadikan produk Tupperware sebagai keperluan untuk rumah. kehidupan seharian kita.
Yang pertama kali Tupperware ini tiada toksid dan bahan kimia, ada yang beritahu saya produk tupperware lama-lama akan mereput. Ya sebab itu lah kita guna kan sehabis baik, jangan simpan dan biarkan tak berguna. Sebab utama kita sendiri tahu yang tupperware ini tiada bahan kimia dan mudah diurai tidak seperti bahan plastik lain yang ada bahan kimia dan walau ditanam berpuluh tahun di dalam tanah, masih berada pada keadaan hampir sama dengan asal.

Sebenarnya Ahad lepas saya ada buat satu majlis Tupperware yang mengajak anda yang dekat dengan kita datang ke (maklumat seperti di bawah), ulung kalinya kami buat FREE kemasukan tanpa dikenakan bayaran dan yang seronoknya anda dapat bawa balik hadiah kedatangan sebagai tanda terima kasih kerana datang meriahkan. Ada banyak lagi hadiah lain, jemput tengok gambar ya.

Ayat Iklan di facebook saya:
Jom jemput datang ke Kompleks Pendidikan Islam Bangi ( KPi Bangi ) atau Sekolah Agama Bdr Baru bangi yang bersebelah Maybank Seksyen 16 berdekatan juga dengan Pejabat Pos Seksyen 16 Ahad ini 25hb dari jam 2 petang hingga 4 petang
*Ada aktiviti memasak soft pizza tanpa uli doh
*Ada cabutan bertuah, hadiah penghargaan
*Ada demo produk Tupperware, belajar cara guna yang betul untuk elakkan tak rosak dan tahan lama
*Ada produk baru yang menarik hati


Pm saya untuk maklumat lanjut
010-9336935

 Bagi anda yang nak join lagi aktiviti sperti yang kami adakan ini, boleh set masa dengan saya dan kita adakan kelas demo masak pizza, janji semua gembira kerana dapat ilmu dan dalam masa yang sama boleh rasa pizza yang seda dan sangat lazat.

Jom jemput tengok gambar-gambar mereka yang dapat hadiah dari Tupperware Brands,

Tahniah, join ahli dengan Treasure Box hari ini

Tahniah, join ahli dengan Treasure Box hari ini

Hadiah dari upline untuk saya, meriah oren dan kuning, warna penaik semangat

Hadiah cabutan bertuah, untung FREE saja dapat

Hadiah sebab jawab soalan, janji rajin buka mulut, dah dapat hasil

Tahniah, join ahli dengan Treasure Box hari ini

Sesi demo pizza, semua berkerumun

Bakal-bakal director dengan surat akur janji masing-masing, ada dapat hadiah midget lagi dari Ratu tupperware

Chef in action
Barisan hadiah di belakang


Antara tetamu yang hadir, Kak Leny Masayu sedang memberikan kata-kata hikmat

Lucky draw session




Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages Serba Barang: Kedaionlinecikroki
Fanpages produk DCL: Stokis DCL
Fanpages  Tupperware : Tupperware

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah