Cari di sini

iklan

Friday, 29 August 2014

Parti bukan sekadar parti tapi Majlis Ilmu dan perkongsian Perniagaan

Assalamualaikum w.b.t,

Parti ini diadakan pada 22 Julai 2014 semasa bulan puasa, orang lelaki dan orang lain sibuk berterawih tapi kami sibuk berparti. parti bukan sebarang parti untuk bergembira saja, tapi parti untuk curahkan ilmu yang ada dan juga berkongsi apa yang kita sudah tahu kepada orang yang belum pernah tahu. Ya kami ni ada kelonggaran untuk tidak berterawih di surau namun masih boleh berterawih di rumah. Alasan nya yang lain, adalah jaga anak kecil di rumah dan bagi pihak suami yang ke surau.

Tengok sajalah ramai anak-anak kecil yang join parti kami ini. Mereka pun bersemangat nak tengok mama nya masak.

Baru sampai ambil gambar dulu
Sambil parti, guna chopper sambil jenguk TV
Bubuh pes rendang Tupperware
Tekan dan bubuh sampai habis pes rendang tadi
Sementara tunggu rendang masak, kita demo Vege Safe


Kita tunjuk ajar bagaimana nak tengok katalog dan baca harga
Lepas rendang masak, kita potong nasi himpit

Jom makan dulu, mood happy semua
Ini antara gambar yang saya kongsikan semasa parti sedang berlangsung, apa yang penting saya nak terangkan di sii buka parti yang kita tekankan tetapi ilmu yang dikongsikan bagaimana cara nak memasak dengan kuali Tupperware yang jimat minyak dan air. Malah dalam masak rendang ini, kita tak guna setitik air dan setitik minyak pun, jika fikir cara masa tradisional macam tak logik saja kan masak rendang tanpa minyak dan air, tetapi inilah teknologi yang tupperware kenalkan.

Dan yang paling penting ia jimat masa dan kita sebagai suri boleh buat kerja lain semasa proses masak rendang tadi, tak perlukan kita mengadap kuali itu sehingga rendang tersebut masak.Kita dah buktikan di depan para tetamu semasa parti ini berlangsung.


Jimat ruang untuk menyimpan, sesuai untuk dapur yang kecil



Jika anda berminat untuk dapatkan kuali atau set periuk yang ada 5 biji semuanya, boleh hubungi saya 010-9336935.



Ada juga pes rendang keluaran Tupperware, boleh dapatkan juga dengan saya jika berminat,

Atau lebih mudah hubungi saya saja bila anda perlukan bantuan mengenai produk tupperware ini.




Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

Bonus 6 bulan yang lumayan

Assalamualaikum w.b.t,

Hari ini saya bermotivasi untuk ceritakan perkara ini pula kepada anda pembaca saya di luar sana, biarpun ia bukan cerita mengenai bonus saya. Namun saya tahu sesiapa saja pasti bercita-cita untuk mendapatkan bonus yang lumayan sebegini walau dalam hati ada niat. Tapi betul saya cakap jika niat saja tapi tanpa usaha yang bersungguh dan berdoa pada Nya pasti anda langsung tak akan dapat 1 sen pun. Walau anda lakukan kerja apa pun, bisnes apa pun, pasti terdetik wah seronok jika aku yag dapat nilai bonus sebegini.



Hei kawan-kawan, saya cakap pada anda dan diri saya sendiri, jika anda berada di takuk yang sama, dan anda hanya makan gaji sahaja, jangan mimpi untuk anda dapatkan pendapatan yang sebegini. 5 anagka pun setahun sekali mungkin dapat, mungkin tidak jika syarikat bermurah hati nak bagi. Tapi ini bukan rekaan, tapi kenyataan yang saya dan anda semua harus terima. Bonus yang hanya 26K saja lagi untuk cecah sejuta, 7 angka wei.

Ya saya berunutng kerana saya berada di dalam kumpulan yang betul, saya ada role model yang menjadi ketua saya, Ms Shireen Tan (tuan punya kepada bonus yang bombastik ini) dan boleh ajarkan bagaimana cara beliau lakukan sehingga mendapat jumlah bonus yang banyak seperti ini. Tapi jika hanya cukup sekadar tahu dan tidak ada apa-apa tindakan yang saya ambil. Maka saya tetap akan berada di takuk yang lama, Pendapatan yang sama. Kerja yang sama.

Ya, saya bukan minta dan paksa anda semua berhenti kerja dan buat bisnes secara sepenuh masa tapi jika anda dapat buat begitu alangkah seronoknya, dan saya juga berimpian yang sama. Namun saya bukan orang yang cukup kuat untuk hadapi rintangan perniagaan buat masa ini. Saya hanya mampu buat separuh masa saja dulu, kerana saya memerlukan wang tetap untuk saya penuhi segala keperluan yang saya ada sekarang.


Jom jangan buang masa yang banyak, kita teruskan usaha. Yang mana dah buat sepenuh masa teruskan, yang mana buat separuh masa macam saya ayuh teruskan juga.

Jadi bagaimana nak bermula? Boleh hubungi saya 010-9336935 untuk balasan yang cepat.

Paling baik adalah anda join ahli dengan saya sekarang, join ahli Tupperware yang RM280 dan dapat produk bernilai RM514 beserta hadiah tambahan.


Atau jika anda belum ada Water filter dirumah, boleh join dengan pakej RM1999 juga dapat percuma hadiah tupperware yang bernilai RM250.








Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah














Tuesday, 26 August 2014

Pakej Keahlian Promosi dari Kedaionlinecikroki

Assalamualaikum w.b.t,

Saya nak buka promosi untuk anda di luar sana memilih  set mana yang anda berkenan dan sekaligus join ahli dengan saya. APa yang penting sangat join ahli ini? Sebab anda akan dapat diskaun yanglebih, biasanya syarikat tetapkan 25% diskaun namun masa ada promosi tertentu sempena sesuatu, anda akan dapat sehingga 50% dari harga biasa yang ada di katalog. Ini hanya yang join ahli dan yang aktif akan cepat tahu promosi ini.

Usahlah lagi nak membeli dengan harga mahal sedangkan kita dapat beli dengan harga murah.
Saya tahu anda di luar sana sangat sukakan produk tupperware. Jadi, dari beli mahal, baik beli dengan harga yang murah, Lagipun warranty nya sepanjang hayat, rosak siap bilh tukar dengan yang baru lagi.

Jom pilih yang mana anda nak dan hubungi saya 010-9336935. Jika berminat dengan barang yang berasingan dalam set yang lain pun boleh bagitau saya mana kesukan anda, semua itu bisa diatur saja.

SET A1
Microwable Rock & Serve Small Round   (2biji)
Pinggan Luctheon (4 biji)



SET B1
Mosaic Keeper 3.1L (2 biji : oren dan hijau)
Beverage Buddies 2.0L (2 biji : oren dan hijau)


SET C1 (Set kehijauan)
Mosaic Keeper Green 3.1L
Modular Mate Green
Shallow Green
Zen Small Green


SET D1
Zen Small 4 biji

SET E1
Small rectangular Saver (2biji) 500ml
Tumbler (2 biji)
60ml Midget (2biji)





Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

Melayu Islam boleh berjaya dalam Tupperware

Assalamualaikum w.b.t,

Jika mereka ini orang Melayu, saya pun orang Melayu dan mungkin yang sedang baca blog saya ini juga seorang Melayu

 Jika mereka ini orang Islam, saya pun orang Islam dan mungkin yang sedang baca blog saya ini juga seorang Islam

Maka tiada alasan untuk kita katakan yang kita tak mampu capai seperti mereka, yang kita perlu tahu sekarang adalah bagaimana mereka lakukan dan boleh cipta kejayaan yang hebat sebegini. Saya tahu mereka bukan buat dan lakukan secara bersendirian kerana dalam tupperware, kita buat bersama-sama dalam satu pasukan. Ada orang atas dan pihak syarikat yang senantiasa bagi tunjuk ajar dan ada ahli , orang bawah yang sama-sama berusaha untuk capai dan gigih berusaha.






Ini pula orang atasan saya yang telah berjaya mencapai impian untuk dapatkan cabaran kereta honda city pada bulan lepas. Sekarang dalam majlis berprestij ini, mereka dinobatkan sebagai penerima Rainbow Awards yang mana hanya 26 orang saja yang layak daripada berratus ribu orang dalam perniagaan tupperware ini.

Lepas ini memang saya akan ikut rapat-rapat mereka untuk cipta kejayaan yang serupa malah lebih baik dari ini.




Bagi anda yang masih termanggu-manggu, masih berfikiir-fikir  dan ingin untuk cipta kejayaan yang serupa, jom join saya sebagai ahli tupperware hari ini.

Hanya dengan RM70 sahaja anda sudah layak untk sertai bisnes yang hebat seperti ini.

Iklan sikit
Bagi anda yang nak dapatkan Caribbean Petit Bowl 6 biji (150ml) berserta kotak, mudah untuk bagi hadiah semasa majlis perkahwinan dan sabagainya.
Harga asal RM65.40, sekarang saya lelong dalam RM50 sahaja
Cepat saya hanya ada 1 set sahaja lagi.





Untuk pembelian setiap produk jualan saya, boleh hubungi
Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan kanan blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah