Cari di sini

iklan

Thursday, 30 January 2014

Wangikan diri anda dengan Harum Malam

Harum Malam – Produk Khas Untuk Wanita

sumber asal : dari blog pembekal saya (sudah minta izin bertulis dengan beliau)

Post image for Harum Malam – Produk Khas Untuk Wanita

Apakah itu produk Harum Malam?

Mesti anda semua tak pernah dengar kan? Baik, saya akan terangkan dengan terperinci. Harum malam secara ringkasnya merupakan satu produk keluaran Legacy Secret yang membantu menyihatkan dan mencegah bau badan di samping membantu mencegah masalah dalaman wanita, memberi tenaga dan stamina untuk aktiviti harian.

Produk ini didatangi dalam bentuk jus. Sangat mudah mengamalkannya. Hanya minum 2 kali sehari dengan 1 sudu besar pada waktu pagi sebelum mengambil sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur malam. Pasti badan akan berbau wangi. Tak perlu mandi pun sudah wangi. Yang paling hebatnya, produk ini membantu merapatkan organ intim wanita.

Apabila anda sendiri merasai khasiatnya, sudah tentu anda akan lebih yakin dengan produk ini. Kedutan dibawah mata akan berkurangan dan badan juga akan bertambah cergas untuk melakukan aktiviti harian. Khususnya untuk para wanita yang sudah berkahwin, anda perlu mencuba produk ini. Dijamin juga mampu mengeratkan hubungan intim suami isteri.

Harum Malam mempunyai lebih daripada satu khasiat. Antaranya ialah membantu menyegarkan dan menyihatkan badan di samping mencantikkan dan menyerikan kulit wajah. Selain itu, ia juga membantu menghilangkan masalah bau badan dan mulut. Sudah tentu akan melegakan panas –panas di dalam badan.

Tidak lupa juga, produk ini berkesan member tegangan kepada payudara dan juga mengencang otot kewanitaan. Badan akan sentiasa segar dan berbau wangi. Memang tidak disangkal lagi, Harum Malam juga member kesan yang kuat mengetatkan dan menganjalkan otot rahim untuk mengeratkan hubungan suami isteri. Tambahan pula, produk ini juga sesuai digunakan oleh golongan muda yang mempunyai masalah bau badan. Kesannya akan lebih efektif daripada memakai wangi-wangian ataupun deodorant.

Kesimpulannya, produk Harum Malam merupakan satu produk yang berkesan menghilangkan sepenuhnya bau-bau badan yang tidak enak dan member penyelesaian inisiatif kepada kaum wanita. Ianya juga berperanan menjadi suplemen tambahan untuk menyegarkan dan menyihatkan tubuh badan.

Harum Malam Borong
Berminat untuk dapatkannya?

HARGA

1 Botol RM 33
Pos Laju Semenanjung RM6 Dan  Sabah/Serawak RM10

3 Botol RM 99
Pos Semenanjung Percuma Dan  Sabah/Serawak Percuma  ~ (Promosi Terhad!!)


Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah



Tuesday, 28 January 2014

Khasiat Harum Malam untuk Wanita

 HARUM MALAM-PRODUK LARIS SEKARANG
  
sumber asal : dari blog pembekal saya (sudah minta izin bertulis dengan beliau)



Produk ini disahkan HALAL oleh JAKIM dan telah lebih 7 tahun berada dalam pasaran.
Makanan tambahan ini dirumus khas untuk kaum hawa. Ia amat berkesan serta mengandungi pelbagai khasiat dan boleh didapati dalam harga yang berpatutan.

Antara khasiatnya adalah:
1. Mengencang otot kewanitaan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
12. Bertenaga dan mengatasi masalah faraj kering
13. Membantu mengetatkan dan menganjalkan faraj
14. Hilang hanyir haid
15.  Menghilangkan keputihan
16. Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
17. Mengurangkan tekanan
18. Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
19. Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
Wah, banyak betul khasiatnya! Namun begitu, risau juga, adakah ia dikandungi dengan banyak bahan kimia berbahaya untuk menghasilkan kesan-kesan itu?
Tidak perlu risau. Benua Asia memiliki seribu satu bahan berkhasiat semula jadi dan bahan-bahan itulah yang digunakan untuk menghasilkan sebotol Harum Malam.


Berminat untuk dapatkannya?

HARGA

1 Botol RM 33
Pos Laju Semenanjung RM6 Dan  Sabah/Serawak RM10

3 Botol RM 99
Pos Semenanjung Percuma Dan  Sabah/Serawak Percuma  ~ (Promosi Terhad!!)


Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

Sunday, 26 January 2014

Produk Harum Malam Murah dan Terbaik

Harum Malam – Penyelesaian Untuk Wanita

 sumber asal : dari blog pembekal saya (sudah minta izin bertulis dengan beliau)

Harum Malam Murah

Menjadi wanita memang sukar, terutama sekali yang telah menjadi isteri atau ibu.
Itu sebab jolokan ‘Superwomen’ sering digunakan untuk menggambarkan insan-insan ini.

Tekanan dalam menguruskan keluarga dan kerjaya dalam zaman serba memerlukan dan sibuk ini memaksa para wanita mengorban tenaga fizikal dan emosi. Hasilnya tubuh menjadi mudah letih, rupa menjadi lebih hambar, dan badan menjadi lebih berbau.
Hendak pergi ke spa, tidak mampu, lagipun takkan nak pergi tiap-tiap hari, memakan masa sejam dua di sana.
Jadi, apakah ikhtiar yang ada?
Inilah dia! Harum Malam keluaran Legacy Secret!

Produk ini disahkan HALAL oleh JAKIM dan telah lebih 7 tahun berada dalam pasaran.
Makanan tambahan ini dirumus khas untuk kaum hawa. Ia amat berkesan serta mengandungi pelbagai khasiat dan boleh didapati dalam harga yang berpatutan.

Antara khasiatnya adalah:
1. Mengencang otot kewanitaan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
12. Bertenaga dan mengatasi masalah faraj kering
13. Membantu mengetatkan dan menganjalkan faraj
14. Hilang hanyir haid
15.  Menghilangkan keputihan
16. Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
17. Mengurangkan tekanan
18. Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
19. Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
Wah, banyak betul khasiatnya! Namun begitu, risau juga, adakah ia dikandungi dengan banyak bahan kimia berbahaya untuk menghasilkan kesan-kesan itu?
Tidak perlu risau. Benua Asia memiliki seribu satu bahan berkhasiat semula jadi dan bahan-bahan itulah yang digunakan untuk menghasilkan sebotol Harum Malam.

Berikut adalah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap botol Harum Malam:
1. Extrak ros
2. Extrak sireh
3. Buah tin
4. Kismis
5. Madu
6. Goji
7. Limau purut
8. Strawberry
9. Pueraria mifrica (buah Kwao Krua )
10. Kayu serapat
11. Buah delima
12. Manjakani
13. Pueraria lobata(Kudzu root)
14. Senna

Bau Badan Punca Hilang Keyakinan

Antara punca badan yang berbau adalah peluh berlebihan, kurang menitik beratkan kebersihan diri,pengambilan makanan yang tidak seimbang, gangguan genetik, Ketidakseimbangan hormon,tekanan, penyakit, persekitaran dan cuaca.

Sering situasi begini berlaku, di mana kita memiliki gaya yang sesuai dan menarik, tetapi sesuatu yang tidak dapat dilihat atau disembunyikan, yakni bau badan, melemahkan semangat serta menghilangkan keyakinan. Malulah untuk bertemu pelanggan dan rakan sekerja lain dengan keadaan begitu. lagi malu kalau orang serumah juga mengadu mengenainya.
Keputihan boleh sebab Kemandulan.

Keputihan adalah petanda akan kurangnya kesihatan faraj dan rahim akibat organ intim selalu tertutup dan terselindung, terutama sekali dalam keadaan lembap dan kurang bersih. Ia akan berubah menjadi semakin pekat dan kekuningan. Kesannya boleh sampai ke tahap mengakibatkan kemandulan. Berhati-hati!
Harum Malam ini bagus untuk para wanita pada semua lapisan. Bukan sahaja untuk wanita berkerjaya dan telah berkahwin.Asalkan wanita, Tidak kisah telah berkahwin, janda atau anak dara, bekerjaya, sedang belajar atau surirumah sepenuh masa. Berpantang, sedang menyusu atau haid boleh, tetapi elakkan ketika mengandung. Tidak terlambatwanita berusia 50 tahun ke atas- malah amat digalakkan-, ia elok diamalkan pada mana-mana peringkat umur. Anak-anak perempuan yang mempunyai masalah bau badan yang kuat juga digalakkan.
Cara Pengambilan Paling Baik Diamalkan:
Pagi:satu sudu sebelum sarapan.
Malam:satu sudu sebelum tidur.
* Guna sudu plastik, salah satu bahannya adalah madu. Madu akan terkesan khasiatnya jika menggunakan sudu besi.

Rasa akan lebih sedap jika disimpan dalam peti sejuk.

Diakui ramai, Harum Malam adalah solusi terbaik untuk kesihatan wanita!
Berminat untuk dapatkannya?

HARGA

1 Botol RM 33
Pos Laju Semenanjung RM6 Dan  Sabah/Serawak RM10

3 Botol RM 99
Pos Semenanjung Percuma Dan  Sabah/Serawak Percuma  ~ (Promosi Terhad!!)


Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah



Saturday, 25 January 2014

Tips Dapur 2

Assalamualaikum w.b.t

Mungkin anda masih ingata atau sudah lupa akan tips dapur yang saya saya pernah bagi dahulu. kali ini tips dapur yang kedua menyusul.

Macam biasa lah biasanya surirumah memang gemar akan tips-tips yang mudahkan kerja sebagai surirumah tangga.

Baik, tips kali ini adalah boleh digunakan semasa kita menumbuk bawang atau cili supaya dapat elakkan bahan yang kita tumbuk itu terpercik keluar dari lesung dan terkena pada mata atau badan kita.

caranya ialah, masukkan secubit atau sedikit garam ke dalam lesung semasa mahu menumbuk bahan-bahan tadi. Maka bahan tersebut akan mudah lumat dan melekat sesama sendiri, jadi tidak mudah untuk terpercik keluar. Kalau anda cuba tips ini, anda akan dapati bahan yang anda tumbuk adalah halus dan tidak terberai.

Contoh gambar yang diambil dari Google. Tidak sempat nak snap gambar sendiri semasa entri ini ditulis.

Antara gambar yang dapat diambil dari google

Antara gambar yang dapat diambil dari google



Sekian dulu tips kali ini, semoga anda dapat mencuba dan rasa kelainanannya. Semoga tips ini dapat membantu anda semua.




Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah



Friday, 24 January 2014

Iklankan Produk Perniagaan Anda Sekarang

Iklankan Produk / Servis Di Rangkaian Blog Akademi Bekerja Di Rumah Sekarang 

Sumber asal dari : Blog Puan Zaila Mohamad

Pakej Iklan 1:

RM50- 1 gambar, link fan page, link blog
Tempoh 6 bulan
Renew iklan RM50 untuk 6 bulan

Pakej Iklan 2:


RM100


2 gambar, link fan page, link blog, keterangan produk, keterangan, 1 testimoni produk, ulasan blog pilihan
Tempoh 12 bulan
Renew iklan RM100 untuk setahun

Pakej Iklan 3:


RM250
2 gambar, link fan page, link blog, keterangan produk atau perkhidmatan, 1 testimoni, ulasan blog pilihan
Tempoh 12 bulan
-servis bonus 1: siapkan email dan blog (bagi yang tidak ada blog bisnes)
-percuma ebook super wahm super mom
Renew iklan hanya RM100 setahun

Pakej Iklan 4:


RM300
2 gambar, link fan page, link blog, keterangan produk atau perkhidmatan, 1 testimoni, ulasan blog pilihan
Tempoh 12 bulan
-Servis bonus 1: siapkan email dan blog
-Servis bonus 2: siapkan fan page bisnes, borang link produk
Percuma 1-ebook super wahm super mom (bernilai RM25)
Percuma 2: ebook asas blog (bernialai RM50)

Harga sebenar, RM375, bayar hanya RM300 sahaja. 

Renew iklan hanya RM100 setahun.

Peluang terbuka kepada semua usahawan online mahupun offline yang ingin mempromosikan produk mereka kepada pelanggan melalui pemasaran internet.

Melalui Akademi Bekerja Di Rumah sudah ada hampir 370 blog (terkini :24/1/2014) yang sudah mendaftarkan diri dan akan berfungsi sebagai platform untuk menyiarkan iklan.

Cepat tempah ruang sekarang sebelum terlambat. Hubungi saya melalui :



Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah