Cari di sini

iklan

Tuesday, 31 December 2013

Promosi Sampul Pos Laju

Assalamualaikum w.b.t,

Sedikit perkongsian mengenai sampul pos laju prabayar yang tengah dipromosikan oleh Data Pos atau National Courier Pos Laju. Rasanya tak salah untuk peniaga kecil-kecilan macam saya ini ambil peluang yang diberikan untuk membeli seperti yang dipromosikan. Ya lah paling tidak dapat berjimat kerana dapat satu sampul percuma apabila membuat pembelian secara borong.

Anda dah dapat tangkap apa yang saya cuba cerita? Jika belum, meh baca lebih lanjut.

Sekarang pos laju sedang promosikan sampul yang bersaiz S berharga RM6, jika beli dalam kuantiti 10, dapat percuma 1. Maknanya bayar dengan harga 1o pek, dapat 11 pek. Maka dapat jimat kos pengeposan dari RM6 kepada RM 5.45 sekali pos. Kira untung lah 0.55 sen, walau tak banyak tetapi bagi peniaga kecil seperti saya, rasa sangat untung tau, cuma kena keluarkan modal besar dulu. RM60 sekali beli, sebelum ni, RM6 atau RM12 saja.



Dan ada promosi untuk sampul yang lain, jika beli 5 pek dapat percuma satu. Satu beli yang saiz L berharga RM9 sebanyak 5 pek dan dapat percuma 1. Maka jika dipos jimat RM1.50 daripada biasa. Kerana 1 pek jatuh kepada harga RM7.50 yang sebelum ini RM9. Harap anda faham jika tak faham, boleh buat kira-kira sendiri. Beli dengan harga RM45 dapat 6 pek yang sebelum ini hanya dapat RM5.



Baik, harap anda faham apa yang saya bebelkan ini. Saya memberitahu kepada anda terutama yang ada bisnes kecil macam saya untuk pos dan sering guna sampul pos laju, ambil peluang ini. 

Saya tak jual ya sampul ini, jangan cari saya. Sila ke pejabat pos National Courier berdekatan.

Ok, untuk pembelian produk saya, boleh hubungi saya



Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah

Monday, 30 December 2013

Tambah Stok

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah yang tidak sudah dipanjatkan kepada Allah S.W.T, yang memberi rezeki dalam bentuk bonus duit. Bolehlah peniaga seperti saya yang tak ada banyak sangat modal untuk jadikan bonus tersebut sebagai modal perniagaan, nak tambah stok untuk mudahkan lagi aktiviti berniaga.

Alhamdulillah sejak bonus masuk dari hari itu lagi, saya sudah mula tambah banyak stok. Antaranya yang menjadi produk terlaris pada masa ini adalah Syampu Lebat dan Krim Lebat. Patutlah laris kerana menduduki carta teratas dalam carian, antara entri yang popular.

Mana tak popularnya, iklan pasal syampu dan krim dherbs ini sering ditayangkan dan dimainkan di televisyen. Tag line nya pun terlajak laris dan ayat, "apa tunggu lagi, cepat pergi beli" seakan-akan menyuruh pengguna yang ada masalah rambut terus ambil tindakan untuk membeli.



Dan zaman sekarang agak canggih, tidak perlu susah payah mencari kedai mana yang menjual, terus taip saja syampu lebat, pasti banyak peniaga yang menjual online dalam carian google tersebut. Dan yang paling menariknya harga yang dijual online jauh lebih murah berbanding di pasaran atau kedai biasa. Dan menarik lagi tidak perlu gunakan kenderaan untuk pergi beli, kos atau tambah duit tu, dan tak perlu bazirkan masa nak cari parking untuk ke kedai-kedai berkenaan. Hanya order dan bayar harga penghantaran, sudah pasti, barang selamat sampai kepada anda, Order dan pos hari ini. Esok sudah sampai pada tuan nya. Begitu mudah bukan?

Selain syampu lebat dan krim lebat, saya tambah stok kopi Red Guara Cafe. Memang sudah adat biasa, jika dibeli dengan borong, kuantiti banyak akan dapat diskaun dan harga yang lebih murah. Maka di sini saya ada tawaran baik untuk anda bukan sahaja pengguna tetapi boleh jadi peniaga atau agen kepada kopi red guara cafe ini.  Untuk anda yang nak beli sudah pasti akan dapat harga yang jauh lebih murah. sila hubungi saya untuk hal ini, 010-9336935.

 Dan yang paling menarik adalah pati delima, saya baru berjumpa dengan stokis yang menawarkan harga murah kepada saya untuk berniaga, Maka borong terus sementara ada modal. Jadi bagi anda jangan risau, saya memang tawarkan harga murah kepada anda dengan syaratnya hubungi saya, harga istimewa untuk pembaca blog saya.



Selain dari itu, biasalah bisnes yang hangat tengah dipromosikan oleh saya adalah Tune Talk Tone Excel. Boleh klik link yang saya sertakan itu. Walau niat asal adalah hanya untuk guna dan dapatkan point sendiri, namun setelah tahu akan kelebihan prepaid ini dan banyak kebaikan yang diperolehi bagi yang benar-benar aktif dan ingin buat bisnes ini, saya tidak boleh berdiam diri lagi.




Saya berkongsi kebaikan prepaid tune talk dengan semua kerana saya mahu anda juga mendapat kebaikan dari penggunaan telefon bimbit kita, bukan sekadar berhabis duit setiap bulan, tetapi memberi kita duit lagi. Maka saya tambah stok buku panduan dan sim card bagi mudahkan perkara ini terlaksana. Mudahkan kawan-kawan atau pembaca untuk dapatkan sim card ini walau tiada untung sesen pun untuk sim card, namun jauh pada jangka masa akan datang, memberi untung yang banyak, Mudah-mudahan.

Baik, sekadar ini dulu coretan dan perkongsian saya, jangan lupa jika nak beli, terus hubungi saya dengan mana-mana cara yang mudah bagi anda.




Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah







Sunday, 29 December 2013

Menarik sangat dengan buku Mudahnya Menjemput Rezeki

Assalamualaikum w. b.t,



Seperti mana penulis yang ingin dan berhajat untuk siapa saja yang matanya pernah memandang Al-Quran memiliki buku ini, maka saya juga begitu, saya berhajat untuk penuhi hajat mereka yang sedang mencari dan ingin miliki buku ini, boleh membeli dengan saya dengan cara hubungi saya seperti yang saya nyatakan di bawah blog ini atau di tepi blog ini.

Sebelum itu, mari kita baca apa pandangan yang diberikan oleh pembaca. Antaranya:


Masya-Allah, buku ‘Mudahnya Menjemput Rezeki’ memberi penerangan yang komprehensif kepada semua di luar sana yang sering ‘risau’ dengan rezeki mereka. Insya-Allah buku ini bakal membuka mata, minda dan mengubah persepsi anda mengenai ‘rezeki’ anda selama ini- Wardina Safiyyah, Pengacara TV3

" Semua orang mahukan rezeki. Ramai orang 'bertarung' untuk mendapatkan rezeki. Tidak sedikit juga yang berkeluh kesah kerana tidak cukup rezeki. Kerana itulah buku ini relevan untuk semua orang, terutamanya mereka yang bergelar usahawan.

Idea yang ada di dalam buku ini memberikan perspektif yang sungguh menyegarkan mengenai rezeki. Kesegaran itulah yang bakal membangkitkan kekuatan baru bagi mereka yang ingin menggandakan apa yang telah perolehi sekarang.

Dengan memahami dan mengamalkan idea ini, rezeki akan 'mengerumuni' anda - sehingga anda 'terpaksa' menerima rezeki, bukan lagi berkeluh kesah kerana rezeki." Tuan Hj. Fadzli Yusof, Professional Trainer, Writer.

Anda belilah dan bacalah buku ini, amalkan apa yang dikongsikan di dalam buku ini.

Harga buku ini hanya RM18, memang santai dan senang dibaca, ayat-ayat yang digunakan adalah ringkas dan senang difahami.

Jika anda berminat, boleh hubungi saya:


Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah



Saturday, 28 December 2013

Agen Buku Mudahnya Menjemput Rezeki

Alhamdulillah, masih dipertemukan kita pada hari ini.
Alhamdulillah walau badan sudah menunjukkan tanda-tanda tidak sihat, tetapi masih ada daya untuk terus di sini.
Alhamdulillah setelah makan supplemen, gejala badan tidak sihat dapat dibendung.

Assalamualaikum w.b.t,

Untuk pengetahuan semua pembaca dan pengunjung blog ini, saya dengan rasminya telah menjadi agen kepada buku "Mudahnya Menjemput Rezeki"



Jadi, bagi anda di luar sana, tidak perlu susah payah mencari di setiap kedai buku, nak keluar rumah lagi, nak cari tempat parking lagi, maka dengan mudahnya saya bawakan terus kepada anda Anda bayar dan saya poskan kepada anda terus.

Harga sebuah buku ini ialah RM18, ditambah dengan kos pos RM6 jadi jumlahnya menjadi RM24. Anda bank in atau transfer ke akaun saya, akan saya poskan. Anda cuma perlu order dan bagi maklumat seperti di bawah.
Hubungi saya:



Sila sms/whatsapp ke : 010-9336935
Blog 3 : Bisnes
Facebook : Wan Rokiah
Fanpages: Stokis DCL

Sila buat pembayaran ke
Akaun Maybank : 1122 6908 0045 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)
Akaun Bank Rakyat : 2208 0606 1357 (Wan Rokiah bt Wan Mohd Nor)


Sila sertakan bukti pembayaran (masa, tarikh, jumlah dan jenis bank)
melalui SMS/Whatsapp/Inbox Facebook/Emel
Maklumat tersebut hendaklah dinyatakan seperti di bawah:
Nama Penuh,
Alamat Penghantaran,
No telefon,
Item Order dan kuantiti


Atau boleh isikan pada BORANG PESANAN di ruangan bawah blog ini.

Jom beriklan di sini : SOHO Directory
Baca terma iklan di sini : Syarat pengiklanan
Jom beli barangan keperluan semasa anda di sini : Kedaionlinecikroki
Jom beli kelengkapan parti harijadi di sini : Party Solution
Jom sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah di sini:
Akademi

Untuk yang berminat mendaftar belajar asas blog dan fanpage, hubungi melalui:
Sms/whatsapp ke : 010-9336935
Facebook : Wan Rokiah